Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011

Προβοκάτσια ΗΠΑ κατά Ρωσίας: Το Fox News κάνει την Μόσχα ... Αθήνα (Βίντεο)

Οργή στη Ρωσία έχει προκαλέσει η αμερικανική προβοκάτσια του τηλεοπτικού σταθμού FoxNews όπου  σε ρεπορτάζ του για τις διαδηλώσεις στην Μόσχα πρόβαλλε βίντεο με κουκουλοφόρους να πετούν βόμβες μολότοφ εναντίον αστυνομικών, φωτιές στους δρόμους και μάχες σώμα με σώμα. Με μια διαφορά μόνοι: ότι οι σκηνές αυτές ήταν από τα προχθεσινά επεισόδια στην Αθήνα και όχι από τη Μόσχα!
Η πρωτοφανής αυτή ενέργεια του FoxNews –που είναι συνηθισμένο στο να υποπίπτει σε «λάθη»- έχει προκαλέσει κύμα οργής στη Μόσχα, θεωρώντας πως έτσι οι ΗΠΑ προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα γενικευμένης εξέγερσης στη Ρωσία. Άλλωστε ο μέσος Αμερικανός τηλεθεατής και ειδικότερο αυτός που παρακολουθεί τα ρεπορτάζ του FoxNews με «συνέπεια» είναι φυσικά αδύνατο να ξέρει ότι τα επεισόδια αυτά δεν έγιναν βέβαια στη Μόσχα αλλά στην Αθήνα, η οποία είναι ούτως ή άλλως συνηθισμένη σε τέτοιες σκηνές.  
Στο πλαίσιο αυτό άλλωστε κινήθηκαν και δηλώσεις του ίδιου του Πούτιν ο οποίος κατήγγειλε αμερικανικό «δάκτυλο» πίσω από τις διαδηλώσεις στη Μόσχα για τις πρόσφατες εκλογές στη ρωσική κάτω Δούμα. 

http://youtu.be/7EZJQiAlxio

Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις του ¨Ῥωμηῶν Ἐνημέρωση¨

alt

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ ΕνημέρωσηςΠροσοχή

Για ανάγνωση επιλέγεις ¨ ΠΛΗΡΗΣ ΟΘΟΝΗ¨ και το διαβάζεις τόσο άνετα, σαν να είναι σε μορφή pdf.

ΟΔΥΣΣΕΙΑ Web TV


Σκοπός της «ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ» είναι να ανακτήσουν οι Έλληνες τις αξίες, τις αρχές και τα ιδανικά της φυλής μας, μέσα από μια υγιή ενημέρωση, αφύπνιση και ψυχαγωγία.
ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΔΩ.