Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Απόψεις: "Η έξοδος!"

Γράφει ο Α. Γρυπαίος.
Το έτος 2002 επί Σημίτη εισήλθομεν εις την Οικονομική Νομισματική Ένωση (Ο.Ν.Ε.) με χαρές, τελετές, τιμές και δόξες, μετά βα’ί’ων και κλάδων κατά το ιερόν Ευαγγέλιον. Που να ξέραμε οι δυστυχείς σε τι λάκκο των λεόντων πέφταμε. Σαν τον Δανιήλ στο λάκκο των λεόντων.

Εδώ κινδυνεύει η Ιταλία, η Ισπανία, και η Γαλλία, Βιομηχανικές δυνάμεις πρώτου βαθμού, και θα επιβιώναμε εμείς;;; όμως τόσο μυαλό είχαν οι...
τότε κρατούντες….

Σήμερα μετά παρέλευση 10 ετών, καλούμεθα από τους ισχυρούς της Ο.Ν.Ε. και ωθούμεθα προς την έξοδον της Νομισματικής Ένωσης, φτωχότεροι από ότι όταν εισήλθομεν, ελεεινοί, τρισάλθιοι, καθημαγμένοι, προσβεβλημένοι, υποταγμένοι, και εξαθλιωμένοι, σαν διεφθαρμένοι, δυσφημημένοι από τους ίδιους τους άρχοντες ημών, τιμωρημένοι από την ηγεσία της Ο.Ν.Ε. και λοιδορούμενοι από όλα τα διεθνή ΜΜΕ. Η εκκλησία μας ψάλλει για τους πρώτους Χριστιανούς μάρτυρες, «Λοιδορούμενοι ανεβόων, διωκόμενοι ανεχόμεθα, βλασφημούμενοι παρακαλούμεν, ως επικαθάρματα του κόσμου εγεννήθημεν τω κόσμω και αγγέλοις και ανθρώποις», αυτά πάθαμε και εμείς μέσα στην Ο.Ν.Ε. της Ε.Ε.

Μια χαρά ζούσαμε με τη δραχμούλα μας, τι τις θέλαμε τις περιπέτειες;;; Μυαλό κουκούτσι οι αρμόδιοι πολιτικοί οικονομολόγοι μας. Μπήκαμε με ισοτιμία 1 Ευρώ=340 δρχ. και θα βγούμε τσουρουφλισμένοι και ζεματισμένοι, με 1 Ευρώ=1000 δρχ. και όποιος αντέξει, μόνο οι πολιτικοί μας θα αντέξουν, αφού αυτοί είναι δεινόσαυροι στο χρήμα. Οι τσέπες τους είναι γεμάτες από το δημόσιο ταμείο…..

Κανένας από εμάς δεν θέλει να φύγουμε από την Ευρωζώνη, πλην όμως μας ωθούν προς την έξοδον, μια «ηρω’ι’κή» έξοδο, σαν τους πολιορκημένους του Μεσολογγίου, αυτήν που τόλμησαν οι πατέρες μας στην πόλη του Μεσολογγίου, κατά τας γραφάς της ιστορίας. Επομένως έχουμε προ’ι’στορία από ηρω’ι’κές εξόδους, αν και η παρούσα δεν περιποιεί τιμή δια εμάς. Στη πρώτη έξοδο του Μεσολογγίου ωθήθημεν προς την έξοδον της πόλης πιεζόμενοι και πολιορκούμενοι από τους Τούρκους, και στη δεύτερη της Ο.Ν.Ε. ωθούμενοι από τους Ευρωπαίους. Οι πολιτικοί μας αχυράνθρωποι παρεδόθησαν αμαχητί στη τρό’ι’κα, και στις επιθυμίες των Κοσμοκρατόρων.

Κόβουν τη σύνταξη των γερόντων, αντί να ξεστραβωθούν και να εκμεταλλευθούν τον ορυκτό μας πλούτο, για να λύσουν μια και καλή το οικονομικό μας πρόβλημα, όμως τον ορυκτό μας πλούτο τον έχουν προ πολλού χρόνου παραχωρήσει όλο στα αφεντικά τους. Τι την ήθελε ο Σημιτάκος (όνομα και πράμα) την Ευρωζώνη;;; Δεν το έβλεπε σαν οικονομολόγος που είναι, ότι η Ελλάς δεν θα μπορούσε να αντέξει με ένα τόσο ισχυρό νόμισμα στα χέρια της;;; Είναι ωσάν να έκανε μια ανατίμηση της δραχμής κατά 340% αφού 1 Ευρώ=340 δρχ. αφού μετά την είσοδο στην Ο.Ν.Ε. είχαμε το ευρώ όπως παλιά είχαμε τη δραχμή.

Ενώ στο παρελθόν ο Σημιτάκος έκανε υποτίμηση του εθνικού νομίσματος για να μπορέσει να ανταποκριθεί στα οικονομικά δεδομένα των ημερών εκείνων, ξαφνικά ανατιμά το νόμισμα αποκτώντας ο Έλληνας το πανίσχυρο Ευρώ, και έτσι μπήκαμε στην Ο.Ν.Ε. της Ε.Ε. ενώ άλλες οικονομικά ισχυρές χώρες έμειναν απέξω, όπως Αγγλία, Νορβηγία, Σουηδία, Δανία, και άλλες. Το ίδιο με την Ελλάδα έπαθε και η Αργεντινή όταν ανατίμησε το εθνικό της νόμισμα το PESO, και το εξίσωσε με το δολάριο, στην ισοτιμία $1=1 PESO, με τα γνωστά για την Αργεντινή αποτελέσματα. Δεν έφθανε μόνο αυτό το λάθος του Σημιτάκου, αλλά απαξίωσε την Ελληνική Βιομηχανία και την εξώθησε για μετανάστευση στις γειτονικές φτωχές χώρες, σύμφωνα με την εντολή των μεγάλων αφεντικών.

Μπαίνοντας η Ελλάς στη Ζώνη του Ευρώ, και αποκτώντας ένα τόσο ισχυρό νόμισμα, είχε μεγάλη ανάγκη από όλους τους πόρους που μπορούσαν να εξοικονομήσουν οικονομική ανάπτυξη για τη χώρα. Αντί αυτών ο «μεγάλος οικονομολόγος» Σημιτάκος, προέβη σε τρομακτικές σπατάλες του δημοσίου χρήματος, σε όλους τους τομείς του δημοσίου, και κατέστρεψε –κατεντολή των αφεντικών του- όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ελληνικής οικονομίας.

Δηλαδή αντί να κάνει ανάπτυξη προκάλεσε ύφεση της οικονομίας. Το καταστροφικό έργο του Σημιτάκου, συνέχισε η Ν.Δ. του Λουδοβίκου, και εν συνεχεία ο ΑμερικανοΕβραίος Jeffrey έδωσε τη χαριστική βολή με το ΔΝΤ, και όλα τα δάνεια-μνημόνια που υπόγραψε, με αποτέλεσμα σήμερα να ωθούμεθα από τους εταίρους μας σε μια ταπεινωτική έξοδο από την ΟΝΕ καθημαγμένοι. Καλά ζούσαμε με τη δραχμούλα μας, τι τα θέλαμε τα μεγαλεία του Ευρώ;;; Με τη δραχμούλα μας είχαμε σχολεία, Νοσοκομεία, υγεία, Παιδεία, και πρόνοια, Εθνική Άμυνα, και Ασφάλεια, ενώ τώρα με το ευρώ δεν έχουμε τίποτε, φτώχεια και μόνο φτώχεια. Άντε και καλά μπήκαμε, όμως δεν φροντίσαμε να παραμείνουμε, αλλά κάναμε ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που έπρεπε να κάνουμε.

Ενώ οι κανονισμοί της Ο.Ν.Ε. έλεγαν 3% έλλειμμα, και μέχρι 60% του ΑΕΠ χρέος, οι εφιάλτες πολιτικοί μας, όλα αυτά τα έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια, οι αριθμοί ξέφυγαν πολύ προς τα πάνω, και έτσι μας οδήγησαν στην εθνική ταπείνωση. Φταίνε όμως και οι Ευρωπαίοι ηγέτες της Ο.Ν.Ε. διότι ενώ έβλεπαν τις παραβιάσεις των κανόνων, δεν έσπευσαν εγκαίρως να κρούσουν το κώδωνα του κινδύνου στους εφιάλτες, αλλά τους άφησαν να αλωνίζουν. ΔΕΝ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΤΡΑ. Έτσι λοιπόν δεν μπορέσαμε να παραμείνουμε υπερήφανοι σαν ομότιμοι εταίροι μέσα στην Ευρωζώνη. Τι κερδίσαμε ύστερα από 30 χρόνια στην Ε.Ε.;;;

Κέρδισαν μόνο τα πάσης φύσεως λαμόγια. Η Ελλάς και οι Έλληνες καταστράφηκαν. Η συμφωνία της συνόδου των ηγετών της Ε.Ε. της 9ης Δεκεμβρίου, συνιστά μια θετική εξέλιξη στην ενίσχυση της οικονομίας της Ευρωζώνης, όμως αργήσανε, και τώρα είναι πολύ αργά για τους παρίες…..Η συμφωνία αυτή για την Ελλάδα είναι ανέφικτη. Τι έπρεπε να κάνει ο «μεγάλος» οικονομολόγος Σημιτάκος, για να μπορέσει η χώρα να ανταποκριθεί στο πανίσχυρο νόμισμα;;;

Έπρεπε,

1.- Να κρατήσει τη βαριά Βιομηχανία –πάση θυσία- στη χώρα.

2.- Να εκμεταλλευθεί τον ορυκτό μας πλούτο. Οι υπουργοί του ακούγανε για πετρέλαια, και γελάγανε ειρωνικά, τόσο «Μ……ς» ήταν.

3.- Να συρρικνώσει το γραφειοκρατικό κράτος.

4.- Να περιορίσει τις σπατάλες στο σπάταλο κράτος, και να ελέγχει όλα τα έξοδα.

5.- Να κάνει τους Ολυμπιακούς αγώνες στο 1/3 του κόστους.

6.- Να κάνει ΌΛΑ τα μεγάλα δημόσια έργα στο 1/3 του κόστους.(Γέφυρα Ρίου, Αττική οδό, Εγνατία οδό, Ιόνια οδό, κ.λ.π.)

7.- Έλεγχο του κόστους των εξοπλισμών. Αντί αυτών άφησε τα λαμόγια τους υπουργούς του με την παρέα τους, να αλωνίζουν με το χρήμα των Ελλήνων φορολογουμένων.

8.-Οκτώ χρόνια με κυβέρνηση Σημιτάκου πήγαν χαμένα για την Ελλάδα, και όχι μόνο, αλλά ξεφτιλιστήκαμε στην εξωτερική πολιτική.

Οι πανάθλιοι και ανίκανοι πολιτικοί μας ηγέτες, κατασπατάλησαν όλο το πλούτο της χώρας και του λαού, και τώρα ντροπιασμένοι οι Έλληνες οδηγούμεθα προς την «ηρω’ι’κή» έξοδο της Ο.Ν.Ε. Ο ίδιος ο Σημιτάκος κατάστρεψε το έργο του, που ήταν η Ο.Ν.Ε. της Ε.Ε. Τον αποκαλούμε Σημιτάκο διότι όπως είναι στο σώμα ολίγος, είναι και στο πνεύμα ολίγος. Κουμάντο κάνανε οι Επικυρίαρχοι της Γης Η ποινική ασυλία των πολιτικών, αποθράσυνε τους κλέφτες και προδότες πολιτικούς (όπως τους αποκαλούν οι αγανακτισμένοι), έτσι προχώρησαν στην υλοποίηση των σχεδίων της Σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Δεν βλέπετε με τι ασυνειδησία και ψυχρότητα επιβάλλουν κάθε φορά τα νέα μέτρα επάνω στο φτωχό λαό;;;

Ενώ η Ιταλίδα υπουργός εργασίας έκλαιγε μπροστά στις κάμερες των καναλιών, τα δικά μας τα «γομάρια», -όπως τους απεκάλεσε βουλευτής μέσα στη Βουλή των Ελλήνων,- αισθάνονται σαδιστική ικανοποίηση, δηλαδή ηδονίζονται να βλέπουν τον Ελληνικό λαό –τα υποζύγια- να υποφέρουν. Οπτικώς επιβεβαιώνουν του λόγου το ασφαλές. Επιβάλλουν μείωση συντάξεων των αναξιοπαθούντων γερόντων, λές και οι γέροντες είναι η άρχουσα οικονομική ελίτ. Συγκίνησε τους τηλεθεατές η Ιταλίδα υπουργός, γράφει ο διεθνής τύπος. Τα μέτρα που έκαναν την Ιταλίδα υπουργό να κλάψει είναι, η αύξηση της φορολογίας, οι περικοπές στις δαπάνες για την υγεία, και η μείωση των συντάξεων.

Καθ’ όν χρόνον τα δικά μας τα λαμόγια, επιβάλλουν με σαδισμό τα νέα μέτρα, κάθε φορά που θα τα ζητήσει η τρό’ι’κα. Μήπως αυτοί θα πληρώσουν;;; τα υποζύγια μόνο πληρώνουν. Οι ανίκανοι και ανάξιοι πολιτικοί βάζουν τα συμφέροντα των τοκογλύφων του Ρότσιλντ υπεράνω των συμφερόντων του Ελληνικού λαού. Θα μου πείτε τι να κάνουν;; σας απαντώ, να εκμεταλλευθούν άμεσα τον ορυκτό πλούτο, αντί να κόβουν τις συντάξεις των γερόντων οι άχρηστοι και ανίκανοι εφιάλτες πολιτικοί, πιόνια και αχυράνθρωποι της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας. Στη θέση τους θα ντρεπόμουν να είμαι πιόνι των ανθρωποειδών του Σατανά.

Αυτοί όμως δεν έχουν φιλότιμο , ούτε ανθρωπισμό. Ένας σοφός Ευρωπαίος πολιτικός λέει, «Τρείς καθηγητές στη κυβέρνηση, και χάθηκε η χώρα». Εμείς βάλαμε Πρωθυπουργούς και υπουργούς οικονομικών, καθηγητές οικονομικών και χάθηκε η χώρα. Τι τις κάνανε τις οικονομικές σοφίες και θεωρίες που μάθανε, αλλά και δίδασκαν στα Πανεπιστήμια τόσα χρόνια;;; Έκαναν ακριβώς όλα τα αντίθετα για να πτωχεύσουν την Ελλάδα, και να ικανοποιήσουν τα αφεντικά τους της παγκοσμιοποίησης. Αυτοί θα μείνουν στην Ιστορία σαν πανάθλιοι και αποτυχημένοι ηγέτες.

Το πρόγραμμα της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης ήταν και είναι να καταστραφεί οικονομικά η Ελλάς, να ταπεινωθεί, και να πεινάσει ο Έλληνας, για να μπορέσουν να μας πάρουν κομμάτια από τη πατρίδα μας, (Εθνική Κυριαρχία), αλλά και όλο τον ορυκτό μας πλούτο σε πετρέλαια, φυσικό αέριο, και άλλα πολύτιμα ορυκτά. Προς τούτο διέταξαν το Σημιτάκο & Jeffrey να πράξουν τα δέοντα, ώστε να καταστραφεί η χώρα. Το κακό άρχισε με το Σημίτη (όνομα και πράμα), που διέλυσε την Ελληνική Βιομηχανία, αύξησε την ανεργία, δημιούργησε κομματικό κράτος, κατέστρεψε την εξωτερική μας πολιτική, ρεζιλεύοντας τη χώρα στα γεγονότα των Ιμίων, Οτσαλάν, και σε όλα τα εθνικά μας θέματα, δημιουργώντας μια Ελλάδα της διεθνούς καρπαζιάς, και ανυποληψίας.

Προέβη σε πάσης φύσεως σπατάλες, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει ένα τεράστιο χρέος, το οποίο παρέδωσε στο φοβισμένο Καραμανλή, που χειροτέρεψε το χρέος, και με τη βοήθεια της κυρίας Ντόρας επιδείνωσαν τη διεθνή εικόνα της χώρας στο εξωτερικό, αφού ότι έχτιζε ο Καραμανλής με τη Ρωσία, ερχότανε η κυρία Ντόρα και το κατάστρεφε, με την Σιωνιστική Αμερικανόδουλη εξωτερική πολιτική. Εν συνεχεία ήρθε ο ολετήρας της εθνικής μας οικονομίας Jeffrey, αλλά και όλων των εθνικών μας θεμάτων, και έδωσε τη χαριστική βολή στο κρόταφο της θνήσκουσας Ελλάδος. Τώρα η χώρα ευρίσκεται στην εντατική διασωληνωμένη, μετά τις αλλεπάλληλες προδοσίες των πανάθλιων πολιτικών, και ωθείται εξαθλιωμένη προς την έξοδο…….

Το χρέος των κρατών είναι ένα έξυπνο δημιούργημα της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, για να καταστρέψουν οικονομικά τα κράτη της Γης, και να μπορέσουν έτσι να κυριαρχήσουν δικτατορικά στο πλανήτη, με σκοπό να επιβάλλουν τη παγκόσμια κυβέρνηση τη δική τους. Στο παιχνίδι τους αυτό έχουν υποτακτικούς τις ΗΠΑ, τους Αγγλοσάξωνες, την Ε.Ε. την Ιαπωνία, και άλλες αφελείς και επιπόλαιες δυνάμεις. Αντί όλοι αυτοί να αντιταχθούν στη παγκόσμια δικτατορία και εκμετάλλευση των λαών, γίνονται υποτελείς και συνεργάτες της.

Στη περίπτωση της Ελλάδος, για να σωθεί η κατάσταση πρέπει, να ληφθούν τα κάτωθι μέτρα.
1.-Άμεση προσωρινή αναστολή όλων των εξωτερικών πληρωμών της χώρας, και έλεγχο της νομιμότητας του χρέους. Βέβαια αυτό θα θεωρηθεί χρεοκοπία, και παραβίαση της συνθήκης της Λισαβώνας, με ότι αυτό συνεπάγεται, όμως ας ζήσουν μέσα σε αυτήν την αποτυχημένη οικονομική νομισματική ένωση οι ισχυροί της Ε.Ε. Ούτως ή άλλως για διώξιμο μας έχουν….Αφού μας κατάστρεψαν!!! Τι άλλο έχουμε να φοβηθούμε;;;

2.-Καταγγελία των πρόσφατων ληστρικών δανειακών συμβάσεων, τις οποίες ο ΓΑΠ ούτε καν διαπραγματεύθηκε.

3.-Αποδοχή άλλων πηγών άμεσης χρηματοδότησης της οικονομίας, που έχουν ήδη προσφερθεί.

4.-Χρησιμοποίηση των κεφαλαίων για άμεσο ανάπτυξη.

5.- Εισαγωγή εθνικού νομίσματος το οποίο θα επιτρέψει αυξημένη ανταγωνιστικότητα σε σχέση με άλλες οικονομίες.

6.-Εθνικοποίηση των τραπεζών.

7.-Ακύρωση του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

8.-Παραπομπή σε δίκη όλων των υπευθύνων για τη κατάρρευση της χώρας.

Για να γίνουν όλα αυτά χρειάζεται πολιτικός ηγέτης, και όχι εφιάλτες και άτολμοι γραφειοκράτες πολιτικοί της ρουτίνας, σαν αυτούς που έχουμε σήμερα. Η Ε.Ε. δεν αποκλείει την ενεργοποίηση του PLAN B για την Ελλάδα. Το σχέδιο αυτό προβλέπει την έξοδο της Ελλάδος από το Ευρώ για 10 χρόνια. Με βάση τους βασικούς κανόνες που διέπουν τη συμφωνία της Ε.Ε. μια χώρα δεν μπορεί να βγεί από το Ευρώ, αλλά Γερμανία και Γαλλία είναι αποφασισμένες να μην διακινδυνεύσουν το ευρώ.

Οι δηλώσεις της κ. Μέρκελ ότι το ευρώ είναι σημαντικότερο της Ελλάδος, καταδεικνύει το μέγεθος του προβλήματος που έχει ανακύψει για την Ελλάδα. Οι Έλληνες πολίτες δεν είναι δυνατόν να παρακολουθούν αμέτοχοι τους υπευθύνους πολιτικούς για τη κατάρρευση της χώρας να διαγωνίζονται μεταξύ τους ποιος θα μας σώσει!!! Η Ελλάδα κινδυνεύει πλέον πολύ σοβαρά και αυτό είναι σχεδιασμός των μεγάλων, για τα συμφέροντά τους……. Η ύαινες έφθασαν ήδη στη χώρα, για να ξεσκίσουν τις σάρκες της.

Το PLAN B της Ο.Ν.Ε. έχει τρείς (3) άξονες.
1.-Η Ελλάδα βγαίνει από το ευρώ ή εντάσσεται σε μια περιθωριακή ζώνη η οποία θα δημιουργηθεί ειδικά για την Ελλάδα, με στρατηγική να μην μολύνει άλλο την Ευρωζώνη.
2.-Θα αλλάξει το νόμισμα της Ελλάδος. Το σχέδιο που έχει προταθεί είναι η επάνοδος στο νόμισμα Νέα Δραχμή, ή του νοτίου ευρώ, με το οποίο θα συναλλάσσεται η Ελλάδα. Η κυρίαρχη άποψη πάντως είναι η Ελλάδα να επιστρέψει στη Νέα Δραχμή.
3.-Η Ελλάδα θα παραμείνει σε αυτή τη περιθωριακή ζώνη εκτός ευρώ, για 10 χρόνια, και μετά το 2022 (αν υπάρχει ακόμη το ευρώ) θα αξιολογηθεί αν πρέπει να επανέλθει στο ευρώ.


Το σχέδιο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Αν η Ελλάδα βγεί απλά από το ευρώ, κάτω από το παρόν καθεστώς χωρίς τις υπόλοιπες προτεινόμενες οικονομικές και πολιτικές ενέργειες, θα αναγκαστεί σε άτακτη χρεοκοπία, και θα ενεργοποιηθούν όλες οι υπάρχουσες ρήτρες που προβλέπουν την ικανοποίηση των δανειστών-τοκογλύφων με αναγκαστική εκποίηση της δημόσιας περιουσίας της. Η Ελλάδα και η ζωή των πολιτών της θα καταστραφεί. Τίποτε δεν θα διασωθεί και αυτό θα είναι η καταστροφή της κοινωνίας μας.

Πρέπει πάση θυσία να αποτραπεί η ενεργοποίηση του PLAN B . Εάν πραγματικά οι ηγέτες της Ο.Ν.Ε. της Ε.Ε. θέλουν να βοηθήσουν την Ελλάδα ώστε να μη καταρρεύσει και οδηγηθεί εκούσα-άκουσα προς την έξοδο, ώστε να αποφύγουν το φαινόμενο του ντόμινο για τα άλλα μέλη, πρέπει να λάβουν δύο γενναίες αποφάσεις, αυτές είναι,
 1.-Διαγραφή του χρέους το οποίο αυτοί μας δημιούργησαν, με εντολή της παγκόσμιας διακυβέρνησης, και με τη βοήθεια των δοσιλόγων πολιτικών. Βέβαια αυτό θα θεωρηθεί πιστωτικό γεγονός και χρεοκοπία, όμως θα ορθοποδήσουμε αφού δεν θα έχουμε να πληρώνουμε τοκοχρεολύσια. Όμως οι πολιτικοί δεν είναι γενναίοι για να το κάνουν.
2.-Έκδοση ευρωομολόγων για χρήση των κρατών- μελών, αφού το ευρώ δεν μπορεί να επιζήσει χωρίς ευρωομόλογο.

Αυτό έπρεπε να είχαν κάνει από την αρχή, ώστε να αποφύγουν το σημερινό διασυρμό παγκοσμίως, όχι μόνο της Ελλάδος, αλλά ολόκληρης της Ε.Ε. Επειδή σαν Ευρωπαίοι ηγέτες δεν τόλμησαν να διασώσουν την Ελλάδα, δηλαδή το 2% του ΑΕΠ όλης της ευρωζώνης, σήμερα διακινδυνεύουν την ύπαρξη του ευρώ, και προγραμματίζουν να επιστρέψουν στα εθνικά τους νομίσματα, δηλαδή επιστροφή στο σημείο εκκίνησης πριν 20 χρόνια. Η κρίση xρέους της ευρωζώνης οφείλεται στο βασικό πρόβλημα της όλης δομής της ζώνης του ευρώ, αφού το ευρώ είναι ένα νόμισμα χωρίς κράτος, και χωρίς ενιαία πολιτική δημοσίου χρέους, με την Ε.Κ.Τ. να παίζει ρόλο γεφυροποιού μεταξύ των ισχυρών κρατών της ευρωζώνης.

Η Ε.Ε. είναι ένα συνονθύλευμα διαφορετικών λαών, φυλών, και γλωσσών, χωρίς ενιαία εξωτερική και αμυντική πολιτική, (ότι θέλει το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ κάνει), αλλά και χωρίς ενιαία οικονομική πολιτική. Βλέπουμε τη Γαλλία να χτυπά στρατιωτικά τη Λιβύη, τη Γερμανία να επιβάλλει τη δική της οικονομική πολιτική, τη Βρετανία με τη κυρία Άστον, να επιβάλλει τη δική της εξωτερική πολιτική, και ουδείς δύναται να αντιδράσει, δηλαδή μια ένωση Βαβέλ, αφού ακόμη και οι διεθνείς οίκοι ανοχής, (κοινώς Μπορντέλα), έχουν κοινή πολιτική, και υποδειγματική πειθαρχία και συνοχή. Στην Ε.Ε. έχουμε κυβέρνηση BILTERBERG & TRILATERAL COMMISSION, & ILLUMINATI, δηλαδή ευρεία τοπική κυβέρνηση της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας που μας ζητά η τρό’ι’κα, σκοπό έχει να αρπάξουν τα διεθνή αρπακτικά, όλα τα ασημικά του κράτους. Ζητούν, πώληση του 35% των ΕΛ.ΠΕ. (το μερίδιο που έχει το κράτος). Πώληση ΔΕΠΑ/ΔΕΣΦΑ, ζητούν το όλο συγκρότημα του «Ελληνικού» (πρώην αεροδρόμιο Αθηνών), πώληση του ΟΠΑΠ και του καζίνο της Πάρνηθας. Πώληση της Βιομηχανίας κατασκευής όπλων και πυρομαχικών, (ώστε οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις να μείνουν ξυπόλητες). Ζητούν παραχώρηση της Εγνατίας οδού, (τη φτιάξαμε εμείς με το αίμα μας, για να την παραδώσουμε έτοιμη στα αρπακτικά), με σκοπό να τη χρησιμοποιήσουν οι εχθροί μας Σκοπιανοί, για τα άνομα σχέδιά τους, που είναι και σχέδια της Ν.Τ.Π. Ζητούν πώληση της ΛΑΡΚΟ.

Ζητούν εκμετάλλευση υποδομών, δηλαδή παραχωρούνται στη διάθεση των διεθνών αρπακτικών το αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη, και άλλα περιφερειακά αεροδρόμια, για πονηρούς σκοπούς που άπτονται της Εθνικής μας κυριαρχίας και ασφάλειας. Ζητούν για εκμετάλλευση τους λιμένες Πειραιώς και Θεσσαλονίκης, μαζί με άλλα 10 λιμάνια της περιφέρειας. Συμπέρασμα, μπήκαμε στην Ε.Ε. για να μας ληστέψουν. Αυτή είναι η Ε.Ε. λέσχη ληστών και αρπακτικών. Δηλαδή πάει η Ελλάδα που ξέραμε. Εάν όλα αυτά τα ξεπουλήσουν στα διεθνή αρπακτικά, τότε τι θα μείνει για την Ελλάδα;;; τι θα μείνει για τις νέες γενεές Ελλήνων;;; Θέλουν να μας κάνουν οικονομικό επίπεδο Σκοπίων, ώστε να επιβάλλουν τα άνομα σχέδιά τους.

Οι προδότες πολιτικοί δεν τα σκέπτονται όλα αυτά, φτάνει να βολευτούν αυτοί και τα αφεντικά τους της παγκόσμιας Χούντας. Άμεσο ευθύνη γιαυτή την εξέλιξη, έχουν τα κόμματα της δεξιάς που στηρίζουν αυτή τη κυβέρνηση Ροκφέλερ-Παπαδήμου. Γιαυτό τώρα ζητούν παράταση της κυβέρνησης Παπαδήμου, για να προλάβουν να τα ξεπουλήσουν όλα. Για να προλάβουν να ρημάξουν την Ελλάδα. Ήδη εγκαταστάθηκε στην Αθήνα ομάδα ξένων εμπειρογνωμόνων υπό την ηγεσία του υπερ-Πρωθυπουργού Γερμανού Ράινχενμπάχ. Η ομάδα αυτή είναι ομάδα δράσης της Ε.Ε. που επεξεργάζεται μέτρα που θα οδηγήσουν την Ελλάδα στην οικονομική ανάπτυξη όπως λένε, στην ουσία θα επιβλέπουν το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, για να πιάσει πάτο η Ελλάδα όπως λένε.

Μια άλλη ομάδα Γερμανών τεχνοκρατών της Ε.Ε. υπό το κ. Φούχτελ, υφυπουργό εργασίας της Γερμανικής κυβερνήσεως, θα εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη. Γιατί στη Θεσσαλονίκη;;; αυτό είναι πολύ ύποπτο για την εθνική μας κυριαρχία και ασφάλεια. Έτσι θα προωθούνται τα σχέδια των Κοσμοκρατόρων σχετικά με τη Μακεδονία μας. Έλληνες ξυπνάτε!!!........ Το 1932 όταν η Ελλάδα κήρυξε επισήμως χρεοκοπία το 43% του κρατικού προυπολογισμού πήγαινε στα τοκοχρεολύσια των αδηφάγων αρπακτικών-τοκογλύφων. Μια χρεοκοπία που η ελίτ του πλούτου της χώρας, φρόντισε να τη φορτωθεί ο φουκαράς φτωχός λαός, όπως τώρα.

Όταν αργότερα ο Μεταξάς ανέλαβε την εξουσία, παρέλαβε ένα χρεοκοπημένο κράτος, και σαν αποφασιστικός ηγέτης που ήταν, διέγραψε μονομερώς το χρέος, και δικαιώθηκε από το τότε διεθνές δικαστήριο. Με το προ’υ’πολογισμό για το 2012 που ψηφίστηκε προ ημερών στη Βουλή, το ποσοστό των ετήσιων συνολικών δαπανών του κράτους που προορίζεται να πάει στους τοκογλύφους ανέρχεται στο 53% δηλαδή 10% περισσότερο από το προ’υ’πολογισμό του 1932 που η τότε κυβέρνηση αναγκάστηκε να δηλώσει χρεοκοπία.

Έτσι η Ελλάδα τώρα γυρίζει σε καταστάσεις χειρότερες από εκείνες της χρεοκοπίας 1932. Γιαυτό οι ηγέτες της Ο.Ν.Ε. επειδή φοβούνται χρεοκοπία, μας ωθούν προς μία ταπεινωτική έξοδο, αφού πρώτα ξεπουλήσουν όλα τα χρυσαφικά του κράτους. Οι βουλευτές που στηρίζουν τη κυβέρνηση Παπαδήμου, ψήφισαν ένα προ’υ’πολογισμό ο οποίος επιβάλλει ότι από τα 170 δις. ευρώ που θα είναι οι συνολικές δαπάνες για το 2012 τα περίπου 90 δις. ευρώ, θα πάνε στους διεθνείς τοκογλύφους, δηλαδή στις τράπεζες του Ρότσιλντ και Ροκφέλερ. Να γιατί λοιπόν δεν υπάρχουν λεφτά για μισθούς και συντάξεις, για παιδεία, υγεία, πρόνοια, και Εθνική Άμυνα, αφού το 53% του προ’υ’πολογισμού πάει στις τράπεζες του Ρότσιλντ σαν τοκοχρεολύσια. Η επιστροφή στη δραχμή συμφέρει ΜΟΝΟ εάν διαγράψουμε μονομερώς το χρέος, όπως έκανε ο Μεταξάς το 1938 και έσωσε τη χώρα.

Το ίδιο έκαναν και άλλες χώρες πρόσφατα. Ο λαός λέει τη σοφή παροιμία, «Ο βρεμένος τη βροχή δεν την φοβάται» αφού ούτως ή άλλως για διώξιμο μας έχουν………… Η αποστολή που έχει αναλάβει η κυβέρνηση Παπαδήμου, είναι η ελεγχόμενη χρεοκοπία, και η ταπεινωτική έξοδος από το ευρώ, ώστε με την ελεγχόμενη χρεοκοπία να συνεχίσουν κανονικά να καταβάλλονται οι δόσεις των τοκοχρεολυσίων στις τράπεζες της παγκόσμιας οικονομικής Σιωνιστικής διακυβέρνησης. Αυτή είναι η διαφορά χρεοκοπίας της κυβέρνησης Παπαδήμου-Jeffrey από τo πιστωτικό γεγονός της κυβέρνησης Μεταξά.

Η χρεοκοπία Μεταξά έσωσε την Ελλάδα αφού έγινε με στάση εξωτερικών και μόνο πληρωμών. Αυτή είναι η αποστολή που ανέλαβε να φέρει εις πέρας η κυβέρνηση Παπαδήμου, τον οποίον τα ΜΜΕ παρουσιάζουν σαν Σωτήρα. Αποστολή ελεγχόμενης χρεοκοπίας, και σωτήρας των δανειστών.

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος
E-mail: ant.grypaios@gmail.com
Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης