Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Προσπαθούν να εξοντώσουν οικονομικά τους αξιωματικούς και τις οικογένειές τους.

Οι ένστολοι πληρώνουν την εθνική τους ευαισθησία officers Χτυπούν τους στρατιωτικούς με κάθε τρόπο, ώστε να καταρρακώσουν το φρόνημά τους και να τους «πείσουν» να «αποδεχθούν» τη διάλυση των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Η δίκη στο Ναυτοδικείο που ολοκληρώθηκε προ ημερών, με την εθνομηδενιστική διεθνή να καθίζει στο εδώλιο του κατηγορουμένου με τη συνεργασία του συστήματος και των θεσμών, 39 επίλεκτους της ΜΥΑ, μιλά από μόνη της, όπως και οι ποινές που επιβλήθηκαν σε δύο από τα στελέχη (μόνο και μόνο για να δημιουργηθεί νομολογία).
Με συνεχείς λοιπόν περικοπές στις αμοιβές τους, αλλά και μια συνεχή παραφιλολογία περί «εκτροπής» την οποία συντηρούν από το ΠΑΣΟΚ με διαρροές στον ξένο Τύπο (εδώ δεν τους παίρνει πια...), προσπαθούν να μειώσουν το αξιόμαχο του στρατού. Όμως, το πράγμα έχει ξεφύγει, καθώς οι μειώσεις είναι υπερβολικές και πλήττουν τη δυνατότητα των στελεχών, να ζήσουν αξιοπρεπώς τις οικογένειές τους. Τα εκκαθαριστικά των αξιωματικών, αποτελούν μια καλή απόδειξη για το τι συμβαίνει. Σύμφωνα λοιπόν με ένα από αυτά, αντισυνταγματάρχης εν ενεργεία, έγγαμος με παιδιά, λαμβάνει δώρο Χριστουγέννων από την υπηρεσία του, ύψους... 34,70 ευρώ!
Φυσικά, οι διάφοροι «σύμβουλοι» και κομματικοί παρατρεχάμενοι, λαμβάνουν πολύ περισσότερα, χωρίς να προσφέρουν απολύτως τίποτα, μόνο και μόνο γιατί είναι παιδιά του συστήματος. Η κυβέρνηση της χώρας, εξακολουθεί να «βάλλει» κατά όσων είναι έτοιμοι να δώσουν και την τελευταία ρανίδα του αίματός τους για την πατρίδα. Η παρουσία τους όμως και μόνο, αποτελεί πρόβλημα για τους θιασώτες της παγκόσμιας διακυβέρνησης...
Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης