Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011

Ισλαμιστές χύνουν χριστιανικό αίμα στη Νιγηρία…


Δεκάδες είναι οι νεκροί από δύο ακόμη εκρήξεις οι οποίες σημειώθηκαν στην πόλη Νταματούρου στη βόρεια Νιγηρία, ανεβάζοντας σε πέντε τις βομβιστικές επιθέσεις σε εκκλησίες που σημειώθηκαν στη Νιγηρία, σημαδεύοντας την ημέρα των Χριστουγέννων.


Για όλες τις επιθέσεις την ευθύνη ανέλαβε η ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ: «Είμαστε υπεύθυνοι για όλες τις επιθέσεις των τελευταίων ημερών, περιλαμβανομένης αυτής κατά της εκκλησίας της Μαντάλα. Θα συνεχίσουμε αυτές τις επιθέσεις στα βόρεια της χώρας μέσα στις επόμενες ημέρες» δήλωσε ο Άμπουλ Κακά, εκπρόσωπος της Μπόκο Χαράμ.Το χριστιανικό αίμα στη Νιγηρία κυλάει άφθονο με τις αρχές να μη δείχνουν ικανές να το σταματήσουν. Μαζί με το δράμα των Κοπτών χριστιανών στην Αίγυπτο, όλα δείχνουν ότι οι εξελίξεις κατατείνουν στη σταδιακή επιβεβαίωση της θεωρίας της «σύγκρουσης των πολιτισμών» του Σάμιουελ Χάντινγκτον…

http://www.defence-
Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις του ¨Ῥωμηῶν Ἐνημέρωση¨

alt

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ ΕνημέρωσηςΠροσοχή

Για ανάγνωση επιλέγεις ¨ ΠΛΗΡΗΣ ΟΘΟΝΗ¨ και το διαβάζεις τόσο άνετα, σαν να είναι σε μορφή pdf.

ΟΔΥΣΣΕΙΑ Web TV


Σκοπός της «ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ» είναι να ανακτήσουν οι Έλληνες τις αξίες, τις αρχές και τα ιδανικά της φυλής μας, μέσα από μια υγιή ενημέρωση, αφύπνιση και ψυχαγωγία.
ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΔΩ.