Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011

Βρετανία: Eιδική μονάδα επέμβασης με SAS & SBS για την Ελλάδα!

Ειδική μονάδα επέμβασης σε χώρες της ευρωζώνης με πρώτη υποψήφια για επέμβαση την Ελλάδα δημιουργούν οι βρετανικές ειδικές δυνάμεις. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Λονδίνο «Οι δυνάμεις προέρχονται από τους SAS και την SBS και μπορούν να βοηθήσουν στον απεγκλωβισμό Βρετανών πολιτών και των διπλωματικών αποστολών από χώρες που θα καταρρέουν κοινωνικά μαζί με την κατάρρευση του «καταραμένου ευρώ».

Δηλαδή, μπορεί να ξαναδούμε τα βρετανικά στρατεύματα να μάχονται στους δρόμους της Αθήνας, τους σε μια επανάληψη του σκηνικού του Δεκεμβρίου του 1944;

Σύμφωνα με τον επικεφαλή των βρετανικών Eνόπλων Δυνάμεων, στρατηγό Sir David Richards, αυτό είναι πιθανό, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για άλλες χώρες της ευρωζώνης...


"Η κρίση στην Ευρωζώνη προκαλεί κινδύνους που μόνο στρατιωτικά μπορούν να αντιμετωπιστούν", προειδοποιεί ο επικεφαλής στρατηγός των βρετανικών Eνόπλων Δυνάμεων, Sir David Richards.

"Οι Αρχηγοί των Eνόπλων Δυνάμεων στη Βρετανία προετοιμάζονται για να αντιμετωπίσουν ένοπλες εξεγέρσεις, εξετάζοντας σενάρια στρατιωτικών παρεμβάσεων στην πολιτική τόσο στη Βρετανία, όσο και στο πολιτικό προσκήνιο των συμμάχων της, ελέω οικονομικής κρίσης και ενδεχόμενης παγκόσμιας οικονομικής κατάρρευσης" αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα Telegraph, όπως ήδη έχει γράψει το defencenet.gr.

Σημειωτέον ότι οι σχεδιασμοί των βρετανικών στρατιωτικών δυνάμεων, έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, μετά την αποκάλυψη τον περασμένο μήνα απόρρητου εγγράφου προς τις βρετανικές πρεσβείες της Ευρωζώνης, το οποίο είχε αποκαλύψει πρώτο στην Ελλάδα το defencenet.gr, σύμφωνα με το οποίο κλήθηκαν να καταρτίσουν σχέδια δράσης για το ενδεχόμενο κατάρρευσης του ευρώ και της πολιτικής αναταραχής που θα ακολουθούσε.

Πάντως οι σχεδια΄σμοί αυτοί μπορεί να είναι και μία έμμεση πολιτική απάντηση της Βρετανίας στις κατηγορίες που έχει δεχθεί για "απομονωτισμό" επειδή δεν δέχθηκε το γαλλογερμανικό σχέδιο του "χρυσού κανόνα": "Πως να συμμετάσχω σε κάτι που θα βυθίσει την Ευρώπη στην άβυσσο", φαίνεται να λάνε οι Βρετανοί και θα πούμε εμείς ότι δεν φαίνεται να έχουν άδικο...

defencenet.gr
Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις του ¨Ῥωμηῶν Ἐνημέρωση¨

alt

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ ΕνημέρωσηςΠροσοχή

Για ανάγνωση επιλέγεις ¨ ΠΛΗΡΗΣ ΟΘΟΝΗ¨ και το διαβάζεις τόσο άνετα, σαν να είναι σε μορφή pdf.

ΟΔΥΣΣΕΙΑ Web TV


Σκοπός της «ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ» είναι να ανακτήσουν οι Έλληνες τις αξίες, τις αρχές και τα ιδανικά της φυλής μας, μέσα από μια υγιή ενημέρωση, αφύπνιση και ψυχαγωγία.
ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΔΩ.