Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Δωρεά αλεξίσφαιρων γιλέκων στην ΕΛΑΣ από ιδιώτη.

Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε εχθές (02-12-2011) το μεσημέρι στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας παρέλαβε (35) ειδικές στολές τύπου “ Police Vest Safety Body Armor ”, τις οποίες προσέφερε ανιδιοτελώς για την κάλυψη αναγκών του Σώματος, η κα. Σταμπουλή Παναγιώτα, συνταξιούχος εκπαιδευτικός.


Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Νουράκης Κωνσταντίνος , αφού εξέφρασε τις εγκάρδιες ευχαριστίες του για τη γενναιόδωρη προσφορά, απένειμε στην κα. Σταμπουλή τιμητική πλακέτα με το έμβλημα της ΕΛ.ΑΣ, τονίζοντας: «…στον καθημερινό, σκληρό και επίπονο αγώνα μας, βρήκαμε στο πρόσωπό σας μια άξια αρωγό και συμπαραστάτη…Η γενναιοδωρία σας, αποτελεί για μας λαμπρό παράδειγμα και έμπνευση για ανάλογες ανθρωπιστικές δράσεις…».



Στη συνέχεια, ο Α/Υ κ.Νουράκης παρέδωσε τον προσφερόμενο εξοπλισμό σε Αστυνομικές Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αναφέροντας: «…οι αστυνομικοί των Υπηρεσιών της ΓΑΔΘ και ΓΑΔΠΚΜ καθημερινά καταβάλλουν σημαντικές προσπάθειες για να ανταποκριθούν στην ανάγκη των πολιτών για αποτελεσματική αστυνόμευση… »


Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Τρύφων Κούκιος, εξήρε την ευαισθησία, τα ανιδιοτελή και φιλάνθρωπα αισθήματα της δωρήτριας, ενώ ευχαρίστησε την Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας για τις προσπάθειες που καταβάλλει για την αναβάθμιση των εργασιακών συνθηκών των αστυνομικών . Μεταξύ άλλων είπε: «…σας συγχαίρω για την κοινωνική σας ευαισθησία και τη γενναιόδωρη πράξη της σημερινής δωρεάς των ειδικών αστυνομικών στολών, η οποία αποτελεί μία κίνηση συμπαράστασης και δείχνει ότι ακόμη και στους δύσκολους καιρούς της οικονομικής κρίσης δεν έχει χαθεί η ευαισθησία και η αλληλεγγύη προς τον Έλληνα Αστυνομικό… Παρόμοιες ενέργειες μας ενισχύουν υλικά, πρωτίστως όμως ηθικά, και μας ενδυναμώνουν στην καθημερινή μας δράση …»


Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Υποστράτηγος Βασίλειος Κανάλης, υπενθύμισε τις μέχρι σήμερα σημαντικές και πολυάριθμες δωρεές της κας. Σταμπουλή σε Υπηρεσίες και φορείς, ενώ επιπρόσθετα υπογράμμισε : «…η αγαπητή μας Δασκάλα, επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά έμπρακτα τα αισθήματα αλλά και την αναγνώριση του έργου που προσφέρει και παράγει το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ στην ελληνική κοινωνία, κάτω από τις σημερινές δύσκολες συνθήκες…


…Η στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια, μετουσιώνει σε πράξη το πνεύμα της προσφοράς και της συμμετοχής των πολιτών στο συλλογικό συμφέρον… »


Τέλος, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Δημήτριος Παπαδόπουλος, χαιρέτισε με θέρμη την ανιδιοτελή πρωτοβουλία της δωρήτριας τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω την κα. Σταμπουλή και να μεταφέρω τις ευχαριστίες του κ. Αρχηγού και κ. Υπαρχηγού του Σώματος γι΄αυτή την προσφορά της, η οποία έρχεται σε συνέχεια των προσφορών που έχει πράξει κατά το παρελθόν, τόσο προς την Ελληνική Αστυνομία, όσο και ως προς άλλες Υπηρεσίες…


… Πράξεις σαν αυτές της κας. Σταμπουλή ενδυναμώνουν τον Έλληνα Αστυνομικό, τον ενθαρρύνουν να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες και επιβεβαιώνουν την αναγνώριση του έργου του από την πλειονότητα της ελληνικής κοινωνίας.


…Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας για τις μέχρι σήμερα προσπάθειές τους…Είναι άξιοι επαίνου και συγχαρητηρίων ».


Την εκδήλωση παράδοσης των στολών τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κασσάνδρας και ο Σύλλογος Κασσανδρινών Θεσσαλονίκης.


Παρέστησαν επίσης, ο Αναπληρωτής ΓΑΔΘ, ο Β΄ Υποδιευθυντής ΓΑΔΘ, οι Διευθυντές των Αστυνομικών Διευθύνσεων της ΓΑΔΘ καθώς και οι Αστυνομικοί Διευθυντές Νομών της ΓΑΔΠΚΜ (Α.Δ Πιερίας, Α.Δ Ημαθίας, Α.Δ Πέλλας, Α.Δ Χαλκιδικής, Α.Δ Κιλκίς, Α.Δ Σερρών), ανώτεροι αξιωματικοί, προσωπικό της ΓΑΔΘ και άλλοι επίσημοι προσκεκλημένοι.


πηγή: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης