Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011

Θέλουν τους δάσκαλους... ρουφιάνουςΟ Τούρκος υπουργός Παιδείας Ομέρ Ντιντσέρ
Το υπουργείο παιδείας της Τουρκίας με εγκύκλιο που έστειλε σε όλα τα σχολεία ζητά να ενημερώνεται για όλα όσα συμβαίνουν στις τάξεις. 

Οι διευθυντές των Σχολείων με ειδικό κωδικό θα ενημερώνουν μέσω Internet το υπουργείο για τυχόν διαπληκτισμούς που συμβαίνουν μεταξύ μαθητών, τα ονόματα εκείνων που καθυστερούν να πάνε στις τάξεις τους και γενικά για όλα τα καθημερινά μικροπράγματα που συμβαίνουν.

Επίσημη δικαιολογία είναι η εύρυθμη λειτουργία των Σχολείων και η απρόσκοπτη διδασκαλία των μαθημάτων, με την απομόνωση των ενοχλητικών στοιχείων.

Φυσικά οι καθηγητές και οι δάσκαλοι είναι ανάστατοι, γιατί φοβούνται ότι με τον τρόπο αυτό θα ενισχυθούν τα κουτσομπολιά, τα ατομικά συμφέροντα, αλλά και ο έλεγχος της πολιτικής ταυτότητας του καθενός.

Στη «δημοκρατική, ευρωπαϊκή» Τουρκία η «ρουφιανιά» γίνεται καθήκον των εκπαιδευτικών που κατέχουν τον βαθμό του διευθυντή!

Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις του ¨Ῥωμηῶν Ἐνημέρωση¨

alt

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ ΕνημέρωσηςΠροσοχή

Για ανάγνωση επιλέγεις ¨ ΠΛΗΡΗΣ ΟΘΟΝΗ¨ και το διαβάζεις τόσο άνετα, σαν να είναι σε μορφή pdf.

ΟΔΥΣΣΕΙΑ Web TV


Σκοπός της «ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ» είναι να ανακτήσουν οι Έλληνες τις αξίες, τις αρχές και τα ιδανικά της φυλής μας, μέσα από μια υγιή ενημέρωση, αφύπνιση και ψυχαγωγία.
ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΔΩ.