Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Προσχώρηση του κινήματος των "ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ¨ στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Η πολιτική κίνηση ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΕΛ-ΕΛ) ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Στέλιου Παπαθεμελή για συσπείρωση των απεξαρτημένων από τα κατεστημένα κόμματα πολιτών σ’ ένα Μέτωπο Εθνικής Σωτηρίας, ανεκοίνωσε την προσχώρησή της στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.
Η προσχώρηση γνωστοποιήθηκε σε συνάντηση αντιπροσωπειών των δύο πλευρών.
Ο επί κεφαλής των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ γνωστός ποινικολόγος Γ. Κανιάρης δήλωσε μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:
Εκτιμώντας την εντιμότητα και τους αγώνες του Στέλιου Παπαθεμελή, συντασσόμεθα με τις θέσεις και τις αναφορές του για μια Εθνική αφύπνιση και συσπείρωση και συστρατευόμαστε στο Μέτωπο για τη σωτηρία της πατρίδος μας.
Εκ μέρους της Δημοκρατικής Αναγέννησης, ο Στέλιος Παπαθεμελής καλωσόρισε τη συστράτευση των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σ’ αυτήν την κρίσιμη ώρα που περνά ο τόπος, αναφέρθηκε στην παρούσα δραματική συγκυρία στην οποία οι δυνάμεις του καλού οφείλουν επιτέλους να συντονισθούν και να δράσουν από κοινού με αποφασιστικότητα και ταχύτητα.
Εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό του λαού μας αποτάσσεται τα κατεστημένα κόμματα. Οργίζεται, αγανακτεί, ψάχνεται. Πρέπει να τον βοηθήσουμε να βρει τον δρόμο της απελευθέρωσής του.
Επείγει όλες αυτές οι δυνάμεις να συσπειρωθούν σε ενιαίο Μέτωπο, έτσι που στην προσεχή Βουλή να υπάρχει ένας κρίσιμος αριθμός βουλευτών που θα εκπροσωπούν τους ως τώρα ανεκπροσώπητους πολίτες και θα επιβάλλουν το πρακτέο.
Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης