Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011

30χρονη ξύπνησε μετά από δυόμισι χρόνια σε κώμα!!


Ένα τροχαίο ατύχημα ήταν η αιτία που η Μαρίνα Σπυριάδη, νεαρή δικηγόρος τότε στα 28 της χρόνια βυθίστηκε σε "λήθαργο" για δυόμισι χρόνια με βαριές εγκεφαλικές κακώσεις.
Όπως αναφέρει στην Espresso ο πατέρας της κοπέλας, Στρατής Σπυριάδης, ο οποίος είναι αναισθησιολόγος, νιώθει τυχερός που ζει το παιδί του και καταγγέλλει το νοσοκομείο Μυτιλήνης το οποίο θεωρεί πως ο νευροχειρουργός δεν αντιμετώπισε με σοβαρότητα τη κατάσταση της κόρης του.

"Έχω κινηθεί δικαστικά κατά του νοσοκομείου Μυτιλήνης. Έπρεπε να είχε γίνει από την πρώτη στιγμή αποσυμπίεση του εγκεφάλου της", τονίζει ενώ προσθέτει πως η κοπέλα μεταφέρθηκε κλινικά νεκρή στο σε νοσοκομείο της Αθήνας.
Η Μαρίνα όλο αυτό το διάστημα πάλεψε και κατάφερε να ξυπνήσει αντικρίζοντας και πάλι τη ζωή. Η κατάστασή της βελτιώνεται, έχει αρχίσει να τρώει κανονικά από το στόμα ενώ προσπαθεί να μιλήσει, αλλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι αρκετά και έχουν να κάνουν με την κίνησή της.
Όπως εξηγεί ο πατέρας της στην εφημερίδα, η κόρη του πρέπει να μπει ξανά στο νοσοκομείο και να κάνει κάποιες διορθωτικές επεμβάσεις στο ένα της πόδι, το οποίο παραμένει εδώ και δύο χρόνια αγκυλωμένο.(NEWS247.GR)
Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις του ¨Ῥωμηῶν Ἐνημέρωση¨

alt

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ ΕνημέρωσηςΠροσοχή

Για ανάγνωση επιλέγεις ¨ ΠΛΗΡΗΣ ΟΘΟΝΗ¨ και το διαβάζεις τόσο άνετα, σαν να είναι σε μορφή pdf.

ΟΔΥΣΣΕΙΑ Web TV


Σκοπός της «ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ» είναι να ανακτήσουν οι Έλληνες τις αξίες, τις αρχές και τα ιδανικά της φυλής μας, μέσα από μια υγιή ενημέρωση, αφύπνιση και ψυχαγωγία.
ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΔΩ.