Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

Ο ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΧΑΚΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - 13χρονος ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ

Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Ίσως η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έφθασε στα ίχνη του μικρότερου ηλικιακά χάκερ της χώρας.Πρόκειται για ένα παιδί μόλις 13 χρονών, ο οποίος ...
κατηγορείται ότι μετείχε στην Greek Hacking Scene, η οποία ομάδα θεωρείται υπεύθυνη για περισσότερες από 100 κυβερνοεπιθέσεις σε κρατικούς οργανισμούς και υπουργεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ο μικρός 13χρονος hacker σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι ένας αριστούχος μαθητής στο σχολείο του και όσοι τον γνωρίζουν μιλούν για μία πραγματική διάνοια. 

Μάλιστα, η Greek Hacking Scene όπου φέρεται να συμμετέχει, θεωρείται ένα παρακλάδι των γνωστών hackers Αnonymous.

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και φυσικά αφέθηκε ελεύθερος. 

Ο 13χρονος παραδέχθηκε τη δράση του και μάλιστα φέρεται να δήλωσε πως “εγώ μαθαίνω ίντερνετ μέσα από τις ηλεκτρονικές επιθέσεις, άλλοι λύνουν ασκήσεις τριγωνομετρίας, εγώ λύνω την ασφάλεια των site. 

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 13χρονος είχε δημιουργήσει ένα group στο Facebook και όποιος έμπαινε και γινόταν μέλος σε αυτό, αυτομάτως είχαν υποκλαπεί τα στοιχεία του και φυσικά οι κωδικοί του. 

Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις του ¨Ῥωμηῶν Ἐνημέρωση¨

alt

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης



Προσοχή

Για ανάγνωση επιλέγεις ¨ ΠΛΗΡΗΣ ΟΘΟΝΗ¨ και το διαβάζεις τόσο άνετα, σαν να είναι σε μορφή pdf.

ΟΔΥΣΣΕΙΑ Web TV


Σκοπός της «ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ» είναι να ανακτήσουν οι Έλληνες τις αξίες, τις αρχές και τα ιδανικά της φυλής μας, μέσα από μια υγιή ενημέρωση, αφύπνιση και ψυχαγωγία.
ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΔΩ.