Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012

Στη Ρωσία κατάλαβαν το ρόλο των ΜΚΟ – Εδώ;

ImageΜε μεγάλη πλειοψηφία ενέκρινε σήμερα η ρωσική Κάτω Βουλή (Δούμα) νομοσχέδιο που χαρακτηρίζει «πράκτορες του εξωτερικού» τις μη κυβερνητικές οργανώσεις που χρηματοδοτούνται από το εξωτερικό και έχουν «πολιτική» δράση, θέτοντάς τις υπό εκτενή έλεγχο.
Το νομοσχέδιο κατέθεσε το κυβερνών κόμμα Ενωμένη Ρωσία και ψηφίστηκε σε πρώτη ανάγνωση πριν από μια εβδομάδα. Είχε τεθεί προς συζήτηση με τη διαδικασία του κατεπείγοντος παρά τις διαμαρτυρίες των υπερασπιστών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της φιλελεύθερης αντιπολίτευσης και νομικών. Σήμερα εγκρίθηκε με 374 ψήφους, έναντι τριών και μιας αποχής.
Η Ενωμένη Ρωσία, η οποία διαθέτει την απόλυτη πλειοψηφία στη Δούμα, με 238 έδρες σε σύνολο 450, το Κομμουνιστικό Κόμμα, που είναι αντίθετο σε κάθε δυτική «ανάμιξη», καθώς και το φιλελεύθερο-δημοκρατικό Κόμμα είχαν ανακοινώσει ότι θα ψηφίσουν υπέρ του νόμου.
Ο νόμος προβλέπει διαφορετικό καθεστώς καταγραφής για τις μη κυβερνητικές οργανώσεις οι οποίες έχουν «πολιτική δράση» στο ρωσικό έδαφος.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις του ¨Ῥωμηῶν Ἐνημέρωση¨

alt

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ ΕνημέρωσηςΠροσοχή

Για ανάγνωση επιλέγεις ¨ ΠΛΗΡΗΣ ΟΘΟΝΗ¨ και το διαβάζεις τόσο άνετα, σαν να είναι σε μορφή pdf.

ΟΔΥΣΣΕΙΑ Web TV


Σκοπός της «ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ» είναι να ανακτήσουν οι Έλληνες τις αξίες, τις αρχές και τα ιδανικά της φυλής μας, μέσα από μια υγιή ενημέρωση, αφύπνιση και ψυχαγωγία.
ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΔΩ.