Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Όταν η υπομονή των τουρκοπρακτόρων…εξαντλείται!


     «Να προσέξει η Ελλάδα, γιατί η υπομονή των Τούρκων της Δυτικής Θράκης εξαντλήθηκε» τολμά να δηλώνει σε κανάλι της τουρκικής τηλεόρασης, εκφράζοντας ξεκάθαρη απειλή, ο πρόεδρος του κόμματος DEB των τουρκοφρόνων της Θράκης!
     Το διέπραξε ο φασίστας που παριστάνει τον πρόεδρο του DEB, δηλαδή του κόμματος «Dostluk-itlik-Bariş» (ή επί το ελληνικότερον «Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη» – λέμε τώρα!) των τουρκοφρόνων της Θράκης! Ο επίγονος του Αχμέτ Σαδήκ, το delivery boy του Χαλήτ Ερέν, η ορντινάντσα του Τούρκου πρόξενου, ο εύχαρις συνομιλητής του Μπαχτσελί, το σούργελο που παριστάνει τον δημοκράτη υπέρμαχο των…παραβιαζόμενων δικαιωμάτων της «τουρκικής μειονότητας»!
     Ευρισκόμενος λοιπόν την Παρασκευή 13 Ιουλίου στο χωριό Χλόη του νομού Ροδόπης για την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων για το λεγόμενο Πανηγύρι του Χίλια (που διοργανώνει κάθε χρόνο ο ομώνυμος πολιτιστικός τουρκοσύλλογος), ο Μουσταφά Αλή Τσαβούς παραχώρησε συνέντευξη στο τουρκικό τηλεοπτικό κανάλι TRT και κάποια στιγμή ρωτήθηκε και για «τα βήματα προόδου που έκανε η Τουρκική Δημοκρατία στο θέμα των μειονοτικών δικαιωμάτων».
     Όπως λοιπόν μας ενημερώνει η ίδια η επίσημη ιστοσελίδα του DEB (το ξαναείπαμε, δεν τηρούν πλέον ούτε καν τα προσχήματα!), ο πρόεδρος του κόμματος (τον βλέπετε στη φωτογραφία να μιλάει με τη δημοσιογράφο του TRT) απάντησε «πως θεωρεί πολύ θετικά τα βήματα που έκανε η Τουρκική Δημοκρατία, πως η Τουρκία έπραξε αυτό που αρμόζει σε ένα ισχυρό κράτος, πως η πατρίδα μας Ελλάδα πρέπει να παραδειγματιστεί από την Τουρκία και υπενθυμίζοντας την συνθήκη της Λοζάνης ανέφερε πως η Ελλάδα πρέπει να φερθεί ανάλογα με βάση την αμοιβαιότητα» (!!!)
    Και σαν μην έφταναν όλα αυτά τα προκλητικώς θρασύτατα (κοιτάξτε δηλαδή ποιοι τολμούν να μιλούν για…αμοιβαιότητα, οι δάσκαλοι των σφαγών, των βιασμών, των πογκρόμ και της γενοκτονίας), ανέφερε και το εξής καταπληκτικό: πως «η Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης που τόσα χρόνια έδειχνε υπομονή, πλέον έχει εξαντλήσει την υπομονή της, δεν έχει δύναμη να δείξει άλλη υπομονή, και είναι εξαιρετικά επείγον αυτό να το δει και η Ελλάδα και όλος ο κόσμος»!
     Και εμείς βέβαια μόνο μία ερώτηση έχουμε (επί του παρόντος) να απευθύνουμε στο εν λόγω ξετσίπωτο φασιστόμουτρο. Για πες μας λοιπόν, ρε παλιοπρακτοράντζα: τώρα που…εξαντλήθηκε η υπομονή σου, τι πρόκειται να κάνεις δηλαδή; Αντάρτικο πόλεων;
Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης