Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Τελικά η Ελλάδα είναι ζωντανή. Ελληνικό κινητό τηλέφωνο υψηλής τεχνολογίας!

Κυκλοφόρησε το κινητό τηλέφωνο MLS iQTalk
Την κυκλοφορία του πρώτου ελληνικού κινητού τηλεφώνου ανακοίνωσε η MLS Πληροφορική. Το MLS iQTalk διατίθεται από σήμερα σε όλα τα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΟΤΕ καθώς και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της COSMOTE.
Η προτεινόμενη λιανική τιμή πώλησής του είναι 249,90 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, και μπορεί να το αποκτήσει κανείς φθηνότερα στα προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ.
Όπως σημειώνει η εταιρεία, το MLS iQTalk διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android Gingerbread 2.3.5, οθόνη υψηλής ευκρίνειας 4,3” με εξαιρετικές γωνίες θέασης και ανάλυση 800Χ480, επεξεργαστή 650 MHz, κάμερα 5 MP με φλας και auto-focus, μπροστινή κάμερα για βιντεοκλήσεις, μνήμη 512 ΜΒ και κάρτα μνήμης MicroSD 4GB.
Η συνδεσιμότητα του MLS iQTalk επιτυγχάνεται μέσω 3G, WiFi, Bluetooth 2.1 και microUSB, ώστε να υπάρχει ανά πάσα στιγμή πρόσβαση στο internet, στα e-mails, τα social media (Facebook, Twitter κλπ) αλλά και στο Play Store (Android Market) με τις παραπάνω από 500.000 εφαρμογές. Ζυγίζει 140 γρ. μαζί με την αποσπώμενη μπαταρία των 1.500 mAh.


Πηγή
Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης