Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ !!!

Κατά την ετήσια διάσκεψη των Ηνωμένων Μεγάλων Στοών της Σερβίας (UVLS) στο Βελιγράδι, παρουσία 400 ατόμων, εγκρίθηκε η κατασκευή του πρώτου Μασονικού Πανεπιστημίου και η έναρξη της διαδικασίας για τη «ενοποίηση» της Μασονίας στη Σερβία.
Πρόκειται για μια κίνηση που έχει ως κύριο στόχο την «κατανόηση του Τεκτονισμού» αλλά και την δημιουργία «κοινής συνείδησης» στους Τέκτονες .
Σύμφωνα με πληροφορίες από την UGLS θα είναι Ίδρυμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης όπου οι Καθηγητές και Λέκτορες θα είναι «αδελφοί» μασόνοι από την Σερβία και ολόκληρο τον Κόσμο. Το Πανεπιστήμιο θα παρέχει υποτροφίες στους φοιτητές και όλοι ελπίζουν ότι θα αυξήσει την ποιότητα της εκπαίδευσης στην Σερβία και θα βοηθήσει να σταματήσει η "διαρροή εγκεφάλων" εκτός της χώρας.
Το Πανεπιστήμιο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το ερχόμενο Ακαδημαϊκό έτος και θα είναι ο μοναδικός δημόσιος εκπαιδευτικός φορέας των Ελευθεροτεκτόνων  στα Βαλκάνια.
Η κατασκευή προβλέπεται να έχει τελειώσει μέχρι το 2017 και θα υποστηριχτεί από πέντε από τις Ηνωμένες Μεγάλες Στοές της Μεγάλης Στοάς της Γερμανίας και της Αυστρίας.
«Μέγας Μάγιστρος» από το 2007, είναι ο επιχειρηματίας Βλαντιμίρ Σ. Μάρκοβιτς από το Βελιγράδι, γεννημένος το 1962.
Το γεγονός αποτελεί σταθμό στην ιστορία της μασονίας στην ορθόδοξη Σερβία.
Η Μασονία παρέμεινε εκτός νόμου στην Σερβία μέχρι το καλοκαίρι του 1990.
Τον Ιανουάριο του 1942 μάλιστα, η Σερβία είχε εκδώσει τέσσερα γραμματόσημα για να τιμήσει την Μεγάλη Αντι-μασονικής Έκθεση, που είχε ανοίξει στο Βελιγράδι στις 22 Οκτωβρίου 1941. Αυτά τα γραμματόσημα απεικόνιζαν μια ισχυρή και νικηφόρα Σερβία που συντρίβει το σατανικό μασονικό-κομμουνιστικό-εβραϊκό σχέδιο για την παγκόσμια κυριαρχία.
Δείτε τα:
Ακόμη και μετά την κατάληψη της εξουσίας από τους κομμουνιστές, το Μάιο του 1945, οι Τέκτονες αντιμετωπίζονταν με καχυποψία και περιφρόνηση από τις γιουγκοσλαβικές αρχές.
Οι καιροί όμως αλλάζουν...

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης