Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Καλά νέα για την 23χρονη ειδική φρουρό



Με επιτυχία χειρουργήθηκε χθες στο χέρι η 23χρονη αστυνομικός Σοφία Ψυχογιού, η οποία είχε τραυματισθεί σοβαρά κατά την τρομοκρατική επίθεση στο Α.Τ Αγίας Παρασκευής, τον περασμένο Οκτώβριο. Αισιόδοξα είναι τα νέα για την υγεία της 23χρονης αστυνομικού Σοφία Ψυχογιού από την Άρτα, την οποία είχαν πυροβολήσει και είχαν τραυματίσει σοβαρά τρομοκράτες, κατά την επίθεσή τους στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Παρασκευής, τον περασμένο Οκτώβριο.


Χθες χειρουργήθηκε με επιτυχία στο ένα της χέρι και η βλάβη που της είχε προκαλέσει οι σφαίρες, απεκατεστάθησαν.

Η επέμβαση έγινε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο από τον μικροχειρουργό ιατρό κ. Νίκο Δαούτη, μετά από πρωτοβουλία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και του γενικού γραμματέα κ. Γρηγόρη Τασούλα.

Ο ιατρός εχειρούργησε δωρεάν την νεαρή αστυνομικό, ενώ, τα έξοδα για τα νοσήλεια ήταν δωρεά του ιδιωτικού θεραπευτηρίου.Την Δευτέρα, η Σοφία Ψυχογιού, εκτός απρόοπτου, θα λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Όσον αφορά τις λεπτομέρειες για την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ( χαρακτηρίζεται ιατρικός άθλος), θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις από τον μικροχειρουργό και το θεραπευτήριο.

Σπύρος Κουντούρης
Skountouris@pegasus.gr
ΕΘΝΟΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης