Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Διωγμός στο facebook των χριστιανικών και συντηρητικών ιστοσελίδων

H ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ FB
Το facebook έχει αναλάβει το ρόλο του Αυτοκρατορικού Λογοκριτή (θέση ανώτατου αξιωματούχου στα χρόνια της αυτοκρατορικής Κίνας, που όπως φαίνεται η Νέα Τάξη Πραγμάτων την αναβιώνει) και επιλέγει ποιοί θα λένε τι, και τι θα μοιράζονται με τους φίλους τους, στερώντας έτσι την ελευθερία της έκφρασης, αλλά και επιβάλοντας φασιστικά, συγκεκριμένους τρόπους σκέψεις, ενώ τιμωρεί τις παραδοσιακές αξίες. Σελίδες χριστιανικού και συντηρητικού περιεχομένου διαγράφονται από το fb με την δικαιολογία ότι προσβάλεται η κοινότητα των χρηστών!
 
Προσπαθούν να περάσουν τις παραδοσιακές αξίες "Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια" ως κάτι βλαβερό, ρατσιστικό, κάτι για το οποίο θα πρέπει να ντρεπόμαστε.
 
Οι μαρτυρίες Σνόουντεν για τον πλήρη έλεγχο των κοικωνικών μέσων δικτύωσης, από την ΝSA αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα καθότι, η πολιτική του Facebook έχει την υποστήριξη των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, οι οποίες ακολουθώντας νεοταξίτικη πολιτικη΄, προσπαθούν, να περιθωριοποιήσουν στη συνείδηση των πολιτών τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που τους δίνουν ταυτότητα. Η εθνικότητα, και η θρησκεία.
 
Πριν λίγους μήνες όπως αναφέρει και το πολύ καλό blog Κόκκινος Ουρανός, ο Αμερικάνος ραδιο-παρουσιαστής του FOX News, Todd Starnes, ανέβασε στην σελίδα του στο Facebook, ένα κείμενο που έλεγε «φοράω καπελάκι της NRA, τρώω ένα σάντουιτς Chick-fil-A, διαβάζω ένα βιβλίο μαγειρικής της Paula Deen και πίνω ένα γλυκό τσάι, καθισμένος στην κουνιστή μου πολυθρόνα, ακούγοντας gospel και έχοντας μια μικρή Βίβλο στην τσέπη μου» και γενικά «δεν είμαι πολιτικά ορθός». 
 
(Μετάφραση: NRA είναι η Εθνική Ένωση Όπλων, η οργάνωση που προασπίζει τα δικαιώματα των κατόχων και κατασκευαστών όπλων. ‘Chick-fil-A’ είναι μια αλυσίδα κοτο-σάντουιτς που έκανε το «λάθος» να υπερασπιστεί τον γάμο μεταξύ άνδρα και γυναίκας και για αυτό στοχοποιήθηκε ως «ομοφοβική». Η Paula Deen είναι διάσημη συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής και οικοδέσποινα επιτυχημένων τηλεοπτικών εκπομπών μαγειρικής, η οποία κατηγορήθηκε ότι χρησιμοποιούσε στα εστιατόρια της την απαγορευμένη -στις ΗΠΑ- λέξη “N” (κοινώς ‘αράπης’) και για αυτό την έδιωξαν από το κανάλι που εργαζόταν. Το τσάι είναι υπονοούμενο για το κίνημα Tea Party).
Το Facebook μπλόκαρε το σχόλιο αυτό για 12 ώρες και μετά εξέδωσε μια συγγνώμη.
 
Ο Starnes και άλλοι ‘συντηρητικοί’ στην Αμερική, λένε ότι το περιστατικό αυτό είναι μέρος της αύξησης των διακρίσεων από οργανισμούς όπως το Facebook και το Google. Και ζητούν οι νέες εταιρείες μέσων μαζικής ενημέρωσης να προστατεύσουν την ελευθερία του λόγου.
 
Από το 2011 , το ‘John Milton Project for Free Speech’ που ενεργεί για λογαριασμό της χριστιανικής οργάνωσης ‘National Religious Broadcasters’ (NRB) και ελέγχει τις αντι-χριστιανικές απειλές και τις παραβιάσεις της ελευθερίας του λόγου, έχει καταγράψει μια αύξηση στην "λογοκρισία της άποψης", που έχει στόχο τις συντηρητικές χριστιανικές ιδέες.
 
«Η κύρια ανησυχία του προγράμματος John Milton είναι ... η δύναμη αυτών των ιδιωτικών εταιρειών να είναι ρυθμιστές της αλήθειας και των απόψεων και να έχουν την εξουσία είτε να επιτρέπουν είτε να καταστείλουν απόψεις και ιδέες που απλά δεν συμφωνούν μαζί τους», δήλωσε ο Craig Parshall, ανώτερος αντιπρόεδρος της NRB.
 
Ο Adam Thierer, ανώτερος ερευνητής στο Κέντρο MERCATUS στο George Mason University, δήλωσε ότι η Πρώτη Τροποποίηση (του αμερικάνικου Συντάγματος) δεν μπορεί να εμποδίσει τις ιδιωτικές εταιρείες να περιορίζουν απόψεις, αλλά και τα άτομα μπορούν να εξακολουθούν να πιέζουν τις εταιρείες να σεβαστούν την ελευθερία του λόγου.
 
Πολλοί έχουν αναφέρει την περίπτωση που η σελίδα του συντηρητικού πρώην κυβερνήτη του Αρκάνσας Mike Huckabee, που υποστήριζε την ‘Chick - fil –A’, απομακρύνθηκε προσωρινά από το Facebook. Αντιθέτως, αντι-χριστιανικές σελίδες δεν απομακρύνθηκαν.
 
Έτσι όσοι έχουν γνώση του τι γίνεται στο Facebook (όχι εγώ!) επιβεβαιώνουν το εξής: Μπορείς να κοροϊδεύεις τον Ιησού Χριστό και τη χριστιανική πίστη στο Facebook με τις πιο χυδαίες φράσεις χωρίς καμία ποινή, αλλά αν τολμήσεις να δημοσιεύσεις κάτι που θεωρείται προσβλητικό για τους ομοφυλόφιλους, θα υποστείς την τιμωρία.
 
Το Facebook βέβαια, δηλώνει ότι «δεν ανέχεται το μίσος» και εξηγεί ότι «ενώ έχουμε ενθαρρύνει τη συζήτηση για ιδέες, θεσμούς, γεγονότα και πρακτικές, αποτελεί σοβαρή παραβίαση των όρων μας να στοχεύεις σε άτομα βάση της φυλής, της εθνικότητας, της εθνικής καταγωγής, τη θρησκείας, του φύλου, του σεξουαλικού προσανατολισμού, της αναπηρίας ή της ασθένειας τους".
 
Παρόλα αυτά φαίνεται ότι το Facebook έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά, καθώς επιτρέπει όλα τα είδη των χυδαίων αντιχριστιανικών σελίδων, ενώ κλείνει χριστιανικές σελίδες που ασκούν κριτική στον ομοφυλοφιλικό ακτιβισμό. 
 
Έτσι υπάρχουν σελίδες στο Facebook, όπως “Jesus F**king Christ”, “Slut Mary’s Bast*rd”, “I Hate Jesus”, “I Hate Christianity”, “Zombie Jesus”, “Christo Fascist Bigots Run This Business” και “Virgin? Mary Should Have Aborted” και άλλα χυδαιότερα.
 
Το Facebook δεν έχει κανένα πρόβλημα να αφήνει επίσης σελίδα που δείχνει μια σαδομαζοχιστική, ομοφυλοφιλική εκδοχή του Μυστικού Δείπνου.
 
Το Facebook έχει διαγράψει και πολλές συντηρητικές σελίδες, όπως πρόσφατα διέγραψε, χωρίς προειδοποίηση, την  σελίδα ‘American White History Month’ (‘Μήνας Αμερικανικής Λευκής Ιστορίας’) που είχε 75.000 χρήστες. Την ίδια στιγμή ένας από τους διαχειριστές της σελίδας είδε φωτογραφίες που είχε με τον κέλτικο σταυρό να διαγράφονται από το προφίλ του. Το Facebook έστειλε μια προειδοποίηση λέγοντας ότι οι εικόνες αυτές αποτελούν «σύμβολο ή λόγο μίσους».
 
Επίσης, στο στόχαστρο του Facebook φαίνεται να έχει μπει και η σημαία των Νοτίων, καθώς η παραπάνω φωτογραφία που δείχνει νεαρούς Νότιους που κρατούν μια συνομόσπονδη σημαία και χαμογελούν, λογοκρίθηκε από το site κοινωνικής δικτύωσης και αφαιρέθηκε, «επειδή παραβιάζει την Δήλωση Δικαιωμάτων και Υποχρεώσεων του Facebook», μια φωτογραφία, που ήταν εκεί για ενάμιση χρόνο.
 
Και εδώ στην Ελλάδα έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο διαγραφής σελίδων επειδή αναρτούσαν πατριωτικά άρθρα, και φωτογραφίες με την ελληνική σημαία! Κατ'αρχήν να ξεκαθαρίσουμε κάτι πολύ σημαντικό.
 
Πολλοί πιστέυουν ότι αν διαγράψουν το προφίλ τους, η φωτογραφίες τους, αυτά χάνονται. Λάθος! Μένουν για πάντα στα αρχεία του fb και μια υπηρεσία τύπου NSA, ανα πάσα στιγμή μπορεί να τα ανασύρει και να τα χρησιμοποιήσει εναντίον μας.
 
Ας δούμε γιατί γίνονται ολα αυτά. Το fb επηρεάζει δισεκατομμύρια ανθρώπων, δηλαδή τους "διαπαιδαγωγεί".
 
Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ελέγχονται από τους εκφραστές της Νέας Τάξης Πραγμάτων, η οποία έχει ως σκοπό την δημιουργία ενός Παγκόσμιου Κράτους, με μια Παγκόσμια Θρησκεία, και όπως λένε και ιερα βιβλία με έναν Παγκόσμιο Ηγεμόνα.
 
Για να επιτευχθεί αυτό πρέπει να "πεθάνουν" τα έθνη, και οι παλαιές αξίες και παραδόσεις ώστε οι άνθρωποι να δεχτούν πιο εύκολα την Νέα Εποχή, και μια θρησκεία που θα στηρίζεται στο δόγμα του υλισμού-εγωκεντρισμού.
 
Στην χώρα μας χτυπιέται αλύπητα ο Ελληνισμός (η πεμπτουσία της λογικής, και της σκέψης) και η Ορθοδοξία (η πεμπτουσία της πνευματικότητας). Η Νέα Τάξη Πραγμάτων βρίσκεται στην τελική ευθεία των σχεδιασμών της και απροκάλυπτα πλέον προσπαθεί να τους εκπληρώσει.
 
Οι "μάσκες" 'επεσαν, και το fb αποκαλύπτει τον πραγματικό σκοπό δημιουργίας του.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης