Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Η «ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ»




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 

«Στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά και στο Χρισσό κριάρια και στης.. Χρυσής Αυγής την ποδιά σφάζονται παληκάρια»  

Πραγματικά είναι συγκλονιστική η είδηση που μετέδιδαν επί μέρες τα μεγάλα τουρκολαγνικά κανάλια για την «σφαγή των αμνών» της χρυσής αυγής
που ήταν η πρόβα για την πραγματική σφαγή του πολιτικού κόσμου της χώρας. Έσφαζαν λέει αρνιά για να εκπαιδευτούν… στην σφαγή των καρωτίδων των «εχθρών» του έθνους και όλοι εμείς παρακολουθούσαμε άναυδοι τους μεγάλο-δημοσιογράφους να ασχολούνται επί ατέλειωτες ώρες με το φρικτό αυτό και τρομερό γεγονός, που πράγματι προκάλεσε την οργή τους για την «σφαγή των αμνών» της Χρυσής Αυγής.

«Και ύστερα ξυπνήσαμε και το δωμάτιο ήταν κρύο και εμείς παγώναμε. Ο πατέρας δεν έχει εδώ και ένα χρόνο δουλειά και τον έχει πιάσει κατάθλιψη. Η μητέρα προσπαθεί να ηρεμήσει το μικρό που κλαίει συνεχώς γιατί ζητά γάλα και δεν έχει λεφτά να το ταΐσει. Τα άλλα παιδιά στέκονται αμίλητα και σκυθρωπά καθώς κρυώνουν και εγώ κοιτάζω την μικρή οθόνη ελπίζοντας σε κάποιο θαύμα αλλά αυτή με σκοτώνει κάθε πρωί και με σφάζει κάθε βράδυ». Μαρτυρία σε ξενόγλωσσο γνωστό site ενός νεαρού Έλληνα μόνο 17 χρονών. Άραγε είμαστε στην δεκαετία του 1950 και όχι στο 2013 ;

Αλήθεια, η ηλιθιότητα όλων αυτών των μεγάλο-δημοσιογράφων που εκτελούν με παχυλούς μισθούς την διατεταγμένη ενημέρωση της «αποκαθήλωσης» της χρυσής αυγής, δεν έχει όρια Αν νομίζουν ότι με τα σφαγμένα αρνιά θα εξαφανίσουν το ποσοστά της χρυσής αυγής, αν νομίζουν ότι με όλη αυτή την παρέλαση διατεταγμένης αλλά και ηλίθιας ενημέρωσης θα κλέψουν τους ψηφοφόρους της χρυσής αυγής για τα αφεντικά τους, αν πιστεύουν ότι με αυτόν τον τρόπο πείθουν τον ρημαγμένο κοσμάκη να αλλάξει πορεία και να επιστρέψει στο «μαντρί» των μνημονιακών κόμματων, δυστυχώς γι’ αυτούς, απατώνται οικτρά.

Τεράστια οπλοστάσια που είναι μια… σιδερογροθιά και ένα μαχαίρι που καθαρίζουμε τις φλούδες των φρούτων. Μοναστήρια που κρύβουν χιλιάδες όπλα, όπως γίνονταν στην επανάσταση του 21 και που μετά τις εφόδους των ειδικών δυνάμεων που άφησαν άναυδους του ς μοναχούς δεν βρέθηκε τίποτα και τώρα τα σφαγμένα αρνιά, σκιαγραφούν όλη αυτή την φαρσοκωμωδία που παίζεται όμως στις πλάτες ενός εξουθενωμένου λαού που βλέπει να σωριάζονται καθημερινά σε ερείπια ότι έχει κτίσει επί δεκαετίες πάνω στις άπατες και στα ψεύδη τους.

Τώρα που έχει κάπως να ξεκαθαρίσει το τοπίο φάνηκε καθαρά γιατί έγινε όλη αυτή η επιχείρηση της «σφαγής των αμνών». Ήλιου φαεινότερο. Έγινε γιατί ετοιμάζεται η τελική έφοδος για να σφαχτούν όλα τα πρόβατα. Αυτά τα πρόβατα όμως δεν είναι τα πρόβατα της χρυσής αυγής. Είναι τα πρόβατα του ελληνικού λαού που τον έχουν μαντρώσει και τον σφάζουν καθημερινά. Τα νέα μέτρα που θα αποτελειώσουν ότι έχει απομείνει και θα διαλύσουν οριστικά αυτή την κοινωνία. Είμαστε όλοι εμείς τα πρόβατα της καθημερινού βομβαρδισμού της οθόνης τους, που μας σφάζει με τον πιο επιδέξιο τρόπο. Η πληγή αιμορραγεί ασταμάτητα. Αυτή είναι η πραγματική σφαγή και όχι τα τηλεοπτικά Σάλωνα της χρυσής αυγής.

Κάποιος γνωστός συνταγματολόγος είπε δημόσια ότι, «ο καλύτερος στρατολόγος της Χρυσής Αυγής είναι ο Πολ Τόμσον». Εγώ θα συμπλήρωνα ότι μαζί με τον κύριο αυτό, άριστοι στρατολόγοι της Χρυσής Αυγής είναι και όλα τα «τόξα» της συνταγματικής και δημοκρατικής απάτης και ηλιθιότητας.


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ  Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος  

Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης