Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Ο ¨λεφτά υπάρχουν¨, η μήνυση και η επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής

          Σχόλιο: Ας θυμηθούμε τα παλιά (1), ας δούμε την μήνυση (2) και την θέση της επιτροπής δεοντολογίας της Βουλής (κατά ΜΕGΑ) (3). Τα συμπεράσματα δικά σας.

1/ Για να μην ξεχνάμε

Λεφτά Υπάρχουν - Χρήματα Υπήρχαν


http://www.youtube.com/watch?v=WmPm1vb8q1c

Ψέματα Παπανδρέου

http://www.youtube.com/watch?v=vb3WiQ809bM


  
2/ΧΑΜΟΣ! Αίτημα για άρση ασυλίας και του ΓΑΠ για το "λεφτά υπάρχουν"! (ΦΩΤΟ)

Διερευνάται το αδίκημα της "εξαπάτησης εκλογέων"! 
 
Αντιμέτωπη με έναν τεράστιο πονοκέφαλο βρίσκεται από το πρωί η Βουλή καθώς διαβιβάστηκε σε αυτή δικογραφία κατά του Γιώργου Παπανδρέου προς διερεύνηση του αδικήματος εξαπάτησης εκλογέων, διασποράς ψευδώς ειδήσεων ή έτερης αξιόποινης πράξης σε βάρος του εκλογικού σώματος κατά την προεκλογική περίοδο του 2009 με αφορμή κυρίως το "λεφτά υπάρχουν".
Αυτό πάντως που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι η δικογραφία δεν έχει διαβιβαστεί στη Βουλή μόνο με τον νόμο περί ευθύνης Υπουργών ώστε να χρειάζεται πρόταση εξεταστικής αλλά και με τα άρθρα 61 και 62 του Συντάγματος που αφορούν στην βουλευτική ασυλία. Κι αυτό γιατί τόσο όταν έλεγε το "λεφτά υπάρχουν" όσο και σήμερα ήταν και είναι απλός βουλευτής. Με απλά λόγια είναι πολύ πιθανό και για τον κ. Παπανδρέου να ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία που ακολουθείται αυτές τις ημέρες με τους χρυσαυγίτες βουλευτές.
Δηλαδή απολογία στην Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας κατ'άρχήν και εν συνεχεία στην Ολομέλεια της Βουλής η οποία και θα πρέπει να αποφασίσει αν θα άρει ή όχι την ασυλία του Γ.Παπανδρέου με συνέπεια να τον καθίσει στο σκαμνί της τακτικής δικαιοσύνης. Αν το σενάριο επιβεβαιωθεί τότε ήδη πολλοί νεοδημοκράτες βουλευτές προαναγγέλλουν πανηγύρι στην Ολομέλεια.



Ι.Δ
parapolitika
Το αλίευσα ΕΔΩ

3/ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΙΔΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΣΤΕΙΑ!!

0001


«Αστεία» χαρακτηρίζουν κύκλοι της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε πολίτης κατά του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Σύμφωνα με το MEGA, εκφράζουν προβληματισμό για τις δικογραφίες που στέλνει η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στη Βουλή. Όπως σημειώνουν, ενώ έχει θεσπιστεί από τη Βουλή πως θα πρέπει να γίνεται ένας πρώτος έλεγχος και μετά να στέλνονται οι δικογραφίες, αυτό δεν τηρείται.


Κύκλοι της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής, σύμφωνα με το MEGA, προσθέτουν ότι ενώ ο συγκεκριμένος πολίτης μήνυσε τον κ. Παπανδρέου για ότι είπε προεκλογικά, ο Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου που διερεύνησε την υπόθεση και την έστειλε στη Βουλή πρόσθεσε μόνος του ότι το αδίκημα συνέχισε να τελείται και μετεκλογικά.

Έτσι, στη βουλή η υπόθεση έρχεται με το νόμο περί ευθύνης υπουργών, πράγμα που σημαίνει ότι ή θα πρέπει να βρεθούν 60 βουλευτές και να ζητήσουν σύσταση εξεταστικής επιτροπής ή 30 για να ζητήσουν σύσταση προανακριτικής.
parapolitika
eglimatikotita

Το αλίευσα ΕΔΩ
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης