Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΒΑΝΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;

 ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ).

- Θα σας πω μερικά μυστικά τα οποία σκοπίμως τα έχουν κρύψει οι τέκτονες πανεπιστημιακοί ιστορικοί ώστε να εξυπηρετηθεί η παγκοσμιοποίηση και να έχει η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΘΡΟΥΣ γύρω της συνεχώς για να φθείρεται.


- Θα τα πω συνεπτυγμένα όσο πιο απλά και κατανοητά γίνεται. Μη μου ζητήσετε να σας παραπέμψω σε πηγές οι οποίες θα με προδώσουν διότι πολλοί λίγοι τις έχουν δει αυτές και πολλές ανασκαφές τις έχουν αποκρύψει σκοπίμως. Θα σας δώσω κάποιες από το διαδίκτυο  απλώς ως τεκμηρίωση ορισμένων γεγονότων.

ΑΛΒΑΝΟΙ.

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ 60% ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞ΄ ΑΙΜΑΤΟΣ; ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

ΕΞΗΓΩ:

Οι ΑΛΒΑΝΟΙ δεν ζούσαν στην Ιλλυρία  (σημερινή ΑΛΒΑΝΙΑ) αλλά κοντά στην ΚΑΣΠΙΑ.

Μερικές πληροφορίες θα βρείτε εδώ (δεν είναι όλες έγκυρες):
 http://www.mikres-ekdoseis.gr/2012/03/blog-post_21.html

Η πρώτη κάθοδος των ΑΛΒΑΝΩΝ πραγματοποιήθηκε κατά την κάθοδο του ΑΤΤΙΛΑ. Ο μεγάλος αυτός στρατηλάτης των ΟΥΝΩΝ περνώντας από τον ΚΑΥΚΑΣΟ με πορεία προς την ΕΥΡΩΠΗ υπόταξε πολλούς από αυτούς και τους υποχρέωσε να τον ακολουθήσουν. Ο ΑΤΤΙΛΑΣ διαπίστωσε ότι αυτοί οι άγριοι νομάδες είχαν μεγάλα κοπάδια με ζώα τα οποία τα χρειάζονταν για τον εφοδιασμό του στρατού του. Πριν εισέλθει στην ΙΤΑΛΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ διαπίστωσε ότι το πιο στρατηγικό σημείο που θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει ως βάση ανεφοδιασμού για τον πόλεμο με την ΡΩΜΗ ήταν οι δαλματικές ακτές (Κροατία-μαυροβούνιο-Ιλλυρίαα). Έτσι τους άφησε εκεί με φρουρά με εντολή να τον ανεφοδιάζουν στον πόλεμο.

Γενικές πληροφορίες για την κάθοδο του ΑΤΤΙΛΑ θα βρείτε εδώ:

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%84%CF%84%CE%AF%CE%BB%CE%B1%CF%82


Οι ΑΛΒΑΝΟΙ αυτοί δεν ξεπερνούσαν τους 10 με 12 χιλιάδες. Όταν πέθανε ο ΑΤΤΙΛΑΣ και διαλύθηκε το κράτος των ΟΥΝΩΝ οι ΑΛΒΑΝΟΙ αυτοί έμειναν μόνοι τους και έγινε πρόσμιξη με του Ιλλυριούς οι οποίοι είχαν τουλάχιστον 10πλάσιο πληθυσμό.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ:
ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ 10.000 ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ 100.000. ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ

Από την εποχή των ΠΕΛΑΣΓΩΝ στην ΕΛΛΑΔΑ υπήρχε μία πελασγική φυλή η οποία ονομάζονταν ΕΛΕΥΘΕΡΕΙΣ. Αυτή οι φυλή ήταν τυχοδιώκτες και ζούσαν σε διαβάσεις. Η γλώσσα τους ήταν φτωχή σε λεξιλόγιο και δεν είχαν γραφή. Η δουλειά τους ήταν να λεηλατούν καραβάνια και για τον λόγο αυτό ζούσαν σε στενωπούς και διαβάσεις. Αναφέρω μερικές από τις τοποθεσίες που ζούσαν (σημερινές ονομασίες):

-1.Όρια μεταξύ ΑΤΤΙΚΗΣ και ΒΙΩΤΙΑΣ δερβενοχώρια (διάβαση ΚΑΖΑΣ)

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%AD%CF%82

-2. Έξω από την ΛΑΡΙΣΑ

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%AD%CF%82_%CE%9B%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B1%CF%82

-3 Έξω από την ΚΑΒΑΛΑ

http://e-city.gr/kavala/home/view/1209.php
ΜΑΛΑΚΑΣΑ,ΚΥΜΗ, ΣΟΥΛΙ (στην ΗΠΕΙΡΟ) και πολλές άλλες τοποθεσίες.

Αυτοί λοιπόν μιλούσαν τα σημερινά ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ διότι (δεν είχαν σχολεία όπως οι υπόλοιποι ΕΛΛΗΝΕΣ) δεν ασχολιόντουσαν καθόλου με την παιδεία με αποτέλεσμα να μιλούν την αρχαϊκή πελασγική διάλεκτο(χωρίς γραφή) των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ.


ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞ΄ ΑΙΜΑΤΟΣ.

Στην εποχή του ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ (ΡΩΜΑΝΙΑΣ) μετά το 7ο αιώνα ονομάζονταν ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ και έκαναν ακόμα την ίδια δουλειά, ήταν τυχοδιώκτες και ζούσαν ακόμα στα ίδια μέρη. Επειδή το ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν έδωσε σημασία μεγάλη στην εκπαίδευση της επαρχίας οπότε  η επαρχία στην ΕΛΛΑΔΑ δεν μιλούσε ΕΛΛΗΝΙΚΑ αλλά ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ διότι ήταν πολύ εύκολη γλώσσα.
Μετά την μάχη του μάτζικερτ το 1071 και την ήττα των ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ από τους  ΣΕΛΤΖΟΥΚΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ το ΒΥΖΑΝΤΙΟ έχασε πολλά εδάφη και αργότερα ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ακόμα περισσότερα.
Οι ΟΘΩΜΑΝΟΙ ήταν και οι 1οι που εφάρμοσαν το παιδομάζωμα δημιουργώντας τους ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ. Οι ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ μην γνωρίζοντας ΕΛΛΗΝΙΚΑ  για να μπορέσουν να επικοινωνήσουν με τους ντόπιους στην ΕΛΛΑΔΑ έμαθαν ΑΡΙΣΤΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ (ΑΡΧΑΪΚΗ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ).

ΕΔΩ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΚΡΥΨΗ:


ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ ΕΓΙΝΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΦΡΟΥΡΑΡΧΟΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΜΩΑΜΕΘ (ΠΟΡΘΗΤΗ). ΑΥΤΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ. ΟΣΟΙ ΕΖΗΣΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΥΛΛΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΙΡΜΑΝΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΕ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΛΛΙΡΙΟΥΣ (ΑΛΒΑΝΟΥΣ) ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΠΙΑ. ΣΚΟΠΟΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ (ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ).


ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΥΛΛΙΡΙΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ (ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ) ΚΑΙ ΠΡΟΣΜΙΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΛΛΙΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΙΧΑΝ ΑΦΟΜΟΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΣΠΙΑΣ. ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ.


ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ:


ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ 10 ΜΕ 12 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΦΟΜΙΩΣΟΥΝ 100.000 ΥΛΛΙΡΙΟΥΣ ΚΑΙ 200.000 ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΕ DNA ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΩΝ ΤΗΣ ΚΑΣΠΙΑΣ;


ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟΚΡΥΨΑΝ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

1.    ΤΟ ΦΙΡΜΑΝΙ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

2.    ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΗΣ ΡΩΜΑΝΙΚΗΣ (ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ) ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ 36.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.


ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΙΕΤΑΞΕ ΑΜΕΣΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.


ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ 7.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.


ΜΕ 1%  ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΑ 36.000.000 ΣΕ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ 45.000.000.


ΔΗΛΑΔΗ 38.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΟΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1810


ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ; ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΦΑΓΜΕΝΟΙ ή ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΝ ΤΟ DNA TO ΕΛΛΗΝΙΚΟ;

ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ( ΜΗΝ ΞΥΝΙΣΕΤΕ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΕΣ) ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΘΑ ΒΑΠΤΙΣΘΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΝΟΝΙΖΕΤΕ;

Ο ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ;


ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟ ΦΙΡΜΑΝΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ;


ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ…………………….

Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης