Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Επιδιώκουν την πολιτειακή ανωμαλία και τον εμφύλιο…


Θέλουν να ακυρώσουν τον Ελληνικό Στρατό στα μάτια του Ελληνικού λαού. Στηρίζονται στην ψευδεπίγραφη ισχύ που τους δίνει το Σύνταγμα. Προκαλούν με την διαταγή να εμπλακεί ο Ελληνικός Στρατός σε ενέργειες που το Σύνταγμα του απαγορεύει. Θέλουν να μειώσουν τους καλύτερους των Ελλήνων, θέλουν να ακυρώσουν την εικόνα του Ελληνικού στρατού και κρυφή τους επιθυμία να εκτελεστούν
οι εντολές τους, τοποθετώντας τους στρατιώτες απέναντι στους πολίτες.

Παίζουν με την φωτιά γνωρίζοντας πως οδηγούν στα άκρα. Γνωρίζουν πως παραποιούν τον ρόλο του στρατεύματος, τοποθετώντας στρατιώτες ως προστάτες ενός άθλιου εξαμβλωματικού κυβερνητικού σχήματος. Ο Ελληνικός Στρατός δημιουργήθηκε προκειμένου να είναι στραμμένος προς τα σύνορα. Φαίνεται πως οι ανθυποκυβερνώντες έχουν τοποθετήσει τα σύνορα της χώρας στα κυβερνητικά κτίρια, τα οποία ζητά από τον Ελληνικό Στρατό να προστατεύσει. Στηρίζονται στην σχέση του πολίτη με τον στρατιώτη και αυτόματα τοποθετούν τον πολίτη απέναντι σε αυτή την σχέση, προκαλώντας στην καταστροφή της.

Γνωρίζουν, άραγε, οι μαριονέτες των Βρυξελλών, πως παίζοντας με τους θεσμούς και μεταχειριζόμενοι το στράτευμα ως προσωπική τους προστασία, παραβιάζουν και το τελευταίο ίχνος του Ελληνικού Συντάγματος που κατά σύστημα και κατ’ επανάληψη έχουν παραβιάσει;

Γνωρίζουν, άραγε, οι «διασώστες» πως ρίχνουν πλέον τις μάσκες και ξεσκεπάζονται απέναντι στον λαό, επιχειρώντας να δημιουργήσουν την μέγιστη πολιτική ανωμαλία, η οποία θα οδηγήσει σε άγνωστες καταστάσεις;

Γνωρίζουν, άραγε, τα πολιτικά υποχείρια του νεοταξισμού, πως ουσιαστικά τοποθετούνται απέναντι στον λαό και ενεχειριάζουν την προσωπική τους ασφάλεια, αφού είναι κάτι περισσότερο από δεδομένο πως ο Στρατός δεν πρόκειται να χτυπήσει πολίτες;

Φυσικά τα γνωρίζουν όλοι αυτοί που συνεργάστηκαν και αποδέχθηκαν την άτυπη κατοχή της χώρας από τις «δάνειες δυνάμεις». Παίζουν με τους θεσμούς για να εμφανίσουν την τελευταία στιγμή το παρακράτος που πάντα εξυπηρετεί τις κυβερνήσεις της διαφθοράς. Παίζουν με τους θεσμούς για να προκαλέσουν την βίαιη ανατροπή τους, που ήταν πάντα ο στόχος τους, αλλά και που πάντα αποτελούσαν τον εφιάλτη τους. Παίζουν με την πολιτειακή ανωμαλία, για να επιφέρουν την κατάρρευση των θεσμών και της τελευταίας άμυνας των πολιτών.

Δυστυχώς, είναι επικίνδυνοι για το πολίτευμα, είναι επικίνδυνοι για τους πολίτες, είναι επικίνδυνοι για ολόκληρη τη χώρα. Λειτουργούν πλέον εκτός του νόμου. Κι αυτό, επειδή ο νόμος ορίζει τον Στρατό ως προστάτη - φύλακα της χώρας και όχι ως πραιτωριανό προστάτη φύλακα των πρόσκαιρων διαχειριστών του κράτους. Η σημερινή πολιτική τάξη εξίσωσε τον εαυτό της με την χώρα, εξίσωσε τον εαυτό της με τους ίδιους τους θεσμούς, εξίσωσε τον εαυτό της με το νόμο… και αυτομάτως όλοι αυτοί οι θλιβεροί πολιτικοί αυτό-προσδιορίστηκαν υπεράνω του νόμου, υπεράνω των θεσμών, υπεράνω της ίδιας χώρας… και τοποθετώντας τον Ελληνικό Στρατό εναντίον των πολιτών, μετατρέπονται σε στυγνούς δικτάτορες.


Κωνσταντίνος


Ειδικές Δυνάμεις σε ρόλο ΜΑΤ;

Toυ Σάββα Βλάσση




Τα χθεσινά επεισόδια στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης που προκάλεσαν κάποιοι άμυαλοι, ήταν μια μεγάλη ατυχία εις βάρος των Ενόπλων Δυνάμεων. Που οδήγησε σε ένα σοβαρό λάθος την στρατιωτική ηγεσία, η οποία διέταξε την απόσπαση μιας διμοιρίας Ειδικών Δυνάμεων για την ενίσχυση της ασφαλείας του ΥΠΕΘΑ. 

Κι επειδή κανείς, ούτε ο υπουργός, δεν τολμά να τους πει με σαφήνεια τι ακριβώς θα κάνουν αν ξαναγίνει κάτι παρόμοιο, το μόνο σίγουρο είναι ότι η απόφαση αυτή προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στο προσωπικό καθώς ΠΛΗΤΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. 

Μόνη λύση, ο Α/ΓΕΕΘΑ να ανακαλέσει την διαταγή, η οποία δεν προωθεί την δυναμική που έχει δημιουργήσει ο ίδιος στις διακλαδικές Ειδικές Επιχειρήσεις.

Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης