Πέμπτη, 3 Μαΐου 2012

ΣΟΚ απο την διαρροή του πρωθυπουργικού γραφείου με τα μέτρα του Ιουνίου.

Σοκ έχει προκαλέσει στα κομματικά επιτελεία η αποκάλυψη από την εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ του καταλόγου των μέτρων που θα πρέπει να έχουν υλοποιηθεί μέχρι τον Ιούνιο!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ...

Κορυφαία στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ αναρωτιούνται ανοιχτά αν θα αντέξει μία συγκυβέρνηση μεταξύ τους με οριακή αυτοδυναμία για να περάσει όλα αυτά τα μέτρα:

Απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα, μαχαίρι σε συντάξεις- κύριες και επικουρικές- και εφάπαξ, πωλήσεις δημόσιων επιχειρήσεων και αυξήσεις τιμολογίων ΔΕΚΟ, είναι μερικές μόνο από τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει η χώρα έναντι των δανειστών και πρέπει να έχουν υλοποιηθεί μέχρι το τέλος Ιουνίου.


Η πίεση που νιώθουν είναι τόσο μεγάλη που έχουν ήδη αρχίσει να θέτουν θέμα κυβέρνησης εθνικής ενότητας ή επαναληπτικών εκλογών. "Η πατάτα είναι τόσο καυτή που θα κάψει σε λίγες ημέρες όποιον κάνει το λάθος να την κρατήσει μόνος" είναι το μήνυμα που εκπέμπεται από υπουργούς, οι οποίοι έχουν πλήρη επίγνωση των υποχρεώσεων που έχει αναλάβει η χώρα μας.


Το έγγραφο ντοκουμέντο για τον Ιούνιο θα το δείτε
ΕΔΩ.

Όλα τα νέα μέτρα της καινούργιας συγκυβέρνησης σε βάθος τριετίας
ΕΔΩ.
 
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com
Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις του ¨Ῥωμηῶν Ἐνημέρωση¨

alt

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ ΕνημέρωσηςΠροσοχή

Για ανάγνωση επιλέγεις ¨ ΠΛΗΡΗΣ ΟΘΟΝΗ¨ και το διαβάζεις τόσο άνετα, σαν να είναι σε μορφή pdf.

ΟΔΥΣΣΕΙΑ Web TV


Σκοπός της «ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ» είναι να ανακτήσουν οι Έλληνες τις αξίες, τις αρχές και τα ιδανικά της φυλής μας, μέσα από μια υγιή ενημέρωση, αφύπνιση και ψυχαγωγία.
ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΔΩ.