Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Τελικά στο κόμμα του Τζήμερου υπάρχουν και πατριώτες.... που τώρα παραιτούνται.

Από το  koukfamily
Χάριν του καλού μου φίλου Cummulus και της αναρτησής του για τον Βαλλιανάτο (δείτε ΕΔΩ) ανακάλυψα έναν από τους πατριώτες πρώην υποψηφίους του κόμματος "Δημιουργία Ξανά". Τον Ιπποκράτη Χατζηαγγελίδη.
Πιστεύω ότι πρέπει να τον έχουμε υπόψιν μας...

Διαβάστε την επιστολή παραίτησής του όπως την δημοσίευσε το ιστολόγιο ΤΑΧΑΛΙΑ.

Αγαπητοί φίλοι και μέλη της «Δημιουργίας, ξανά!»,

Αφού σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία μας κατά την πρόσφατη προεκλογική περίοδο καθώς και για την τιμή που μου έγινε, να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο των Σερρών, σας ανακοινώνω ότι μετά τη σημερινή απόφαση της Εθνικής Επιτροπής της «Δημιουργίας, ξανά!», για κάθοδο στις επερχόμενες εκλογές σε συνασπισμό με τη ΔΡΑΣΗ και τη ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και υπό την συναρχηγία του Στέφανου Μάνου, διακόπτω τη συνεργασία μου με τη «Δημιουργία, ξανά!» και αποχωρώ από κάθε θέση στον εκλογικό της μηχανισμό καθώς -και κυρίως- από τα ψηφοδέλτιά της.

Έλαβα την απόφαση αυτή προκειμένου να προστατεύσω την πολιτική και προσωπική μου αξιοπρέπεια. Αρνούμαι να συμμετάσχω στο ίδιο ψηφοδέλτιο με ένα πολιτικό όπως ο Στέφανος Μάνος, ο οποίος επανειλημμένως επέδειξε αλλοπρόσαλλη και ανακόλουθη συμπεριφορά, μετακινούμενος από τη Ν.Δ. στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ιδρύοντας και διαλύοντας μικρότερα κόμματα. Ένα πολιτικό που χαρακτηρίζεται από αναλγησία και εντελώς αποσπασματική θεώρηση της πραγματικότητος, ένα πολιτικό που επανειλημμένως έχει λάβει θέσεις αντίθετες στα εθνικά συμφέροντα της χώρας, ένα πολιτικό που προέτρεπε σε προσφυγή στο Δ.Ν.Τ. ενώ ακόμη η χώρα μπορούσε να την αποφύγει εάν ασκούσε τις κατάλληλες πολιτικές. Πολιτικές τις οποίες ο κ. Μάνος ποτέ δεν είχε και ποτέ δεν μπόρεσε να καταλάβει, χαμένος μέσα στις νεοφιλελεύθερες ιδεοληψίες του.

Πολλώ δε μάλλον, θεωρώ εξευτελιστικό να συμπράξω με τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο, πρόεδρο της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, γνωστό για τη δημοσιοποίηση των ερωτικών του προτιμήσεων αλλά και -κυρίως- για την υποστήριξη που προσφέρει σε ποικίλες ομάδες και οργανώσεις, οι οποίες αναπτύσσουν δράση κατά των εθνικών μας συμφερόντων. Χαρακτηριστική είναι η ταύτιση του Βαλλιανάτου και του κόμματός του με τις θέσεις των Σκοπιανών σε βάρος των συμφερόντων της χώρας μας.
Όμως, ακόμη χειρότερα, κατά δήλωση του Θάνου Τζήμερου, ο συνασπισμός ΔΡΑΣΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, θα έχει την πλήρη υποστήριξη του συγκροτήματος Αλαφούζου ακόμη και με τη συμμετοχή στελεχών του!!!

Η προσωπική μου πορεία είναι γεμάτη συγκρούσεις με τα πάσης φύσεως διαπλεκόμενα και κρατικοδίαιτα συμφέροντα, μικρά και μεγάλα, στην πολιτική και στον επαγγελματικό στίβο. Αποχώρησα από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. το 1996, ακριβώς για να μην ταυτισθώ με όλα αυτά τα καρκινώματα! Έτσι ακριβώς όπως τα αποκάλεσε προσφάτως, σε τηλεοπτική εκπομπή, ο ίδιος ο Τζήμερος… για να παραδοθεί σε αυτά λίγες μέρες μετά, προκειμένου να εξασφαλίσει την είσοδό του στη Βουλή! Στην κοινοβουλευτική ομάδα του Θάνου Τζήμερου δεν έχω καμμία θέση γατί δεν θέλω να υπηρετώ κανένα διαπλεκόμενο συγκρότημα, ούτε να συναγελάζομαι με άτομα που πάντοτε υπήρξαν πιστοί υπηρέτες του φαύλου και ανίκανου πολιτικού συστήματος της μεταπολιτεύσεως και των συμφερόντων που αυτό εξυπηρετούσε. Εάν ήθελα να ξεπουληθώ μπορούσα να το είχα κάνει μόνος μου, δεν χρειαζόμουνα τη διαμεσολάβηση κανενός Τζήμερου!!!

Ευχαριστώ όλους όσους στήριξαν την τοποθέτησή μου στη σημερινή συνεδρίαση και χάρηκα που είχα την τιμή να σφίξω το χέρι πολλών εξ αυτών! Κατά τα λοιπά, καθ’ ένας έχει την ευθύνη των πράξεών του…

ΣΧΟΛΙΟ
Μετά και την επιστολή του Τζήμερου στην "εξοχοτάτη" (όπως την αποκαλεί) κ. Μέρκελ στην οποία ναι μεν λέει κάποιες αλήθειες για την λειτουργία του δημοσίου και της ελληνικής κοινωνίας αλλά το ύφος και ο οι απαράδεκτοι υπαινιγμοί του είναι άκρως προδοτικοί... (άσε και το ότι δεν είχε κανέναν λόγο να στείλει τέτοια επιστολή στην Μέρκελ) έρχεται να ολοκληρώσει την εικόνα μας για το συγκεκριμένο κόμμα η επιστολή του νεαρού υποψηφίου από τις Σέρρες...
Φυσικά ο Τζήμερος ζήτησε την απομάκρυνση του Βαλλιανάτου (και μάλλον το πέτυχε καθότι είναι και το δελαστικό 2%- δείτε ΕΔΩ) που είναι πρόεδρος της ομοφυλόφιλης "Φιλελεύθερης Συμμαχίας" αλλά ότι κι αν πράξει ο Μάνος το αποτέλεσμα είναι ένα και το αυτό.....
Ελπίζω πλέον να αποκτήσαμε όλοι άποψη για την ανίερη συμμαχία "Δράσης" και "Δημιουργίας Ξανά"...
Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης