Κυριακή, 13 Μαΐου 2012

Σας το λέγαμε επανειλημμένα, με διάφορα άρθρα…ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! Παίζουν άσχημο παιχνίδι σε βάρος της Ελλάδας.

Η είδηση που ακολουθεί είναι ενδεικτική του ότι το χρήμα είναι ο κινητήριος άξονας στον σύγχρονο – και όχι μόνο βέβαια – κόσμο. Η Τουρκία και το Ισραήλ είναι γνωστό ότι δεν διατηρούν καλές σχέσεις με τον ένα να βάζει «τρικλοποδιές» στον άλλο σε κάθε ευκαιρία, με αφορμή το επεισόδιο με το «Μαβί Μαρμαρά» και τον θάνατο Τούρκων, που φερομένων – κατά δήλωση – ως ακτιβιστών.
Τα στοιχεία όμως που είδαν το φως της δημοσιότητας όπως τα εντοπίσαμε στην τουρκική «Zaman»,
δείχνουν ότι οι εμπορικές σχέσεις ανάμεσα στα δυο κράτη δεν πήγαν και τόσο άσχημα, παρά τα πολιτικά προβλήματα. Οι τουρκικές εισαγωγές από το Ισραήλ για το 2011 σημείωσαν νέο ρεκόρ φθάνοντας τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια, έναντι 1,36 δισεκατομμυρίων δολαρίων το προηγούμενο έτος!
Οι τουρκικές εξαγωγές προς το Ισραήλ επίσης σημείωσαν αύξηση της τάξεως του 20% και από τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια του 2010 έφθασαν τα 2,4 δισεκατομμύρια το 2011. Οι μόνοι τομείς της οικονομίας που υποφέρουν από τις κακές διμερείς σχέσεις είναι αυτός της αμυντικής βιομηχανίας και του τουρισμού. Για ευνόητους λόγους…
defence-point.gr
Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις του ¨Ῥωμηῶν Ἐνημέρωση¨

alt

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ ΕνημέρωσηςΠροσοχή

Για ανάγνωση επιλέγεις ¨ ΠΛΗΡΗΣ ΟΘΟΝΗ¨ και το διαβάζεις τόσο άνετα, σαν να είναι σε μορφή pdf.

ΟΔΥΣΣΕΙΑ Web TV


Σκοπός της «ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ» είναι να ανακτήσουν οι Έλληνες τις αξίες, τις αρχές και τα ιδανικά της φυλής μας, μέσα από μια υγιή ενημέρωση, αφύπνιση και ψυχαγωγία.
ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΔΩ.