Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Περί του “φαινομένου” Χρυσή Αυγή.


O λαός απέδειξε ότι διαθέτει ΦΟΝΙΚΟ χιούμορ, στέλνοντας τη Χρυσή Αυγή στο βουλευτικό χαμαιτυπείο, διότι σκέφτηκε απλά και προπαντός λογικά:
“Εχω για 30 χρόνια απέναντί μου μια δολοφονική κυνοβολευτική ληστοσυμμορία που ΕΝ ΧΟΡΩ λήστεψαν τις αποταμιεύσεις μου, δήμευσαν τα σπίτια μου, ξεπούλησαν τη χώρα, διώχνουν τα παιδιά μου πάλι μετανάστες, με αρρωσταίνουν και με αυτοκτονούν κάθε μέρα, εισάγουν νταβατζιλίκι συνεχώς αλλοδαπούς πληθυσμούς για να με αντικαταστήσουν στη Γη των προγόνων μου.
Πως θα τους αντιμετωπίσω για να μην έχω την τύχη των Ινδιάνων της Αμερικής;
Στέλνοντας στη βουλή αυτούς που νομίζω ότι μπορούν να “καθαρίσουν”
Φουσκωτοί;
Ιδανικοί για την περίπτωση.
Αν έχουν και πέντε Εθνικές και Λαϊκές πολιτικές θέσεις με τις οποίες ταυτίζομαι, ακόμα καλύτερα“.
Απλά και λαϊκά πράγματα.
Πιο απλά και πιο λαϊκά δεν γίνεται.
“ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ Μ’ ΑΥΤΟΥΣ” ΦΩΝΑΞΕ Ο ΛΑΟΣ.
Την κτηνώδη δύναμη το σύστημα τη δέχεται όταν είναι εξωραϊσμένη και γυαλισμένη κάτω από τα φώτα της τηλεόρασης, στα πρωϊνάδικα όταν κάνουν πασαρέλα τα γυμνασμένα και αποτριχωμένα μοντέλα, ή στους Ολυμπιακούς αγώνες με την αναβολικότητα να κρύβεται πίσω από ουρανομήκεις ιαχές.
Τώρα που εμφανίστηκε μπροστά του ωμή και αφτιασίδωτη από τα φωτοσοπ, το σύστημα σκιάχτηκε…
Τι να κάνουμε;…
Ας τους αντέξουν.
Όποιος πάντως θέλει να κατανοήσει το φαινόμενο Χρυσή Αυγή, εκτός από την άμεση αντίληψη που θα πρέπει να αποκτήσει, καλό θα είναι να διαβάζει και ποια γνώμη έχουν για αυτήν οι πολιτικοί της αντίπαλοι, δηλαδή οι αριστεροί και οι κομμουνιστές.
Αυτοί αναλύουν το φαινόμενο με Πολιτικούς Όρους και όχι με υστερικές κραυγές, και καταλήγουν, ότι στο καπάκι έχει τη δυναμική έλξης άλλων 500.000 λαϊκών ψήφων, δικών τους -παραδοσιακά- ψήφων…
Για τη δεξιά, δεν το συζητούμε καν…
Τώρα να δούμε τους μπρατσωμένους της Χρυσής Αυγής να κοιτάζουν και μόνο τους ντιντήδες στα έδρανα του κυνοβολείου, ε, οπωσδήποτε θα είναι ένα θέαμα που θα απολαύσουμε!
Η ταμπέλα “ναζί” δεν πέρασε στον κόσμο, και ούτε πρόκειται να περάσει, ει μη μόνο στους λεπτεπίλεπτους κολωνακιώτες αριστερούς με τα καμηλό και σε κάτι υστερικούς πανεπιστημιακούς χαρτογιακάδες. Πρόκειται για περσινά ξινά σταφύλια, κυριολεκτικά. Οι σύγχρονοι ναζί είναι οι ΕΥΡΩΝΑΖΙ του Ευρώ και της ΕUSSR.
Γνωρίζουμε ότι αυτό που ονομάζεται Ελληνική Βουλή, είναι ένα διαρκές Πλυντήριο.
Καμιά φορά όμως μπορεί να μετατραπεί σε Καθαρτήριο.
Έστω και για μια στιγμή.
Εγώ δεν καταλαβαίνω το φόβο, τις υστερικές κραυγές και κάτι παρωχημένους ψευδοδιανοούμενους που κουνάνε δασκαλίστικα το δάκτυλο. Ειδικά αυτούς.
Κοινοβουλευτική παρουσία ζήτησε η Χρυσή Αυγή, όπως τόσοι άλλοι, π.χ. αριστεροί και αναρχικοί και αντιεξουσιαστές που πιο αναρχικότεροι δεν υπάρχουν σε όλη την Ευρώπη (ασχέτως του αν δεν την απέκτησαν τελικά). Το λεγόμενο “μαύρο μπλοκ” (αναρχικοί) σύσσωμο καλούσε σε συμμετοχή σε μια διαδικασία, που λόγω ιδεολογίας θα έπρεπε να αποστρέφονται.
Έχουμε τύποις Δημοκρατία, δεν έχουμε; …
Θα δείξουν οι χρυσαυγίτες τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν και αν δεν…, στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις (αν και εφόσον γίνουν…) θα τους αφαιρεθεί η λαϊκή προτίμηση.
Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης