Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Τέλος η «ξενομανία» – Επιλέγουμε ελληνικά προϊόντα.

 


Επιτέλους οι καταναλωτές αφήνουν πίσω  τους τη «ξενομανία» και επιλέγουν  προϊόντα που παράγονται εντός των συνόρων της ελληνικής επικράτειας.
 «Οι καταναλωτές θέλουν να στηρίξουν έμπρακτα τους Ελληνες παραγωγούς καθώς γνωρίζουν πως με τον τρόπο αυτό συνεισφέρουν στην προσπάθεια της χώρας να ανακάμψει και παράλληλα προστατεύουν χιλιάδες θέσεις εργασίας», αναφέρουν άνθρωποι της αγοράς στην εφημερίδα «Ημερησία».
Τη στροφή στα εγχώρια προϊόντα όχι για εθνικιστικούς λόγους ή χάριν προστατευτισμού, αλλά ως απόλυτη αναγκαιότητα για την υπέρβαση της κρίσης στην Ελλάδα, επισημαίνουν και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, οι οποίοι επικαλούνται μελέτες που δείχνουν πως «αν υποκαταστήσουμε το 20% των εισαγόμενων προϊόντων με εγχώρια, τότε θα πέφτουν κάθε χρόνο στην ελληνική οικονομία 10 δισ. ευρώ».
Το «στοίχημα» που καλούνται να κερδίσουν οι επιχειρηματίες είναι να εκμεταλλευτούν τη νέα τάση που διαμορφώνεται και να κρατήσουν τους καταναλωτές πιστούς σε αυτές, όχι μόνο όσο διαρκεί η κρίση αλλά και την επόμενη ημέρα.

prionokordela.gr
Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης