Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Το "φαινόμενο" Τζήμερος!

Η ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
ΤΟ «ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ» ΤΖΗΜΕΡΟΣ!
Αθήνα, 14 Μαίου 2012
Αρ. Πρωτ. 11
Η πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» στις εκλογές της 6ης Μαΐου έδωσε μία άνιση μάχη αποκλεισμένη ουσιαστικά από τα ΜΜΕ. Η μέχρις αυταπαρνήσεως εθελοντική προσφορά των μελών της και η οικονομική τους συνδρομή, οδήγησαν στον σχεδόν τριπλασιασμό της εκλογικής της δύναμης ξεπερνώντας τεράστια προβλήματα που δημιουργήθηκαν.
Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι η «Δημιουργία Ξανά», ένα κόμμα δύο μόλις μηνών, χωρίς ιδιοπροσωπία, χωρίς το «χρώμα» της Πατρίδος μας – ουσιαστικά δεν επαγγέλεται κάτι καινούργιο, αφού δεν διαφέρει π.χ. ούτε από τη «Δράση» του κ. Μάνου– κατόρθωσε να διακριθεί τόσο έντονα και να ψηφισθεί από ένα τόσο μεγάλο αριθμό πολιτών.
Αυτό, όμως που προκαλεί εκ πρώτης όψεως εντύπωση, αν εξετασθεί προσεκτικά, έχει προφανή εξήγηση και η εξήγηση, βεβαίως, δεν έχει να κάνει με την αξία του Κόμματος αυτού αλλά με τους σκοπούς που εξυπηρετεί.
 ΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΠΡΟΣEΓΓΙΣΗ:
 - Ισχυρίζονται ότι το Κόμμα τους αποτελείται από εργαζομένους, ανθρώπους, δηλαδή, που έχουν περιορισμένο χρόνο στη διάθεσή τους, όμως έχουν λεπτομερές πρόγραμμα για όλα τα θέματα, φτιαγμένο από επαγγελματίες της πολιτικής.
 - Μιλούν για το λαό μας και την αγάπη τους γι’ αυτόν και όμως το Πρόγραμμά τους είναι αποκομμένο από την Παράδοση του Γένους μας, γραμμένο και «στυλιζαρισμένο» στα πρότυπα των Ευρωπαϊκών Κομμάτων της Νέας Εποχής και της Νέας Τάξης, που επιδιώκει να αλλάξει τα πάντα,ακόμη και τα καταγεγραμμένα ιστορικά γεγονότα, με αποκλειστικό γνώμονα το ξερρίζωμα της Χριστιανικής πνευματικότητος από την ψυχή του Ορθοδόξου Ελληνα.
 - Έχουν υποψηφίους με «βαριά» βιογραφικά σε όλη την Ελλάδα, που προέρχονται στη συντριπτική τους πλειοψηφία από Ευρωπαϊκές Χώρες, την Αμερική και τον Καναδά, στις οποίες Χώρες κατέχουν υψηλές και νευραλγικές θέσεις, που δεν δίδονται στον καθένα αλλά κατά κανόνα στους στρατευμένους με τη Νέα Τάξη και ότι αυτή συνεπάγεται και υπηρετεί. Ετσι εξηγείται ο αριθμός των ψήφων που έλαβαν, χωρίς να κοπιάσουν καθόλου, αφού ο κύριος όγκος των ψήφων τους είναι αποτέλεσμα «γραμμής» που δόθηκε από το εξωτερικό σε αντίστοιχα πρόσωπα στην Ελλάδα, στρατευμένα και προσηλωμένα ευλαβικά στους σκοπούς της Νέας Εποχής. Δεν είναι για την Παράταξή μας τυχαίο το γεγονός ότι ο χρόνος δημιουργίας του νέου αυτού Κόμματος συμπίπτει απολύτως με τη Πρόσκληση-Πρόκληση του Προέδρου μας κ. Μιχαήλ Ηλιάδη προς όλους τους αρχηγούς των πολιτικών Παρατάξεων να αποκηρύξουν γραπτώς και δημόσια την Μασωνία και κάθε μορφής Αποκρυφισμό!  
- Έχουν δυσανάλογα μεγάλη προβολή, για ένα τόσο νέο κόμμα, σε σχέση με άλλους μικρούς κομματικούς σχηματισμούς, από τα ιδιωτικά ΜΜΕ πανελλήνιας εμβέλειας τόσο προεκλογικά, όσο και μετεκλογικά. Η δική μας Παράταξη μετέχει για 4η φορά σε εκλογική αναμέτρηση και, όμως, σχεδόν αγνοήθηκε.
- Ο κ. Τζήμερος, λέει μερικά αυτονόητα πράγματα για την απελευθέρωση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα και τη λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης. Καταφέρεται έξυπνα εναντίον του πολιτικού συστήματος, το οποίο κατηγορεί για διαφθορά και ανικανότητα, πλασάροντας συνάμα ελκυστικά τον εαυτό του (είναι άλλωστε διαφημιστής). Το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν θετικό για το κόμμα του.
 Μια προσεκτική ματιά όμως, σε κάποιες από τις θέσεις του κόμματος αυτού αποκαλύπτει:
- Είναι υπέρ των ατομικών συμβάσεων εργασίας,
- Είναι υπέρ της λειτουργίας Ειδικών Οικονομικών Ζωνών για μετανάστες, με άλλους, επαχθέστερους όρους εργασίας.
Ας δούμε όμως τι προσδιορίζουν οι θέσεις αυτές.
Ένα από τα δύο βασικά Οικονομικά δόγματα, είναι αυτό του Ελευθέρου Εμπορίου, με εκφραστή τον Adam Smith. Σύμφωνα με το δόγμα αυτό, το ατομικό συμφέρον προηγείται έναντι του συλλογικού, ενώ θεωρεί ότι τα μειονεκτήματα που προκύπτουν από την ανισορροπία των ροών των διεθνών οικονομικών συναλλαγών (όπως της Ελλάδος, για παράδειγμα), αντισταθμίζονται από τον διεθνή καταμερισμό της εργασίας (αυτή είναι μία βασική αιτία που ξεκίνησε να πλημμυρίζει η Χώρα από εξαθλιωμένους μετανάστες με την συμπαιγνία της πολιτικής ηγεσίας και των «εργολάβων» του Δημοσίου, κυρίως κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων). Σήμερα μεγάλες εταιρείες επιδιώκουν τη σύγχρονη «δουλεία», η οποία προωθείται μέσω των ΕΟΖ (Ειδικών Οικονομικών Ζωνών).
Το δόγμα του Ελευθέρου Εμπορίου είναι το κλασικό μοντέλο του Φιλελευθερισμού το οποίο προωθείται με την Παγκοσμιοποίηση και η νεότερη εκδοχή του είναι ο Νεοφιλελευθερισμός. Το 1991 ο πρόεδρος Bush, μίλησε για πρώτη φορά για Νέα Τάξη (New Order), δηλαδή Παγκόσμια Διακυβέρνηση της αγοράς, μέσω του χρηματοπιστωτικού συστήματος (Global Finance).
Είναι νομίζουμε σαφές το οικονομικό ιδεολογικό προφίλ του κόμματος «Δημιουργία Ξανά»
Όσον αφορά στις σχέσεις Κράτους – «Εκκλησιών» (!), οι θέσεις τους είναι:
- Χωρισμός Κράτους – Εκκλησίας
- Διακοπή της μισθοδοσίας του Κλήρου από την Πολιτεία. Αυτό θα γίνει σταδιακά, εντός τριών ετών, κατά τη διάρκεια των οποίων η Εκκλησία με ιδίους πόρους θα βρει τον τρόπο μισθοδοσίας του κλήρου.
- Κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών και αντικατάστασή του από θρησκειολογία, αφού ο ρόλος της Παιδείας δεν είναι να προσφέρει θρησκευτική εκπαίδευση.
Προτείνεται δηλαδή, ο θρησκευτικός αποχρωματισμός της Πατρίδος μας και κατά συνέπεια η μετατροπή της σε χώρο, όπου επικρατεί ο θρησκευτικός συγκρητισμός. Αυτό δηλαδή ακριβώς, που προωθεί η Παγκοσμιοποίηση και η Νέα Τάξη στην Ελλάδα.
Το πολιτικό σύστημα ανακυκλώνεται και πλασάρει καινούργια «προϊόντα», εξίσου επικίνδυνα, αν όχι χειρότερα από τα παλαιά.
Η τηλεοπτική προβολή του κ. Τζήμερου τόσο πριν, όσο και μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου, δείχνει ακριβώς τίνων συμφέροντα εξυπηρετεί το κόμμα του. Ο ηγέτης που αναζητά ο λαός μας δεν πρόκειται να αναδειχθεί από την τηλεόραση. Εκεί αναδεικνύονται οι άνθρωποι του συστήματος. Αυτοί που θα προσπαθήσουν να αρπάξουν την ψήφο του και να γίνουν δυνάστες του, όπως άλλωστε συμβαίνει ανελλιπώς στη Χώρα μας μέχρι σήμερα.
Η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» έχει ξεκάθαρο ιδεολογικό στίγμα. Είναι αντίθετη στα προστάγματα της Νέας Τάξης. Θεωρεί ότι οι Ιερές και Εθνικές Παραδόσεις της Πατρίδος μας είναι ικανές να δώσουν λύση σε όλα τα σύγχρονα προβλήματα. Προτάσσει τη Ρωμιοσύνη και την Οικουμενικότητα του Ελληνισμού, όχι όμως την Παγκοσμιοποίηση, που είναι ο πνευματικός θάνατος των ανθρώπων.
Κεντρική Επιτροπή
Πολιτικής Παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης