Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ

Βλέποντας το βίντεο που ακολουθεί νομίζουμε ότι δεν χρειάζεται άλλο τεκμήριο για να αποδειχθεί ότι το ΚΚΕ σήμερα βρίσκεται στο πολιτικό σκηνικό της χώρας μας μόνο και μόνο για να υπάρχει. Αφού λέει η κυρία Αλέκα Παπαρήγα δεν είναι σαν τα μούτρα των άλλων ας μας πει τι έκανε για να αλλάξει το πολιτικό κατεστημένο; Μήπως και η ίδια συντελεί στην διαιώνιση αυτού του συστήματος;
Κάποτε το ΚΚΕ αγωνίσθηκε για να έχουμε οκτάωρο εργασίας, ήταν αυτοί που υποστήριζαν τον λαό και τον εργάτη, τώρα ενώ ξέρουν ότι καταπατούνται όλα τα εργασιακά δικαιώματα, το σύνταγμα και ο πολίτης γυρίζει πίσω στον μεσαίωνα τόσο εργασιακά όσο και βιοτικά το ΚΚΕ με απάθεια λέει σιγά μην γίνουμε και κυβέρνηση.
Ποια είναι τελική η θέση της Αλέκας Παπαρήγας στην Βουλή; Να είναι στην αντιπολίτευση και να δημαγωγεί με μικρά σχόλια; Χωρίς να σκοπεύει να γίνει κυβέρνηση και αντί να αγωνίζεται για να προστατεύσει τον εργαζόμενο, χαμογελά σαν να είναι ένα μη πραγματοποιήσιμο όνειρο. 
Τα λάθη της Αριστεράς έδωσαν έναυσμα στην ακροδεξιά να αναπτυχθεί, καιρός να αλλάξουν ρότα και να δουν την πραγματικότητα, αλλιώς καλύτερα να αποσυρθούν από την πολιτική. Τέλος αν ξέρουν ότι δεν θα γίνουν ποτέ κυβέρνηση δεν αναρωτήθηκαν ποτέ τι είναι αυτό που τους εμποδίζει;

Έχουμε πόλεμο και η Ελλάδα έχει ανάγκη από πραγματικούς Έλληνες και Ελληνίδες και όχι Νεοταξήτες πολιτικούς που σκύβουν το κεφάλι στην Παγκοσμιοποίηση. 





http://youtu.be/hLKskDEe8hM



Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης