Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

Σύνταγμα καθ’ υπαγόρευσιν;

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι πιστωτές της χώρας υποδεικνύουν “προσθήκη” στο Σύνταγμα, η οποία θα λέει ότι υποχρεούται η χώρα πρώτα να πληρώνει τις δόσεις  των δανείων και ύστερα να καλύπτει δαπάνες μισθών, συντάξεων, παιδείας, υγείας κ.λ.π..
 Για ένα λαό που έδιωξε με τις κλωτσιές την Τρόικα των Βαυαρών και τον ομοεθνή τους Όθωνα με την Επανάσταση της 3ης Σεπτεμβρίου του 1843 είναι έσχατος εξευτελισμός να υπαγορεύουν οι ξένοι το περιεχόμενο του Συντάγματος μας.
 Η Ελλάδα περνάει μια οικονομική κρίση αλλά ακόμη μεγαλύτερη είναι η κρίση αξιών. Μέχρι πριν από μερικά χρόνια κανείς δεν διενοείτο Σύνταγμα καθ’ υπαγόρευσιν και όμως ήδη συζητείται. Υπάρχει έλλειμμα χρήματος αλλά μεγαλύτερο είναι το  έλλειμμα πολιτικού αναστήματος.
 Η Ελλάδα πρωτίστως χρειάζεται πολιτική λύση που θα φέρει στην εξουσία εκπροσώπους υπερήφανων πολιτών και όχι εκπροσώπους που διαιωνίζουν τον ραγιαδισμό.
Ο Εκπρόσωπος Τύπου,
Χαράλαμπος Αργυριάδης
Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις του ¨Ῥωμηῶν Ἐνημέρωση¨

alt

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ ΕνημέρωσηςΠροσοχή

Για ανάγνωση επιλέγεις ¨ ΠΛΗΡΗΣ ΟΘΟΝΗ¨ και το διαβάζεις τόσο άνετα, σαν να είναι σε μορφή pdf.

ΟΔΥΣΣΕΙΑ Web TV


Σκοπός της «ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ» είναι να ανακτήσουν οι Έλληνες τις αξίες, τις αρχές και τα ιδανικά της φυλής μας, μέσα από μια υγιή ενημέρωση, αφύπνιση και ψυχαγωγία.
ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΔΩ.