Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΤΡΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ.

  
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΡΙΘΑΡΗΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 1974
ΠΡΟΣ
·         ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
κ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ
·         ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
κ. ΣΓΟΥΡΟ

                                                                            Αθήνα, 24 Μαρτίου 2012

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΤΡΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
Με πλήρη απογοήτευση, οργή και αηδία, απευθύνομαι προς τους υποτιθέμενους υπερασπιστές της ιστορικής μνήμης της Εθνικής Παλιγγενεσίας, που κατάφεραν να αποτρέψουν αυτούς που τιμούν την υποχρέωσή τους προς τους συναγωνιστές τους,  που άφησαν την τελευταία πνοή τους στα πεδία των μαχών, από την κατάθεση στεφάνου.  Σημειώστε ότι, η συγκεκριμένη κατάθεση στεφάνου περιγράφεται στο πρωτόκολλο του εορταστικού προγράμματος, με το οποίο προσεκλήθη ο Σύλλογός μας ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΥΠΡΟΥ 1974 στην εκδήλωση  και το όνομά μου στη σχετική κατάσταση εκπροσώπων για κατάθεση στεφάνου.
Συγκεκριμένα, κατά την προσέλευσή μου σήμερα στην πλατεία Συντάγματος κατά την 10:15, (προβλεπόμενη ώρα κατάθεσης στεφάνου 10:40), δεν μου επετράπη η διέλευση από το τμήμα φρουράς – κιγκλιδωμάτων επί της πλευράς οδού Σταδίου και ο υπεύθυνος Διοικητής με πληροφόρησε  ότι δεν περνάει κανείς χωρίς ονομαστική άδεια ή ειδικό καρτελάκι διαπίστευσης. Προσπάθησα να του εξηγήσω ποιος είμαι, αλλά δεν ήταν διατεθειμένος να ακούσει κάτι άλλο πέραν των οδηγιών που είχε. Του ζήτησα να μεταβώ στο Μνημείο με συνοδεία αστυνομικού οργάνου και μου είπε ότι δεν του επιτρεπόταν να αναλάβει τέτοια πρωτοβουλία. Ακολούθησα την ίδια μέθοδο στο τμήμα φρουράς Βουκουρεστίου – Πανεπιστημίου με το ίδιο αποτέλεσμα.
Από τα παραπάνω προκύπτει ότι τα μέτρα ασφαλείας δεν ήταν γνωστά στην Περιφέρεια που είχε και την ευθύνη της εκδήλωσης ή απλά το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αποφάσισε τα μέτρα αδιαφορώντας για την προσέλευση συντελεστών και φυσικά η Περιφέρεια δεν φρόντισε να εξασφαλίσει διαπιστευτικά έγγραφα για τους προσκεκλημένους.
Επέστρεψα και πάλι στο μικρόκοσμο των ηρώων που με συντροφεύουν σκεπτόμενος ότι το καθήκον είναι πια απλές παράγραφοι ενός Δημοσίου εγγράφου και δεν έχει πλέον καμία σχέση με το ήθος ή το συναίσθημα, ή τουλάχιστον το σεβασμό προς την ιστορία.
Όσο αφορά στα μέλη του Συλλόγου μας η Πολιτεία αποδεικνύει και πάλι την αδιαφορία της.
Περιποιών τιμή αν και δεν αρμόζει
Ανδρέας Κριθάρης
Σημ. Επειδή οι κ.κ. Σύμβουλοί σας θα αναζητήσουν πληροφορίες για μένα, αρκεί να αναζητήσουν στο διαδίκτυο ΚΡΙΘΑΡΗΣ 1974, η ΚΡΙΘΑΡΗΣ Μ47, όπου θα δουν σχετική Βιβλιογραφία.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Σχόλιο Σσστ: Ευχαριστώ τον φίλο Α.Ν. για την αποστολή της ανάρτησης
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις του ¨Ῥωμηῶν Ἐνημέρωση¨

alt

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ ΕνημέρωσηςΠροσοχή

Για ανάγνωση επιλέγεις ¨ ΠΛΗΡΗΣ ΟΘΟΝΗ¨ και το διαβάζεις τόσο άνετα, σαν να είναι σε μορφή pdf.

ΟΔΥΣΣΕΙΑ Web TV


Σκοπός της «ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ» είναι να ανακτήσουν οι Έλληνες τις αξίες, τις αρχές και τα ιδανικά της φυλής μας, μέσα από μια υγιή ενημέρωση, αφύπνιση και ψυχαγωγία.
ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΔΩ.