Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ήμουν παρών... στο πρώτο συνέδριο του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας.

Γράφει ο Στέργιος Σμυρλής

Ήμουν παρών. Τα ΜΜΕ ήσαν απόντα. Μία προσπάθεια μικρότερη των εννέα μηνών σφραγίσθηκε με τον πλέον Δημοκρατικό τρόπο, σφραγίσθηκε με εκλογή του προέδρου και των μελών από τη βάση.


Και ο τελευταίος κακόπιστος επείσθη ότι το κόμμα ήταν ένα σύγχρονο δημοκρατικό, πατριωτικό κόμμα.


Είμαι σίγουρος ότι ο απλός Έλλην, ο Επιστήμων, ο καταπιεσμένος και αδικημένος, η γυναίκα, η μητέρα, ο πατριώτης, ανεξάρτητα σε ποια πτέρυγα τον έχουν κατατάξει, κατάλαβε ότι αυτοί δεν παίζουν.


Εκπληκτικές γυναίκες με ρίζες από τη Μικρά Ασία, καθηγητής Αμερικανικού Πανεπιστημίου, εισαγγελέας που απεκάλυπτε τη σαπίλα και την προδοσία, δάσκαλοι, επαγγελματίες, εργάτες που δεν τους έταξαν λαγούς και πετραχήλια, ήσαν παρόντες εψήφισαν και αισθάνθηκαν ότι επιτέλους η πράξη τους θα πιάσει τόπο.


Εχθές ακούσθηκαν θέματα που χρόνια έχουμε να ακούσει. Εκεί είδαμε Έλληνες με αρχές, ευθύ λόγο αγάπη για τον Έλληνα και την Πατρίδα.


Δεν έταξαν συντάξεις στις νοικοκυρές, δεν έταξαν αφορολόγητες συντάξεις στα υπερήφανα γηρειατά, δεν χάιδεψαν αυτιά. Ελευθερία, δικαιοσύνη, εργασία, αξιοκρατία κοινωνικό κράτος, ασφάλεια.


Μίλησαν για Εθνική αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια, πίστη στη παράδοση, όλα αυτά που χρειάζονται ώστε το ΔΝΤ και αυτοί που το στήριξαν να φύγουν από την Ελλάδα.


Δεν εζήτησαν εκδίκηση, εφαρμογή των νόμων και παραδειγματική τιμωρία θέλουν. Η Ελλάς δεν πουλιέται, η Ελλάς δεν έχασε ούτε ένα λεπτό την Εθνική της κυριαρχία. Αυτοί που προσπάθησαν με κόλπα και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι με ξένους λωποδύτες να μας πείσουν ότι χάσαμε την Εθνική μας ανεξαρτησία, είναι προδότες.


Πατριωτικές και δημοκρατικές δυνάμεις , ομάδες, κινήσεις νέων ανθρώπων, μέρα με τη μέρα εντάσσονται στις γραμμές του Συνδέσμου, τα ρυάκια γίνονται χείμαρροι, παραπόταμοι και ορμητικό τεράστιο ποτάμι που θα παρασύρει την κόπρο της Βουλής..


Αγαπητέ συμπατριώτη κοίταξε στα μάτια αυτούς που σε κυβερνάνε τόσα χρόνια.


Άτομα αναίσθητα, χωρίς αρχές, αλαζονικά, θρασύδειλα επαγγελματίες ψεύτες, μπουλόπαιδα .του κερατά, έτοιμα να προδώσουν τους πάντες και τα πάντα
.

Είναι ώρα και οι τελευταίοι καναπεδάτοι να σηκωθούν και να βοηθήσουν. Είναι ντροπή να σε ληστεύουν, να σε σκοτώνουν, να στερούν το μέλλον στα παιδιά σου, να σπρώχνουν τον γείτονα σου σε αυτοκτονία, να σου πωλούν τον ήλιο, το νερό, την ΑΟΖ και εσύ να περιμένεις να πιάσεις πάτο. Κάποτε θα ντρέπεσαι γιατί δεν τόλμησες.


Στέργιος Σμυρλής

Ανακοίνωση για το πρώτο τακτικό Συνέδριο του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας.

Αθήνα, 5 Μαρτίου 2012

Αγαπητοί φίλοι,

το πρώτο τακτικό Συνέδριο του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας (ΣΕΕ) πραγματοποιήθηκε χθες στο ξενοδοχείο President στην Αθήνα με μεγάλη επιτυχία. Η επιτυχία οφείλεται τόσο στον μεγάλο αριθμό των συνέδρων, όσο και στο κλίμα που επικράτησε και το οποίο απέδειξε ότι ο ΣΕΕ βρίσκεται σε σωστή κατεύθυνση και ότι αναπτύσσεται με ικανοποιητικό ρυθμό παρά την έλλειψη υποστήριξης από τα ΜΜΕ.

Για περίπου δέκα ώρες, όσες διήρκεσε το συνέδριο, ο συνεδριακός χώρος ήταν γεμάτος από συνέδρους και αυτό τα λέει όλα.

Ενδεικτική της επικρατούσας ομοψυχίας είναι η αναγνώριση του έργου του προέδρου του κόμματος Νίκου Αλικάκου, ο οποίος τιμήθηκε με την εμπιστοσύνη και τις ψήφους του 92% των συνέδρων, οι οποίοι τον εξέλεξαν Πρόεδρο του Κόμματος. Το συνέδριο εξέλεξε επίσης το Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο (12μελές μαζί με τον Πρόεδρο), στο οποίο ανήκουν και τρεις γυναίκες.

Ενόψει των προσεχών βουλευτικών εκλογών, που πιθανότατα θα διεξαχθούν τον προσεχή Μάιο, γίνεται προσπάθεια προσέλκυσης και νέων μελών και φίλων στον ΣΕΕ. Σήμερα εκτιμάται ότι περίπου το 70% των μελών του ΣΕΕ είναι απλοί πολίτες και περίπου το 30% απόστρατοι των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ο ΣΕΕ συνεχίζει δυναμικά να ιδρύει Γραφεία σε όλη την επικράτεια και οι ενδείξεις από ηλεκτρονικές δημοσκοπήσεις που διενήργησαν μεγάλα blogs τοποθετούν τον ΣΕΕ μεταξύ των λίγων πολιτικών κομμάτων, των οποίων η είσοδος στην επόμενη Βουλή θεωρείται εξασφαλισμένη. Ο κύριος λόγος στον οποίο οφείλεται η πολύ θετική ανταπόκριση του μέσου Έλληνα στο προσκλητήριο του ΣΕΕ είναι το γεγονός ότι η προσέγγιση έχει ως βάση τη φιλοπατρία και όχι κάποια ξεπερασμένα αριστερά ή δεξιά συνθήματα, που δεν έχουν σχέση με την εποχή μας και τα προβλήματά της. Πατριωτισμός, δημοκρατικό ήθος, εντιμότητα, αλήθεια, κοινωνική αλληλεγγύη, αξιοκρατία, διαφάνεια είναι τα εργαλεία που εξασφαλίζουν την επιτυχία του ΣΕΕ.

Ως μέλος της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής, που προέκυψε επίσης από το χθεσινό Τακτικό Συνέδριο του ΣΕΕ, απευθύνομαι εκ νέου σε σας με την προτροπή να εξετάσετε τη σκοπιμότητα της προσωπικής σας υποστήριξης στον ΣΕΕ και να προωθήσετε επίσης την πληροφόρηση αυτή στους φίλους και γνωστούς σας, ώστε να διευρυνθεί περαιτέρω η συγκεκριμένη προσπάθεια που καταβάλλεται προκειμένου να γλιτώσει η Ελλάδα από τα κόμματα της παρακμής που την έφεραν στη σημερινή τραγική κατάσταση και να επιτευχθεί με εθνική ενότητα η ανάταση της χώρας μας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Γεώργιος Ε. Δουδούμης
Οικονομολόγος – Συγγραφέας
gdoudoumis@yahoo.com



Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης