Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Να γιατί έρχεται αύριο ο Γκάουλάϊτερ της Μέρκελ στην Ελλάδα

Δείτε τι είδους συντονισμό έρχεται να κάνει ο Ράϊχενμπαχ!

Γιώργος Αδαλής
aegeantimes.gr



Ερχεται αύριο στην Αθήνα, ο «Γκάουλάϊτερ» της Μέρκελ, Χόρστ Ράιχενμπαχ! Στην Ελλάδα τα «Μνημονιακά» ΜΜΕ, τον αποκαλούν χαϊδευτικά ... ως επικεφαλής της Task Force! Στην ουσία, πριν από πολύ καιρό τον βαφτίσαμε «Γκάουλάιτερ», και με σχετικό άρθρο που έκανε πάταγο, είχαμε δείξει μέχρι και το έμβλημα του ναζιστικού αυτού βαθμού που θα πει Διοικητής Περιφέρειας!

Γνωρίζω ότι πολλοί και πολλές ενοχλήθηκαν από τον χαρακτηρισμό αυτό που πλέον όχι απλά υιοθετήθηκε, αλλά σχολιάστηκε και από αξιωματούχους του κόμματος της Μέρκελ! Δεν θα έπρεπε όμως, γιατί ο ρόλος του είναι αυτός ακριβώς που έδινε ο αιμοσταγής Χίτλερ στους τοποτηρητές του!

Αποκαλύπτομε λοιπόν σήμερα, ότι ο Γκάουλάιτερ, έρχεται στην Ελλάδα με ένα και μοναδικό σκοπό.

Να συντονίζει τις κινήσεις των ανθρώπων του εδώ στην Ελλάδα, και να διαμορφωθούν στα ΜΜΕ της χώρας, οι κατάλληλες συνθήκες, έτσι ώστε να «καλουπωθούν» οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών των κομμάτων, σε επίπεδα ανεκτά από την τρόικα και την Γερμανική Καγκελαρία!

Στην ουσία, θα βάλει όρια στις πολιτικές τοποθετήσεις, πέρα από τα οποία, οι αρχηγοί θα έχουν ... κυρώσεις!

Επιπρόσθετα, έρχεται να ελέγξει τις προεκλογικές καμπάνιες των αριστερών κομμάτων και την πιθανότητα να επηρεάσουν το εκλογικό σώμα, σε βαθμό που η συμφωνία και η νέα δανειακή σύμβαση, μπορεί να ανατραπούν από το αποτέλεσμα των εκλογών!

Το μόνο που ενδιαφέρει τον Γκάουλάιτερ, είναι να μείνει εντός μνημονιακής γραμμής ο Αντώνης Σαμαράς, να διατηρηθεί το μνημονιακό προφίλ του νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, να καμφθούν οι «κορώνες» της άκρας δεξιάς και να παραμείνει στο μαντρί η άκρα αριστερά που σήμερα λες και άνοιξε η γη και την κατάπιε στην Ελλάδα!

Όλα τα άλλα, τα οποία λέγονται, για δήθεν παροχή τεχνοκρατικής βοήθειας και συντονισμό της ομάδας δράσης, αποτελούν τροφή για τους «κοκορόμυαλους» που δυστυχώς ακόμη στη χώρα μας, είναι πάμπολλοι!!
Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης