Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Το Δίστομο απέχει πάρα πολύ απο την Τήλο και δεν ενώνεται με "γέφυρες" κ. Καμμένε!!!

 (Αναδημοσίευση απο το http://klassikoperiptosi.blogspot.com/)

Όπως έχουμε τονίσει  δεκάδες φορές απο αυτό το ιστολόγιο, άλλο είναι να είσαι πολιτικός , και άλλο  μέσα στον πανικό και τη ταραχή της κατάρρευσης ενός πολιτικού συστήματος, να λειτουργείς  σαν  "μηχανότρατα"  που  σαρώνει  ότι υπάρχει  στον βυθό.
Δυστυχώς ο  κ. Καμμένος,  πριν  ακόμα  ανακοινώσει (σήμερα)  στο μαρτυρικό Δίστομο , την ίδρυση  του  κόμματός του,  φρόντισε να  δείξει  σε όσους  πίστεψαν πως πρόκειται  για  άνθρωπο  που  σέβεται την  Ορθόδοξη συνείδηση  των Ελλήνων, ότι  δεν είναι  παρά άλλη μία  πολιτική "μηχανότρατα"  που  θέλει να "αλιεύσει"  τα πάντα και απο παντού.
Και  αφού είναι νησιώτης  και καταλαβαίνει  τουλάχιστον απο  "θαλασσινούς"  όρους, θα του πούμε  πως   για μας  τους  Έλληνες , αυτός  που θέλει  να είναι καπετάνιος σε "πατριωτικό μπουρλοτιέρικο", δεν έχει  στο σκαρί την ελληνική σημαία  και στην τιμονιέρα  την πυξίδα  της "Νέας Εποχής".
Χθές  λοιπόν ο βουλευτής  Δωδεκανήσου και  άτυπος πρόεδρος του  νέου κόμματος  των  "Ανεξάρτητων Ελλήνων"  κ. Καμμένος, τίμησε παριστάμενος  στην εξόδιο  ακολουθία , τον  εκλιπόντα  δήμαρχο  της Τήλου  κ. Αλιφέρη, για την συγχώρεση  της ψυχής  του  οποίου  ασφαλώς προσευχόμαστε και εμείς. 
 Η  παρουσία  του κ.  Καμμένου  στην κηδεία,  θα μπορούσε να θεωρηθεί  απλά ως "εθιμοτυπική", αν  το όνομα  του  εκλιπόντος  δεν είχε συνδυαστεί  με την  προσπάθεια  των νεοεποχήτικων  επιτελείων   να επιβάλλουν  πραξικοπηματικά  τον γάμο των ομοφυλοφίλων.
Προτείνουμε λοιπόν   στον  αντιμνημονιακό  πατριώτη  κ. Καμμένο, πριν  βγεί στα μπαλκόνια  να κηρύξει  πατριωτισμό και Ορθοδοξία, να διαβάσει  το παρακάτω  κείμενο  που "αλιεύσαμε" απο το θεσσαλονικιώτικο  ομοφυλοφιλικό site   
www.gaythessaloniki.com:

  ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ LIMIT UP ΣΤΗΝ ΤΗΛΟ / VISITORS HITS LIMIT UP IN THE ISLAND OF TILOS

H Τήλος των 533 μόνιμων κατοίκων συμμετείχε σε καλλιτεχνικό διαγωνισμό, θα κέρδιζε διά περιπάτου το βραβείο «καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου».
 Οι ντόπιοι λένε χαριτολογώντας ότι «το νησί γέμισε ομοφυλόφιλους και περίεργους»Οι πρώτοι κατέκλυσαν τις παραλίες και τους παραδοσιακούς οικισμούς για να περάσουν το καλοκαίρι σε έναν τόπο που απέδειξε ότι σέβεται τη διαφορετικότητά τους. Οι δεύτεροι προκειμένου να εξερευνήσουν τα 63 τετραγωνικά χιλιόμετρα που «κολυμπούν» ανάμεσα στη Νίσυρο και τη Χάλκη και τον περασμένο Ιούνιο «έγιναν πρώτο θέμα» στα δελτία ειδήσεων και τις εφημερίδες.  
Οι γάμοι ομοφυλοφίλων που τελέστηκαν πριν από δύο μήνες στο δημαρχείο του νησιού ξεπέρασαν σε αποτελεσματικότητα ακόμα και την πιο καλά σχεδιασμένη διαφημιστική καμπάνια. «Είναι η πρώτη σεζόν που το νησί ακούγεται τόσο πολύ. Ερχονταν από κάθε γωνιά της Ελλάδος για να δουν τι ιδιαίτερο έχει η Τήλος. Ακόμα και στρατιωτικοί επισκέφθηκαν από περιέργεια το νησί»
, αναφέρει στον ΕΤ.Κ ο ξενοδόχος και δημοτικός σύμβουλος κ. Ηλ. Χριστοφής.
Από τις αρχές Ιουνίου η Τήλος έχει δεχθεί περίπου 2.500 τουρίστες. Αυτή την περίοδο η πληρότητα στα ξενοδοχεία πλησιάζει το 95%.

«Η υπόθεση με τους γάμους άλλαξε το πρόσωπο του νησιού. Η Τήλος είναι ελκυστικός προορισμός όχι μόνο για τους ομοφυλόφιλους, αλλά και για τη νεολαία, που δεν είναι δέσμια συντηρητικών αντιλήψεων», δηλώνει ο δήμαρχος κ. Αν. Αλιφέρης.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, ομοφυλοφιλικές οργανώσεις έχουν ήδη αρχίσει επαφές με τους φορείς του νησιού και αναζητούν χώρους «για πιο οργανωμένες δράσεις». Τις ομορφιές και τον «ντόρο» που ξέσπασε γύρω από την Τήλο φαίνεται ότι θέλουν να αξιοποιήσουν και παραγωγοί κινηματογραφικών ταινιών και τηλεοπτικών σειρών. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε λίγο καιρό θα πραγματοποιηθούν στο νησί τα γυρίσματα ταινίας μικρού μήκους, ενώ οι συντελεστές γνωστού σίριαλ ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού εξέτασαν το ενδεχόμενο να ταξιδέψουν στην Τήλο για το γύρισμα δύο επεισοδίων.
Απο  την Τήλο (χθές)  μέχρι το  μαρτυρικό Δίστομο  όπου  σήμερα για σημειολογικούς  λόγους  ο κ. Καμμένος  θα ανακοινώσει  και επίσημα την ίδρυση  του  νέου κόμματός του, η απόσταση είναι τόσο μεγάλη  όσο  και αυτή  που  χώριζε  τον πατριωτισμό  του  Παπανδρέου απο το συμβολικό  για όλους μας  Καστελόριζο.Το Καστελόριζο  το οποίο  και εκείνος διάλεξε για  "σημειολογικούς" λόγους προκειμένου να αναγγείλει και επισήμως  την  ανακήρυξη της χώρας μας  σε  δουλοπαροικία  των κάθε είδους  σιωνιστικογεννών  τραπεζοπιστωτικών οργανισμών  και άλλων  "ευαγών" ιδρυμάτων  της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Μπορεί με  την χθεσινή  παρουσία  του στην Τήλο, ο κ. Καμμένος να έστειλε  ένα  "μήνυμα"  στα επιτελεία  της Νέας Εποχής, όμως κατάφερε  να δώσει  και  σημειολογικά  χαρακτηριστικά  στο επώνυμό του  όσον αφορά την  "άγρα"  Ορθοδόξων ψήφων. Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης