Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Αλληλεγγύη στον Σταύρο Λάλα

Bookmark and Share

Μια ωραία και σημαντική προσπάθεια έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης facebook, σχετικά με την αποκατάσταση του Σταύρου Λάλα, από το ελληνικό κράτος. Και δεν μιλάμε για οικονομική αποκατάσταση, αλλά πρώτιστα ηθική, η οποία θα πρέπει να ξεκινήσει από τα πλέον απλά πράγματα.

Να δοθεί δηλαδή στον Σταύρο Λάλα η ελληνική ιθαγένεια.
H Ελλάδα είναι μια χώρα που δυστυχώς ξεχνάει εύκολα τα σημαντικά πρόσωπα και εχει ελεφάντινη μνημη σε ανούσια γεγονότα!Είναι ντροπή άνθρωποι σαν τον Σταύρο Λάλα να δέχονται αυτή τη κοινωνική αλλοτρίωση!

Αντιθέτως με άλλες χώρες , που θα είχαν μέχρι και … παρασημοφορήσει έναν άνθρωπο που έκανε τέτοιες θυσίες γι’ αυτές – υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Λάλας έμεινε 14 χρόνια στην φυλακή για κατασκοπεία υπέρ της Ελλάδος – το ελληνικό κράτος συνεχίζει να τον έχει γραμμένο στα παλαιότερα των υποδημάτων του.

Έναν άνθρωπο με σοβαρά προβλήματα υγείας, που αντιμετωπίζει επίσης και σοβαρά οικογενειακά προβλήματα.

Η δουλειά και σύνταξη που του υποσχέθηκε το κράτος όταν επέστρεψε στην Ελλάδα δεν ήρθαν ποτέ.

Σήμερα, εξακολουθεί να ψάχνει για εργασία και κάνει βοηθητικές δουλειές προκειμένου να συντηρήσει την οικογένειά του. «Δεν έχω δουλειά, δυστυχώς.

Παλεύω για την υγεία μου και τα παιδιά μου. Έπειτα από τόσα χρόνια στη φυλακή, “κληρονόμησα” κάποια σοβαρά προβλήματα. Έχω κήλη και το ένα μου χέρι είναι σχισμένο μέχρι τον ώμο».
Οποιοσδήποτε θέλει να συμμετέχει στην συγκεκριμένη ομάδα, μπορεί να την βρεί στην εξής διεύθυνση:

ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΗΒ ΛΑΛΑΣ

πηγη

Το αλίευσα ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΎ:  ¨Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της.¨ Εδώ είδε κι έπαθε να αναγνωρίσει εν έτη 2010, δηλαδή 45 χρόνια μετά την πολεμική δράση  των αξιωματικών, υπαξιωματικών και όλων όσων ενεπλάκησαν στις συγκρούσεις με τους Τουρκοκύπριους. Αναφέρομαι στα γεγονότα που έλαβαν χώρα  τα έτη 1964 και 1967 στην Κύπρο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης