Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Άθλιες συνθήκες στην περιοχή των γραφείων της Ε.Π.Α., εξαιτίας των αλλοδαπών

Bookmark and Share
Η Ε.Π.Α. απέστειλε επιστολή στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, σχετικά με τις συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή που βρίσκονται τα γραφεία της.
Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής:
Κύριε Υπουργέ
Η Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών (Ε.Π.Α.) που έχει στη δύναμή της 28.000 και πλέον πολύτεκνες οικογένειες – μέλη, στεγάζεται σε ιδιόκτητα γραφεία επί της οδού Πειραιώς 68Β.
Περαιτέρω στον ακάλυπτο χώρο του κτηριακού συγκροτήματος που περικλείεται από τις οδούς Πειραιώς – Μυλλέρου – Αγησιλάου και Θερμοπυλών η Ένωσή μας διατηρεί αποθηκευτικούς χώρους όπου έχει αποθηκεύσει προϊόντα παρεμβάσεως της Ε.Ε.
Τις ημέρες αυτές γίνεται δωρεάν διανομή στις πολύτεκνες οικογένειες – μέλη μας μακαρονιών και ρυζιού και προσέρχονται για την παραλαβή των προϊόντων αυτών πάνω από 700 άτομα ημερησίως.
Πέραν τούτου καθημερινώς επισκέπτονται τα γραφεία της περί τα 400 άτομα (γονείς και παιδιά) για διάφορες υποθέσεις τους (λήψη πιστοποιητικών πολυτεκνικής ιδιότητας, θεώρηση των πολυτεκνικών βιβλιαρίων τους κ.ά.).
Έμπροσθεν ακριβώς της κεντρικής εισόδου, επί της οδού Πειραιώς 68Β, καθημερινώς συγκεντρώνονται πάσης προελεύσεως έγχρωμοι αλλοδαποί οι οποίοι καταγίνονται φανερά με το εμπόριο ναρκωτικών και διαπράττουν επιθέσεις εναντίον ανυποψίαστων περαστικών πολυτέκνων από τους οποίους αφαιρούν βιαίως χρήματα και τιμαλφή αντικείμενα, ενώ στον ακάλυπτο χώρο που γίνεται η διανομή προϊόντων επικρατεί η ίδια και χειρότερη κατάσταση μπροστά στα μάτια των έκπληκτων πολυτέκνων.
Επειδή το θέμα αυτό είναι παντελώς απαράδεκτο για μια ευνομούμενη υποτίθεται πολιτεία και προκαλεί αλγεινή εντύπωση στους πολυτέκνους γονείς και παιδιά, που διατυπώνουν έντονα παράπονα, σας παρακαλούμε να λάβετε άμεσα και επί μονίμου βάσεως τα ενδεδειγμένα αστυνομικά μέτρα για την εξάλειψη του ανεπίτρεπτου αυτού φαινομένου σε ένα από τα πλέον ευαίσθητα και πολυσύχναστα σημεία της Πρωτευούσης, εκτός εάν θεωρείται αστυνόμευση η τακτική να επισκέπτονται τους χώρους αυτούς αστυνομικοί της ομάδας «ΔΙΑΣ» και κάνοντας χρήση των σειρήνων από μακριά να απομακρύνονται οι έμποροι ναρκωτικών για να επανέλθουν μετ’ ολίγον να συνεχίσουν το «θεάρεστο» έργο τους.
Για την Ε.Π.Α.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης