Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Όταν οι Έλληνες αντιδρούν - Κατέστρεψαν τα προκλητικά εκθέματα που προσβαλαν ιερά πρόσωπα της Ορθοδοξίας!

Bookmark and Share
Μετά τις αντιδράσεις που είχαν προκληθεί πριν από λίγες ημέρες για την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο "Εις το όνομα του πατρός" που έφερε εκθέματα στα οποία απεικονιζόταν γυμνόστηθη η Παναγία, νεαροί εισέβαλαν στο χώρο της έκθεσης και αφαίρεσαν με μαχαίρι τα επίμαχα σημεία από τα εκθέματα.

Ειδικότερα, όπως επισήμανε ο δημιουργός, Κυριάκος Καθαρέας, μια ομάδα νεαρών, ηλικίας 19-25 ετών, εισέβαλε στο χώρο της έκθεσης και με χασαπομάχαιρο κατέστρεψαν τα εκθέματα, που όπως έχει δηλώσει αποτελούν τη δική του καλλιτεχνική ματιά.
Σημαντική μερίδα πολιτών στη συμπρωτεύουσα αντιδρά για τη συγκεκριμένη έκθεση καθώς δεν συμμερίζεται την άποψη του καλλιτέχνη περί καλλιτεχνικής ματιάς.
Υπενθυμίζεται ότι η έκθεση φωτογραφίας που φιλοξενεί το Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης είχε προκαλέσει εξ αρχής αντιδράσεις από την εκκλησία και τους πιστούς, καθώς οι φωτογραφίες δείχνουν τον Ιησού δίπλα από μια κοπέλα με εσώρουχα, ιερείς να χρηματίζονται από την Παναγία που γυμνόστηθη κρατά το Χριστό στην αγκαλιά της.

από το ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ


ΣΧΟΛΙΟ   
από το koukfamily
Το χασαπομάχαιρο αρκετά το φάγαμε εμείς οι Ελληνες στο κεφάλι....
Ηρθε η ώρα να πέσει και σε κεφάλια αποδομητών και εθνομηδενιστών.....

Ο Καθαρέας να κάνει τον σταυρό του που αυτοί που προσβλήθηκαν ήταν Ορθόδοξοι Χριστιανοί Ελληνες και το χασαπομάχαιρο πήγε μόνο στα βλάσφημα έργα του...
Αν ήταν κάποιοι από αυτούς που προσεύχονται πλέον στις πλατείες μας και είχε προσβάλει τα δικά τους ιερά πρόσωπα τότε είναι βέβαιον ότι θα το έτρωγε στο κεφάλι κατευθείαν......
Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης