Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Το βίντεο ντοκουμέντο για την σφαγή των Χριστιανών της Αιγύπτου (σήμερα, όχι “παλαιά”)

Bookmark and Share
Εκβίασαν τα θύματα να πουν ότι η φωτιά μπήκε τυχαία (!) αλλά οι δράστες ανέβασαν βίντεο σε ισλαμιστική ιστοσελίδα για να καμαρώσουν τα κατορθώματα τους (!!!)
Την ίδια στιγμή που κάποιοι Αιγύπτιοι “εκπρόσωποι των δικαίων” των ορκς που ζουν στην Ελλάδα κάνουν γύρα στα κανάλια λες και ένα μαγικό χέρι τους ανοίγει τις πόρτες…
…ενίοτε περιφέρουν και τύπο με κολλάρο από “ρατσιστική βία” σε τηλεοπτικές εκπομπές τύπου Ζούγκλας,
Στην Αίγυπτο η γενοκτονία των αλλοθρήσκων συνεχίζεται. Είχαμε γράψει πριν από λίγο καιρό για την σφαγή και ισοπέδωση Κοπτικου χωριού από το Ισλαμικό πλήθος χωρίς να γίνει ούτε μία σύλληψη! Όλα αυτά στην ανθρωπιστική και μετριοπαθή Αίγυπτο! Την οποία έχουν το θράσος οι ντόπιοι περιφερόμενοι θίασοι να χρησιμοποιούν ως βιτρίνα για να καλύψουν την μισανθρωπία τους.
Τα γεγονότα που βλέπετε συνέβησαν την νύχτα της 15ης – 16ης Νοεμβρίου εξ’ αιτίας μίας “φήμης” ότι ένα 19χρονο παιδί περπάτησε δίπλα σε μία 17χρονη μουσουλμάνα. Μετά λοιπόν την “καταγγελία”, ο 19χρονος Κόπτης συνελήφθει και βασανίστηκε ανηλεώς. Το ίδιο βράδυ όμως, το εξαγριωμένο πλήθος έκαψε 45 σπίτια, ενώ έντρομοι οι κάτοικοι κατέφευγαν στις στέγες των σπιτιών τους τις οποίες έχουν διαμορφώσει ειδικά μετά τα γεγονότα στα άλλα Κοπτικά χωριά για να μπορούν να κρυφτούν. Εάν βγουν από την έξοδο, θα κομματιαστούν από το πλήθος, εάν μείνουν μεσα θα καούν ζωντανοί.


εννοείται ότι παρά τις καταγγελίες την επόμενη ημέρα, ο εισαγγελέας όχι μόνο δεν άσκησε καμμία δίωξη αλλά εκβίασε τα θύματα για να παραδεχθούν ότι η φωτιά μπήκε τυχαία! Η βαρβαρότητα στο μεγαλείο της!
 
Οι κάτοικοι μάλιστα καταγγέλουν ότι οι αρχές θα ζητήσουν “απογραφή” όλων των αγοριών από 16 ετών και πάνω “μήπως και κρατούν το λάθος αγόρι”! Ο Ηρώδης ξαναζει… στην Αίγυπτο.
Εννοείται ότι πλέον ζουν στον τρόμο αφού δεν μπορούν να βγουν έξω ούτε για να αγοράσουν τροφή. Μικρές Σμύρνες εν έτει 2010.
Οπότε κύριοι δημοσιογράφοι, για εσάς που δεν έχετε “βοηθήματα” εννοούμε, την επόμενη φορά που ο Ελ Σιντ Γλομπ φιλοξενηθεί στην εκπομπή σας για να καταγγείλει την σπασμένη παρανυχίδα από ρατσιστική επίθεση της τυροπιτούς στα Σεπόλια, παρουσιάστε του αυτό το βίντεο, ως επιστημονικό πόνημα για το πόσο εύκολα μπαίνουν φωτιές στις καψούρικες καρδιές. 

 Το αλίευσα ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΎ:  Είναι μια εικόνα από το ¨μέλλον ¨ της ελληνικής κοινωνίας; Ο ιμάμης την προσευχής στα Προπύλαια  από ποια χώρα είναι;  Ο πρόεδρος της μουσουλμανικής κοινότητας από ποια χώρα είναι; Και να φανταστείς ότι θεωρούνται ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ  μουσουλμάνοι οι Αιγύπτιοι. Οι σκηνές στο βίντεο είναι μετριοπαθείς; Τα συμπεράσματα δικά σας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης