Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ...16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ 110,000 ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ


Το έχουμε γράψει χίλιες φορές.Η "Νέα Εποχή" προκειμένου να απενοχοποιήσει  πολιτικούς και πολίτες από τις ενοχές τους ,έχει καθορίσει με ειδωλολατρικά  πρότυπα κάποιες "παγκόσμιες ημέρες".
Σε αυτές τις "παγκόσμιες ημέρες" ο πλανεμένος και βολεμένος  άνθρωπος απλώς θυμάται ποιες δυστυχίες βασανίζουν τον κόσμο και φλυαρεί σε συνέδρια, forums, ΜΜΕ , διεθνείς οργανισμούς κ.α, εκφράζοντας τη ...θλίψη του και προτείνοντας "λύσεις" και "πρωτοβουλίες".
Όλα αυτά δεν γίνονται για να αφυπνισθούμε  και να προβληματισθούμε,αλλά αντίθετα για να πάμε ήσυχοι στο μαλακό μας κρεβάτι  έχοντας πιστέψει ότι με  μια "παγκόσμια ημέρα" έχουμε κάνει το χρέος μας.
Σήμερα με αφορμή την "παγκόσμια ημέρα διατροφής"  σας προσφέρουμε  μερικές φωτογραφίες έτσι για να  θυμόμαστε κάθε φορά που ζουλάμε το μαξιλάρι μας πριν κοιμηθούμε,  ότι είναι ώρα για προσευχή ,ώρα να αλλάξουμε ρότα στη ζωή μας και να αναλάβουμε δράση στη βοήθεια του συνανθρώπου  μας.

Όχι  στον ψευτο-ουμανισμό των Μ.Κ.Ο.
Ναι  στην αληθινή ανθρωπιά όπως την ανέδειξε η ζωή και τα λόγια του Ιησού Χριστού.


ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ:  Οι φωτογραφίες μιλούν μόνες τους. Η υποκρισία είναι ΔΙΕΘΝΗΣ. Στο "πολιτισμένο" κόσμο άλλοι ξοδεύουν για να αδυνατίσουν και άλλοι πεθαίνουν από την πείνα. Τώρα το τι γίνεται με τις ΜΚΟ, άσε.  Μεγάλο το φαγοπότι. Βοήθα καλύτερα τον γείτονά σου που πεινάει, για να ξέρεις τουλάχιστον που πάνε  τα λεφτά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης