Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Χοντραίνουν το παιχνίδι οι χαφιέδες της Τουρκίας…

 
Και οι πρακτοράντζες της Άγκυρας από τα Δωδεκάνησα σε διεθνή φόρα, παρέα με τους…συναδέλφους τους…«Τούρκους της Δυτικής Θράκης»!
Όπως πολλές φορές έχουμε γράψει εδώ στο «Προξενείο-Στοπ», η προσπάθεια οικονομικής και πολιτικής διείσδυσης της Τουρκίας στη χώρα μας δεν
περιορίζεται μόνο σε όσα κάνει εδώ και πολλά χρόνια στη Θράκη ή εσχάτως και στη λοιπή Βόρεια Ελλάδα (με όπλο εκεί κυρίως τον…ισλαμικό τουρισμό), αλλά σχετίζεται και με τις άθλιες μεθοδεύσεις της στα Δωδεκάνησα, όπου η γείτων προσπαθεί ξεκάθαρα εδώ και 1-2 χρόνια να εγείρει – κυριολεκτικά εκ του μη όντος – μειονοτικό ζήτημα. Και να λοιπόν που ήρθε πλέον η ώρα για τους τουρκοσυλλόγους που έχουν ιδρυθεί σε Ρόδο και Κω (και που θυμίζουμε ότι στα περσινά έγκαινιά τους έτρεχαν για να παραστούν ντόπιοι χριστιανοί βουλευτές και αυτοδιοικητικοί, μην πάει και…χαθεί καμμία ψήφος) να ξεφύγουν από τα ελληνικά σύνορα και να ενώσουν τη φωνή τους με τους…«Τούρκους της Δυτικής Θράκης», με τους συναδέλφους τους χαφιέδες δηλαδή (σ.σ. καμμιά δουλειά δεν είν’ ντροπή) που πλασάρουν στα διεθνή φόρα την άλλη μεγάλη πραμάτεια, εκείνη δηλαδή του δήθεν ελληνικού αυταρχισμού σε βάρος της «τουρκικής μειονότητας» της Θράκης.
Νάτοι λοιπόν οι λεγάμενοι και στη Γενεύη, παρέα με την ABTTF («Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης» ή με άλλα λόγια το χρυσοπληρωμένο από το τούρκικο ΥΠΕΞ χαφιεδομάγαζο του Χαλήτ Χαμπίπογλου), σε κοινή εκδήλωση, στο περιθώριο του 6ου Φόρουμ Μειονοτικών Θεμάτων του ΟΗΕ, με τίτλο «Θρησκευτική ελευθερία και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην Ελλάδα οι θρησκευτικές και εθνικές μειονότητες». Και όπως μαθαίνουμε από το τουρκοπεριοδικό της Κομοτηνής «Ρόντοπ Ρουζγκαρί», στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Νοεμβρίου 2013, «παράλληλα με την 6η συνεδρία που έχει θέμα ¨Πέρα από την ελευθερία πίστης και θρησκείας: Διασφάλιση των δικαιωμάτων των θρησκευτικών μειονοτήτων¨, θα συζητηθούν τα θέματα θρησκευτικής ελευθερίας της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης και των Τούρκων Ρόδου και Κώ. Ξένοι ειδικοί θα περιγράψουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην Ελλάδα οι θρησκευτικές μειονότητες, και θα παρουσιαστούν προτάσεις και θα γίνουν παρουσιάσεις σχετικά με το θέμα της προστασίας της ταυτότητας των θρησκευτικών μειονοτήτων».
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ως ομιλητές εκ μέρους της ABTTF ο αντιπρόεδρος Ριντβάν Χατζημπεντέλ, η Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων (γουάου) Μελέκ Κιρμπατζί Αρίκ και το μέλος του ΔΣ Σεμπαετίν Αμπντουραχμάν, ενώ εκ μέρους των «Δωδεκανησίων» τουρκολακέδων ο Μουσταφά Καϊμακτσί, πρόεδρος του λεγόμενου «Συλλόγου Πολιτισμού και Αλληλεγγύης Τούρκων Ρόδου, Κω και Δωδεκανήσων». Παρόντες όμως και ο μόνιμος μαϊντανός (και από χρόνια εξωνημένος από την Άγκυρα) Βίλλι Φοτρ (διευθυντής της ΜΚΟ Human Rights Without Frontiers), αλλά και ο διαβόητος Έλληνας (σ.σ. λέμε τώρα, ε;) Παναγιώτης Δημητράς, εκπρόσωπος του σχιζοφρενικά ελληνοφοβικού «Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι».
Άντε, και εις ανώτερα…


Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης