Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Να τιμωρηθούν παραδειγματικά αυτοί που αποσκοπούν στην “δραστική φίμωση” της Χαράς αλλά και αυτοί που τους καλύπτουν.

Bookmark and Share
Αντί να κινηθεί αυτό το άθλιο κράτος ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ αφού μιλάμε για κακούργημα, βγαίνει η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ του κράτους για να “νουθετήσει” την απειλούμενη δασκάλα!
Σε μία Ελλάδα γεμάτη με παράνομους Πακιστανούς αλλά και κεμαλοναζί, ορισμένες τουρκόφωνες εφημερίδες στοχοθέτησαν ξεκάθαρα την δασκάλα του Μεγάλου Δερείου με την άθλια συκοφαντία ότι “έβαλε τους μαθητές της να ζωγραφίσουν τον Μωάμεθ”.

Πρόκειται για μία δολοφονική μεθόδευση που θα έπρεπε να οδηγήσει στην δικαιοσύνη όσους είχαν αυτή την φασιστική έμπνευση αλλά και όσους τους καλύπτουν.
Για όσους έχουν αμφιβολία σχετικά με την σκοπιμότητα των δημοσιευμάτων, η φωτογραφία αδιάψευστος μάρτυς.
Αντ’ αυτού;
Βγήκε η κυρία Θάλεια Δραγώνα για να “νουθετήσει” την ηρωϊκή δασκάλα που κινήθηκε δικαστικά ενάντια στους ελεεινούς σχιζοφρενείς και μισανθρώπους που την στοχοθέτησαν. Συγκεκριμένα,  ας θυμηθούμε τι είπε η περιβόητη πλέον πρέσβειρα του σκοταδισμού Θάλεια Δραγώνα:«Ως υπουργείο θα θέλαμε η κυρία Νικοπούλου να περιοριστεί στα εκπαιδευτικά της καθήκοντα», δήλωσε στην εφημερίδα «Παρατηρητής», κατηγορώντας την εκπαιδευτικό πως επιχειρεί να «πολιτικοποιήσει» τους μαθητές της, προφανώς επειδή τους διδάσκει την ελληνική ιστορία και όχι την τουρκική…
Παράλληλα τάχθηκε κατά των μηνύσεων που κατέθεσε η κυρία Νικοπούλου κατά των εκδοτών τριών τουρκόφωνων εφημερίδων της Θράκης επειδή αναπαρήγαγαν την ψευδή είδηση πως ζήτησε από τους μαθητές της να ζωγραφίσουν τον Αλλάχ. Μια είδηση στημένη, που επεδίωκε να στοχοποιήσει στον μουσουλμανικό κόσμο την κυρία Νικοπούλου, η οποία τελικά προσέφυγε στη Δικαιοσύνη. (εφ. Πρώτο Θέμα) Το ερώτημα είναι απλό: Κυρία Διαμαντοπούλου, ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ σε υφισταμένη σας να τάσσεται κατά της άσκησης ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ενός Έλληνα πολίτη.
Πως επιτρέπετε αυτή η γυναίκα με την εξουσία της θέσης της να καλύπτει υμνητές γενοκτονιών, ελεεινά ναζιστικά υποκείμενα νοσταλγούς του κεμαλισμού και να παραμένει ακόμα στη θέση της.
Πως επιτρέπετε ενώ η Ευρώπη βράζει από παρόμοιες περιπτώσεις, να ακούγονται αυτές οι σκοταδιστικές απόψεις, αυτή η μεσαιωνική λύσσα που επιζητεί την γυναίκα ως αντικείμενο, έρμαιο του κάθε σαδιστή δολοφόνου  που αρέσκεται να πετά οξύ σε ανυπεράσπιστες γυναίκες.
Εμείς λοιπόν ξαναρωτούμε συγκεκριμένα κυρία Διαμαντοπούλου: Από πότε το υπουργείο παιδείας συνηγορεί σε προτροπή για κακουργηματικές πράξεις;
 
Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης