Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Ο "ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ" ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ,ΤΟ ΣΚΙΣΜΕΝΟ ΚΟΡΑΝΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ


Ο κακοποιός με το σχισμένο Κοράνιο
και η αλητεία των ΜΜΕ

 Σήμερα, το δήθεν θύμα με τις σχισμένη σελίδα του Κορανίου (που δεν ήταν κοράνι) συλλαμβάνεται ως το ηγετικό στέλεχος συμμορίας βιαστών!!!
 

Είχαμε γράψει, καθώς και πολλά άλλα ιστολόγια, για το παρακρατικό παιχνίδι που παίχτηκε τότε με το σχισμένο κοράνι.

Ένα στημένο επεισόδιο για να παρελάσουν από τους άμβωνες της παρασιτικής αλητείας των «νταβάδων» όλα τα επιδοτούμενα μορμολύκεια του «αντιρατσισμού»…

Όλη αυτή η καμαρίλα που επιτίθενται χρόνια, συστηματικά και καθημερινά με υστερικά αναθέματα εναντίον της Ορθοδοξίας, ξαφνικά με τον ίδιο υστερικό οίστρο ούρλιαζε υπέρ της «θρησκείας» του κορανίου: Η δολιότητα και η υποκρισία στις πιο αποκρουστικές μορφές της.

Σήμερα, το δήθεν θύμα με τις σχισμένη σελίδα του Κορανίου συλλαμβάνεται ως το ηγετικό στέλεχος συμμορίας κλεπτών και βιαστών!!!

Και η παρακρατική συμμορία των ΜΜΕ και των «αντιρατσιστών» έχει καταπιεί τη γλώσσα της.

Όλες οι συμμορίες είναι συγκοινωνούντα δοχεία και τις συνδέει η ΣΥΝΟΧΗ της ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ!!!

 ΜΕΡΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ"

Για την υπόθεση με το "σχισμένο κοράνι" εκατοντάδες ήταν  οι αποδείξεις και τα αναμφισβήτητα τεκμήρια που  απεδείκνυαν ότι  το χιλιοδιπλωμένο και  βγαλμένο απο την πίσω τσέπη του παντελονιού "περίεργο πακέτο" ούτε το κοράνι ήταν ούτε φυσικά και ιερό.Θυμίζουμε ότι  ο πιστός Μουσουλμάνος, Κούρδος Ιστορικός κ. ALI KARDOYHO κατήγγειλε ΕΥΘΕΩΣ όσους μιλούν για "σκίσιμο" του Κορανίου απο τον Αστυνομικό και κατηγόρησε τα κόμματα που παρότρυναν τους Μουσουλμάνους να κατέβουν στην Αθήνα και να κάνουν ζημιές. Γεγονός που εξέθεσε όλους τους φιλήσυχους Μουσουλμάνους που διαβιούν ειρηνικά με τους Ελληνες πολίτες. Το επίμαχο χαρτί που υποτίθεται ότι ήταν το Κοράνι και έγινε όλος αυτό ο σάλος, μπορεί να ήταν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο ΕΚΤΟΣ απο Κοράνι. Και εξήγησε ο Αλή Καρδούχο :

1. Το Κοράνι είναι ΜΟΝΟ βιβλίο βιβλιοδετημένο.
2.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η ανατύπωσή του σε φωτοτυπίες γιατί αποτελεί ΙΕΡΟ κείμενο.
3.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ο διαχωρισμός του Κορανίου σε σελίδες.
4.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οι Μουσουλμάνοι να περιφέρουν το ΙΕΡΟ Κοράνι σε τόπους εκτός απο τόπους λατρείας και προσευχής.
5.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το Κοράνι να το έχουν πάνω τους οι Μουσουλμάνοι διότι... ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να έρχεται σε επαφή με σωματικά υγρά κ.λ.π.
6.Οι Μουσουλμάνοι για να πιάσουν στα χέρια τους το ΙΕΡΟ Κοράνι , πρέπει ΠΡΩΤΑ να ΠΛΥΘΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ !! και μετά να το αγγίξουν.
7.Φυσικά απαγορεύεται να κυκλοφορεί φωτοτυπικό αντίγραφο τσαλακωμένο, τυλιγμένο και κολλημένο με ταινίες συσκευασίας.


Άρα το επίμαχο έγγραφο που "κακοποιήθηκε" ήταν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ εκτός απο το ΙΕΡΟ ΚΟΡΑΝΙ(http://geiasoy.blogspot.com/2009/06/blog-post_27.html)

Φυσικά το αποκορύφωμα  αφ΄ενός της απάτης, αφ΄ετέρου της ξετσιπωσιάς των ντόπιων δουλικών της "Νέας Εποχής" ήλθε  με την σύλληψη πριν λίγες ημέρες του τότε προσβεβλημένου "φουκαρά" μουσουλμάνου λαθρομετανάστη.Αυτός λοιπόν ο "κακομοίρης" όταν τέλειωνε απο τις προσευχές στον Αλλάχ έβγαινε σεργιάνι με  παρέα άλλους  ταλαιπωρημένους  απο την ελληνική φασιστική και ρατσιστική κοινωνία και για να ξεσκάσει απο τα βάσανα έκλεβε και βίαζε.Για άλλη μια φορά, οι  νεο-εποχίτες  μεταλλαγμένοι "αριστεροί  του ΣΥΡΙΖΑ που υποστήριξαν και υποδαύλισαν  τις διαδηλώσεις και τις  καταστροφές που προκάλεσαν  πριν λίγους μήνες  στην Αθήνα εξαγριωμένοι  φανατικοί  μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες ,βρίσκονται  στριμωγμένοι στη γωνιά έχοντας χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας  και σοβαρότητας.Αν έχουν πολιτικό φιλότιμο να πάνε να ξαναμαζέψουν τα πλήθη των "ταλιμπάν" της Αθήνας να διαδηλώσουν  σήμερα για τον σύντροφο τους αρχι-βιαστή.Δεν ξεχνάμε ότι εκείνο τον καιρό, ουδείς απο τους ...ευαίσθητους  για τα " ιερά και τα όσια " των μουσουλμάνων,  είπε το παραμικρό για τις απανωτές ιεροσυλίες  των κουκουλοφόρων  σε εκκλησίες και παρεκκλήσια .Δεν ακούσαμε κανέναν απο τους ψευτοκομουνιστές και γιαλαντζί επαναστάτες  να καταγγείλλει τους φίλους του αντιεξουσιαστές για τις τοποθετήσεις βομβών μέσα σε εκκλησίες  λίγο πριν την Μ.Εβδομάδα. 

Και για να έχετε κάποιο μέτρο σύγκρισης μπορείτε να ξαναδιαβάσετε πιο κάτω μερικές ενδεικτικές παλιότερες αναρτήσεις  ή αναδημοσιεύσεις

ΔΙΩΞΕΙΣ-ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ   ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ

«Συγκρούσεις χριστιανών - μουσουλμάνων» (και ο απίστευτος τίτλος του in.gr)
 απο το ιστολόγιο "Κόκκινος Ουρανός"

Στις 1 Αυγούστου 2009 14 χριστιανοί σκοτώθηκαν και περισσότερα από 100 σπίτια κάηκαν, από επιθέσεις μουσουλμάνων εξτρεμιστών στην πόλη Gojra του Πακιστάν.
Ανάμεσα στους νεκρούς υπήρχαν γυναίκες και παιδιά, ενώ αρκετοί βρήκαν φρικτό θάνατο καθώς τους έκαψαν ζωντανούς.
Την προηγούμενη ημέρα ισλαμιστές εξτρεμιστές είχαν σκοτώσει ένα χριστιανό και είχαν κάψει 60 σπίτια στο χωρίο Korian, 7 μίλια από την Gojra.

Αναδημοσίευση από :ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης