Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ


Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι από τα πλέον αποκαλυπτικά βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.Σε αυτό μιλά η πρώην Υπουργός Υγείας(αναγνώστες μας είπαν οτι η κ. Rauni Kilde δεν ήταν Υπουργός Υγείας της Φινλανδίας αλλά "Chief medical Officer".Το ερευνήσαμε και είδαμε του λόγου το αληθές.Η θέση όμως αυτή σε μια κυβέρνηση είναι στην πραγματικότητα πιο σημαντική από αυτή του Υπουργού Υγείας μιας και ο Υπουργός δεν έχει τις περισσότερες φορές γνώση του τι υπογράφει αλλά συμβούλους που του λένε τι να υπογράψει. Η κ.Rauni Kilde λοιπόν είχε αυτήν ακριβώς τη θέση του συμβούλου του Υπουργείου.Γνώριζε δηλαδή πολύ περισσότερα απο τον Υπουργό) της Φινλανδίας(είμαστε βέβαιοι οτι αυτά που λέει στο βίντεο δεν θα τα έλεγε αν ήταν Υπουργός).
Προσθέσαμε ελληνικούς υπότιτλους στο βίντεο ώστε να μπορέσουν να το δούν όλοι οι Έλληνες.


Όπως καταλαβαίνετε αυτά που γνωρίζει η πρώην Υπουργός Υγείας της Φινλανδίας τα γνωρίζει κάθε υπουργός και πρωθυπουργός της Γης. Όσο όμως είναι μέσα στην Κυβέρνηση τα αποκρύπτουν από το λαό.


Έχετε διερωτηθεί ποτέ ποιοί πληροφορούν τους Πρωθυπουργούς και τους υπουργούς για όλο αυτό το παρασκήνιο; Μήπως είναι καιρός να ασχοληθούμε λίγο με τους συμβούλους των Υπουργών και των Πρωθυπουργών και να εξετάσουμε τον ύποπτο ρόλο τους;


Θυμάμαι όταν έπεσε η κυβέρνηση του κ. Σημίτη αρκετοί σύμβουλοί του πέρασαν "αυτόματα" σαν σύμβουλοι της κυβέρνησης του κ. Καραμανλή σε διάφορα υπουργεία και είναι βεβαίο ότι κάποιοι από αυτούς θα πέρασαν και στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.


Είναι επίσης βέβαιο ότι οι Υπουργοί είναι εντελώς άσχετοι με το αντικείμενο που αναλαμβάνουν,οπότε την διοίκηση των Υπουργείων την κάνουν οι σύμβουλοι,οι οποίοι ούτε εκλέγονται,ούτε λογοδοτούν.Οπότε αντιλαμβάνεσθε ότι δεν ζούμε σε Δημοκρατία. Είναι σίγουρο ότι αυτό που ζούμε είναι κάτι μεταξύ ολιγαρχίας και κρυπτο-φασιστικού καθεστώτος.

Είναι τραγικό να σκέφτεσαι το τι γνωρίζουν οι πολιτικοί μας και το αποκρύπτουν.Η πλειονότητα των οποίων είναι αξιολύπητες τραγικές και δειλές φιγούρες που δεν τολμούν να πούν την αλήθεια ακόμη όταν παραιτηθούν,όπως τόλμησε η κυρία Rauni Kilde.
Το πρόβλημα είναι ότι αν το έλεγε ως Υπουργός θα την άκουγαν εκατομμύρια.Τώρα που το είπε ενώ έχει φύγει από Υπουργός θα το δούν πολλοί λιγότεροι.
Για το λόγο αυτό στείλτε το βίντεο σε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείτε.


 
(ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ-ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ http://www.youtube.com/watch?v=eZ-fMVTJzH0)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης