Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΚΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗ

ΔΥΝΑΜΙΚΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΔΥΚ



Όπως ήταν γνωστό σήμερα στην Στοά του βιβλίου θα γινόταν η παρουσίαση του βιβλίου του συκοφάντη του αγώνα της ΕΛΔΥΚ Βασίλη Γκουρογιάννη. Στο εν λόγω βιβλίο ο "κύριος" αυτός ούτε λίγο ούτε πολύ αποκαλούσε του αγωνιστές "πρεζάκηδες", εγκληματίες, βιαστές και διάφορα άλλα τέτοια ισχυριζόμενος ότι είναι μυθιστόρημα φυσικά. Όμως λογάριασε λάθος όπως λέει και το τραγούδι γιατί όταν εισήλθε στην αίθουσα και άρχισε να δίνει συνέντευξη σε γνωστό τηλεοπτικό σταθμό λέγοντας το πόσο πατριώτης είναι πήρε μια απάντηση που ούτε αυτός ούτε κανείς άλλος στην αιθούσα περίμενε.



Εξήντα περίπου από τους θεατές ανάμεσα τους, βετεράνοι της ΕΛΔΥΚ, Κύπριοι φοιτητές αλλά και Έλληνες Πατριώτες άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν έντονα. Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο πρόεδρος του συλλόγου "ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ 74" κ.Νικόλαος Φ. Αργυρόπουλος όπου εξέθεσε τον Γκουρογιάννη και τους παρατρεχάμενους του αποκαλύπτοντας τον ρόλο τους αλλά και το πραγματικό πρόσωπο των ηρώων της ΕΛΔΥΚ, που πότισαν με αίμα το άγιο χώμα της Μεγαλονήσου και ούτε αυτοί ούτε εμείς θα αφήσουμε ποτέ να βεβηλώσει την μνήμη τους ο κάθε υπάλληλος που πληρώνεται από κεφάλαια ξένα και ύποπτα. Βέβαια δεν έλλειψαν και οι καθώς πρέπει κουστουμαρισμένοι κουλτουριάρηδες "κύριοι" και "κυρίες" οι οποίοι ένιωθαν θιγμένοι που δεν άκουσαν τα ''σοφά'' λόγια του τύπου αυτού και φτάσανε στο σημείο να αποκαλούν άξεστους και τυχαίους του μαχητές της ΕΛΔΥΚ.
Η δική μας όμως απορία είναι όταν αυτοί οι ΑΝΤΡΕΣ έχυναν το αίμα τους για την πατρίδα όλοι αυτοί σε πιο κοσμικό γκαλά έπιναν την σαμπάνια τους;



Μετά το λόγο πήρε η κ.Μαίρη Κουρουπή, πρόεδρος του συλλόγου αγνοουμένων Κύπρου 74', η οποία με έναν συγκινητικό λόγο αποστόμωσε τους ελάχιστους υποστηρικτές του Γκουρογιάννη που αποχώρησαν απογοητευμένοι από τη τροπή που πήρε η ανθελληνική εκδήλωσή που είχαν σχεδιάσει. Πρέπει να γίνει αντιληπτό λοιπόν ότι όσο κάποιοι έχουν το ρόλο του Νενέκου πάντα θα βρίσκουν μπροστά τους Έλληνες που αντιστέκονται στα βρώμικα σχέδιά τους.

Αναδημοσίευση από HeLLeNiCReVeNgE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης