Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011

Ωραίος χάρτης...

Νέος πρόεδρος στην Εστία Μαχητών (Alperen) Μαλάτιας 
Πρόεδρος στην Εστία Μαχητών Μαλάτιας ανέλαβε ο Ερκάν Ους.

Την θέση του Οσμάν Οζντεμίρ στην Εστία έλαβε ο Ερκάν Ους. Στην τελετή μετείχε ο Περιφερειακός Διευθυντής των Εστιών Μαχητών Αγιατολάχ Γκετσέν ο οποίος δήλωσε πως ¨Απορρίπτουμε τους αντιρρησίες συνείδησης ως κάτι που δεν συνάδει με τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις μας, δεν ταιριάζει με τα πιστεύω μας, το παρελθόν μας και το γένος μας. Η αντίρρηση συνείδησης αποτελεί προδοσία του πνεύματος του Τσανάκκαλε. Αποτελεί προδοσία απέναντι στους μάρτυρες μας. Αποτελεί απερισκεψία και λάθος. Είμαστε εγγόνια μιας γενιάς που δέχεται το χρέος στην πατρίδα ως χρέος περηφάνιας¨.
Κατά την διάρκεια παράδοσης παραλαβής ο νέος πρόεδρος παρέλαβε ένα Κοράνι τυλιγμένο στην Τουρκική Σημαία
Εφ. Νέτγκαζέτε 20-11-2011

Σχόλιο : Άραγε θα μας αφήσουν τίποτε ή όλα θα γίνουν τουρκικά ; Διότι όπως φαίνεται στον χάρτη πίσω η Θεσσαλονίκη, η Θράκη, η μισή Βουλγαρία και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα γίνουν όλα τουρκικά…Όταν είδαμε αυτή την φωτογραφία ψάξαμε στο δίκτυο μήπως και την βρούμε ολόκληρη. Απολαύστε την λοιπόν ως έχει παρακάτω:

Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις του ¨Ῥωμηῶν Ἐνημέρωση¨

alt

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ ΕνημέρωσηςΠροσοχή

Για ανάγνωση επιλέγεις ¨ ΠΛΗΡΗΣ ΟΘΟΝΗ¨ και το διαβάζεις τόσο άνετα, σαν να είναι σε μορφή pdf.

ΟΔΥΣΣΕΙΑ Web TV


Σκοπός της «ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ» είναι να ανακτήσουν οι Έλληνες τις αξίες, τις αρχές και τα ιδανικά της φυλής μας, μέσα από μια υγιή ενημέρωση, αφύπνιση και ψυχαγωγία.
ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΔΩ.