Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΝΑ ΓΙΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ "ΒΡΕΘΕΙ" ΠΟΤΕ, Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ! (Άς το διαβάσουν ΜΟΝΟΝ οι πολύ "ανήσυχοι"...)

EΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΥΧΟΝ, ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΜΙΑ  Σ Ω Τ Η Ρ Ι Α
ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΓΙΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΑΤΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΗΣΑΝ ΑΛΗΘΙΝΕΣ "ΜΑΣΤΙΓΕΣ" ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ,  ΟΠΩΣ Λ.Χ. Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ,  ΜΟΛΙΣ ΤΟΤΕ, ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑ - ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ... ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! 
Συνήθως στον ξένο Τύπο, αλλά και στον "δικό μας", θα συναντήσετε αρκετούς αρθρογράφους, απολύτως "ευθυγραμμισμένους" με το σύστημα (για να μήν απωλέσουν την δουλειά τους και το "παραδάκι" ασφαλώς!) να μιλούν συχνότατα με πολύ απαξιωτικούς τρόπους και διατυπώσεις, για "συνομωσιολογίες". Το συνηθίζουν ιδιαιτέρως, όταν δεν "αντέχουν" να ερμηνεύσουν άπειρα περιστατικά και γεγονότα, όσον αφορά την πολιτική, την ιστορία και την διπλωματία. Δεν θα επεκταθούμε περαιτέρω, αλλά στην παρούσα ανάρτησή μας, αγαπητοί φίλοι και φίλες της 'Εθνικής Εταιρείας', το θέμα μας άπτεται της Ιατρικής! Και Δ Ε Ν είναι δήθεν και τάχα "συνομωσιολογικό", 1.000% ! (Τα στοιχεία που ακολουθούν, μπορεί να είναι κατά μία έννοια, σχετικώς γνωστά στις ΗΠΑ, πάντως όχι εδώ! Για την αντιγραφή Διεύθυνσις Υγείας 'Εθνικής Εταιρείας'.)
Είναι γεγονός, οι φαρμακοβιομηχανίες έχασαν, ο Dr. Stanislaw Burzinsky αθωώθηκε: Νεκρική σιγή, είναι το μόνο που απέμεινε, όταν το Ιατρικό Συμβούλιο του Τέξας, αναγκάσθηκε να αποσύρει τις κατηγορίες του, εναντίον του Δρ. Stanislaw Burzynski.
Εκτός από κάνα δύο τυχαίες εφημερίδες, μιας μικρής πόλεως, κάνα δύο αμφισβητήσιμα 'blogs' και ένα μικρό κομμάτι αναφοράς στα νέα του Σαββάτου, σε μια μικρή καναδική εκπομπή, κανένα από τα ΜΜΕ, δεν ήταν πρόθυμα ΟΥΤΕ να... αγγίξουν(!) την είδηση, ότι, για άλλη μια φορά, όλες οι κατηγορίες, ενάντια σε κάποιο ιατρό, που έχει κυριολεκτικά και επιτυχώς θεραπεύσει τον καρκίνο σε πολλές περιπτώσεις, απορρίφθηκαν!

OΡΓΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΑΣΘΕΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ,  ΤΟΥ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥ ΥΠΟ ΣΥΝΕΧΗ ΔΙΩΞΗ ΙΑΤΡΟΥ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ. (Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ
ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ 'USA TODAY'.)

Το Ιατρικό Συμβούλιο του Τέξας και το δυτικό ιατρικό κατεστημένο, είχε στόχο τον Δρ Burzynski για χρόνια και τα ΜΜΕ, ήταν απολύτως πρόθυμα και «τεκμηρίωναν», τις κατηγόριες εναντίον του, αμαυρώνοντας την δουλειά του, πριν ακόμα εκδικαστεί η υπόθεση του(!) και παρά το απίστευτο ρεκόρ επιτυχία του. Περιέργως, σαν να μην υπήρξε καν το γεγονός, τα ΜΜΕ, δεν έχουν αναφέρει τίποτα από τότε!...

BΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ, ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ!

Η "βιομηχανία του καρκίνου", μια βιομηχανία με... τρισεκατομμύρια $ έσοδα, έχει εξαπολύσει ένα παράνομο και ανήθικο πόλεμο, κατά του Δρ Stanislaw Burzynski για χρόνια, προσπαθώντας να τον σταματήσει … αυτό είναι σωστό, να τον σταματήσει, από το να σώζει τις ζωές των καρκινοπαθών, με το να χρησιμοποιεί την επαναστατική κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας θεραπεία του, η οποία χρησιμοποιεί μια φυσική και μη-τοξική ουσία που ονομάζεται αντινεοπλαστόνιο!
ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ, ΟΣΟΙ ΑΓΓΛΟΜΑΘΕΙΣ, ΤΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ...

Ο Δρ Burzynski, έχει γίνει γνωστό πώς, οι ασθενείς του έχουν θεραπευτεί συνήθως απο τελειωτικούς καρκίνους, (στο τελευταίο στάδιο) και το πως το FDA και οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, έχουν συνεχώς και συστηματικά προσπαθήσει, να δυσφημίσουν και να τιμωρήσουν(!) έναν άνθρωπο και επιστήμονα, ο οποίος με μοναδικό σκοπό στην ζωή του, έχει αναπτύξει και τελειοποιήσει, μια ΜΗ τοξική θεραπεία για την ασθένεια του νεωτέρου αιώνος.
"Θα είναι καλό να εξαπλωθεί η εργασία του Δρ Burznski και να προσφέρουμε την υποστήριξή μας με οποιοδήποτε τρόπο μπορούμε", τονίζει η αμερικανική ιστοσελίδα. "Μην αφήνετε τους ανθρώπους της FDA (τις θλιβερές μαριονέττες δηλαδή των φαρμακοβιομηχανιών!) να καταστρέψουν την ελπίδα εκατομμυρίων καρκινοπαθών σε όλο τον κόσμο"! [για περισσότερες πληροφορίες δείτε την ιστοσελίδα www.burzynskiclinic.com]
ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ...
Ο καρκίνος είναι μια σοβαρή "επιχείρηση"... Η πολλών δισεκατομμυρίων $ και ...βάλε, το χρόνο βιομηχανία, κάτι σαν το τραίνο της γραμμής και οι μαριονέττες τα ΜΜΕ, δεν μπορούν να επιτρέψουν σε όλους να εμφανίσουν το γεγονός, ότι υπάρχουν πολλές άλλες μορφές θεραπείας της νόσου και έχουν κατά κανόνα αποδειχθεί, ότι είναι πολύ πιο αποτελεσματικές από ό, τι είναι (επιτρέπεται να είναι καλύτερα) αυτές, που προβλέπονται από τους δυτικά εκπαιδευμένους ιατρούς.
Η Χημειοθεραπεία Θεραπεύει και… η Γη Είναι Επίπεδη …
Παρ όλα αυτά, ο Δρ Burzynski είναι πλέον ελεύθερος και πάλι, για να συνεχίσει να ασκεί τις θεραπευτικές τεχνικές του για τον καρκίνο, που στην ουσία, αυτές ήταν ο στόχος, του ιατρικού κατεστημένου, αλλά μεσω αυτών των θεραπειών, πολλοί άνθρωποι γνώρισαν για τις εναλλακτικές επιτυχημένες τεχνικές του.
Προσθέτοντας ενα εντυπωσιακό "βουνό" αποδεικτικών στοιχείων για την υποστήριξη των εναλλακτικών και αποτελεσματικών θεραπειών για τον καρκίνο και δυστυχώς, το ιατρικό κατεστημένο, και οι μαριονέττες τους και τα αδαή(;;;) ΜΜΕ, συνεχίζουν να προσπαθούν να τους φιμώσουν!

Η Sandi Kavanagh, για παράδειγμα, μια 48 ετών γυναίκα από το Crystal Lake, IL., διαγνώστηκε με μια επιθετική μορφή καρκίνου του εγκεφάλου, γνωστή ως πολύμορφο γλοιοβλάστωμα (GBM). Όπως συμβαίνει και με την συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών με καρκίνο, ο καρκίνος της Kavanagh δεν ανταποκρινόταν στην παραδοσιακή ακτινοβολία και την χημειοθεραπεία, που σε μεγάλο βαθμό συνιστάται από όλους σχεδόν τους (Δυτικούς) γιατρούς ως μια από τις λίγες επιλογές, που (επιτρέπεται να) παρέχουν στους ασθενείς τους, αλλιώς κινδυνεύουν να χάσουν την ιατρική τους άδεια!...
Αρνούμενη να εγκαταλείψει, η Kavanagh και η οικογένειά της, άρχισε την έρευνα για εναλλακτικούς τρόπους, για την αντιμετώπιση της καταστάσεώς της, κάτι που οι άνθρωποι κάνουν όλο και πιο συχνά αυτές τις ημέρες. Συνειδητοποιώντας ότι η “σύγχρονη” επιστήμη, δεν είχε τίποτα περισσότερο να προσφέρει και απρόθυμοι να δεχτούν, ότι είχε μόνο «δύο έως τρεις μήνες ζωής», σύμφωνα με την τυπική δυτική ιατρική, η Kavanagh αποφάσισε να υποβληθεί στην θεραπεία που είχε ανακαλύψει (ο ανωτέρω ιατρός) με τα αντινεοπλαστόνια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι (αν είστε ακόμα νέοι στην ιδέα, ότι υπάρχουν πραγματικά “εναλλακτικές” θεραπείες του καρκίνου), η Kavanagh αναφέρει, ότι η μαγνητική τομογραφία έδειξε, οτι ο όγκος της συρρικνώθηκε κατά 33% μετά από την πρώτη της θεραπεία, με αποτέλεσμα να συνεχίσει με τις "θαυματουργές" θεραπείες του Δρ Burzynski!
Η Κα Kavanagh, εκστατική έχει βρεί τελικά ένα ιατρό, που είναι διατεθειμένος να ...σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα, χωρίς να καταστρέφει το υπόλοιπο του σώματός της, την ίδια στιγμή, σχεδιάζει να κάνει μια άλλη σάρρωση στις 13 Δεκεμβρίου το 2012, για να συνεχίσει να παρακολουθεί την πρόοδό της. Ίσως δεν είναι τόσο ευχάριστη αυτή η συζήτηση, όμως, είναι η ιστορία αυτών των αντινεοπλαστονίων ένα... θαύμα και τον μακρύ και δύσκολο δρόμο που έχουν διανύσει, προκειμένου η θεραπεία να πάρει την μορφή που έχει σήμερα.
Αρχίζει με τον άνθρωπο που ανακάλυψε πρώτα την αποτελεσματικότητα τους στη θεραπεία του καρκίνου, το 1967 τον Δρ Stanislaw R. Burzynski, MD, Ph.D., που ήταν ο ιατρός και βιοχημικός ερευνητής, υπεύθυνος για τον εντοπισμό φυσικών πεπτιδίων και παράγωγων αμινοξέων, που υπάρχουν στο ανθρώπινο σώμα, ή αλλιώς «αντινεοπλαστόνια», όπως τα ονόμασε αργότερα.
Ανακάλυψε, ότι είναι τα συστατικά ενός βιοχημικού συστήματος αμύνης, που ελέγχει την ανάπτυξη του καρκίνου, χωρίς να καταστρέφει τα φυσιολογικά κύτταρα, σε μεγάλο βαθμό ανεπαρκή σε ασθενείς με καρκίνο, σε σύγκριση με τα υγιή άτομα.
Το 1977, μετά τη σύνταξη και την δημοσίευση πολυάριθμων δημοσιεύσεων, μεταξύ των οποίων πέντε σχετικά με το θέμα της ερεύνης των πεπτιδίων του, ο Δρ Μπουρζίνσκι ίδρυσε την κλινική του στο Χιούστον, του Τέξας, όπου άρχισε τη θεραπεία ασθενών, χρησιμοποιώντας την αξιοσημείωτη ανακάλυψη του, με απίστευτη επιτυχία! Τέτοια επιτυχία, που σύντομα ασθενείς με καρκίνο από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, άρχισαν να ταξιδεύουν για να χρησιμοποιήσουν αυτή τη θεραπεία 'θαύμα'.
Παραδόξως, ούτε η αποτελεσματικότητα της θεραπείας του Δρ Burzynski, όπως αποδεικνύοταν από την ταχεία ανάρρωση των ασθενών του, ούτε η ασφάλεια των αντινεοπλαστονίων ως θεραπεία του καρκίνου … με σχεδόν καθόλου επικίνδυνες παρενέργειες, ήταν αρκετά, για το ιατρικό κατεστημένο για να υποστηρίξει αυτήν την πρωτοπόρο ιατρική, ή τουλάχιστον, να τον αφήσει μόνο του να συνεχίσει την επιτυχία του...
Αντ αυτού, το 1984 οι ιατρικοί εξεταστές του Διοικητικού Συμβουλίου του Τέξας, κάτω από την πίεση της (της ελεγχόμενης απο το ιατρικό κατεστημένο) FDA, ξεκίνησε αυτό, που κατέληξε να είναι μια δίωξη επι δέκα ολόκληρα χρόνια του Δρ Burzynski!
Δεν υπήρχε κανένας τρόπος ένα άτομο, κρατώντας ενα δίπλωμα μιας ιδιωτικής ευρεσιτεχνίας για ορισμένες ιατρικές συσκευές ή θεραπείες, ανεξάρτητες από την καθεστηκυΐα τάξη, να τον αφήσουν να "εισβάλει", στο επι δεκαετιών αποκλειστικό, εταιρικό ιατρικό μονοπώλιο! (Όχι, ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ... ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΚΑ!)
Μετά την σπατάλη πολύτιμων πόρων και τα εκατομμύρια των φορολογουμένων που ξόδεψαν, άλλωστε δεν ήταν δικά τους, τι τους ένοιαζε, πως λέμε εδώ, εις «υγείαν των κορόϊδων», προσπαθούσαν να ανακαλέσουν την ιατρική άδεια του Δρ Burzynski, για πάνω από μια δεκαετία, αλλά το Διοικητικό Συμβούλιο έκανε λίαν ανεπιτυχείς απόπειρες, στο να αποδείξουν κάποιο λάθος, η τέλος πάντων κάτι επιλήψιμο...
Χρησιμοποίησαν τα πάντα, από την έναρξη, εκτεταμένες έρευνες, έστελναν ακόμα και πράκτορες, για να πείσουν νυν και πρώην ασθενείς να υποβάλλουν αδικαιολόγητες καταγγελίες!!! Περιέργως, παρά των απελπισμένων προσπαθειών των δυνάμεων που είναι, αφιερωμένες στη διατήρηση του ελέγχου, για το πώς και ποια θεραπεία θα χορηγείται, δεν μπόρεσαν να βρουν έναν τρόπο, για να κάνουν τον θαρραλέο ιατρό να... σιγήσει! (Παντού τελικώς το "σύστημα" έχει τις ΙΔΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ! Απειλές, κατασυκοφάντιση, δωροδοκίες και λοιπά "ωραία"...)
Παρ ‘όλα αυτά, μετά από χρόνια αποτυχίας, ακόμη και μετά την παραδοχή “της αποτελεσματικότητας των αντινεοπλαστονίων, ως τη θεραπεία των καρκίνων του ανθρώπου, αν και δεν είναι θέμα αυτών των διαδικασιών», αποδεικνύοντας ότι πραγματικά, δεν είναι για τη θεραπεία του καρκίνου, το Διοικητικό Συμβούλιο ξεκίνησε μια άλλη έρευνα το 2008, και πάλι προσπαθώντας να ανακαλέσει την ιατρική άδεια του Δρ Burzynski!
Αυτήν τη φορά, όμως, η προσπάθειά τους ήταν να τεθεί ο Δρ Burzynski σε δίκη, για την παροχή θεραπείας σε ασθενείς στο τελευταίο στάδιο καρκίνου, με εξατομικευμένη γονιδιακή-στοχευμένη θεραπεία του καρκίνου, προσαρμοσμένη στους γενετικούς δείκτες του κάθε ασθενούς και επίσης πιο αποτελεσματική από την θανατηφόρα, τοξική και καρκινογόνα(...) ακτινοβολία, ή την αναγκαστική χημειοθεραπεία για τους ανθρώπους. Κατά ειρωνικό τρόπο, αυτό το είδος της εξατομικευμένης γονιδιακής-στοχευμένης θεραπείας θεωρείται, σήμερα από πολλούς ειδικούς, σαν το μέλλον της σύγχρονης ιατρικής στη θεραπεία του καρκίνου.
Ευτυχώς για τους πολλούς ασθενείς, οι οποίοι στηρίζονται σε αυτήν την ιατρική ανακάλυψη για την ίδια τη ζωή τους, συμπεριλαμβανομένης της γενικής ελευθερίας, η πιο πρόσφατη περίπτωση των κατηγοριών του Ιατρικού Συμβουλίου του Τέξας, κατά του Δρ Burzynski στις 19 Νοεμβρίου του 2012, απορρίφθηκαν! Αλλά μην νομίζετε, ότι οι επίσημες αλχημείες τελειώνουν εδώ.
Ο Δρ Burzynski έχει υποστεί επίσης δίωξη από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA)! Αυτό, από μόνο του, είναι ένα κυνήγι μαγισσών της τάξεως των 60 εκατομμυρίων δολλαρίων, φόρο απαιτητών από το 1983, όταν η 'FDA' έλαβε μέτρα για να κλείσει την κλινική του Δρ Burzynski! Την ίδια χρονιά, βέβαια όπως και όλες τις άλλες φορές, ένας δικαστής αποφάνθηκε, οτι ο Δρ Burzynski θα μπορούσε να συνεχίσει την θεραπεία των ασθενών στην πολιτεία του Τέξας.
Αδυσώπητα, ο 'FDA', ο οποίος είχε προειδοποιήσει προηγουμένως τους δικαστές, οτι αν πάρουν αθωωτική απόφαση, θα ωθήσει την κυβέρνηση να συνεχίσει με άλλες μεθόδους, όπως η κατάσχεση, καταδίκη των φαρμάκων ή ποινική δίωξη, κατάφεραν να «πείσουν» τους ενόρκους να κατηγορήσουν τον Burzynski το 1985, 1990, 1994, και για άλλη μια φορά το 1995.
Βέβαια κάποιοι οργανισμοί και άνθρωποι, δεν μπορούν να αποδεχτούν την λέξη «όχι» από τον λεγόμενα κυρίαρχο λαό. Και το εντυπωσιακό, είναι ότι ακόμη και όταν όλες οι προηγούμενες προσπάθειες που έκαναν, των πολύχρονων ερευνών τους, δεν οδήγησαν σε μηνύσεις, η 'FDA' πραγματοποίησε ακόμα μια άλλη έρευνα, μεταξύ του 1991 και του 1993. Δυστυχώς, ο Δρ Burzynski τελικά κατηγορήθηκε το 1995 και χρεώθηκε με... 75 παραβιάσεις(!) του ομοσπονδιακού νόμου, περί απάτης – αντιμετωπίζοντας ...290 χρόνια φυλακής(!!!) και $ 18,5 εκατομμύρια σε πρόστιμα! (Διαταγή άνωθεν δηλαδή για ΛΙΩΣΙΜΟ του ιατρού!). Στις 4 του Μαρτίου του 1997, ο δικαστής κήρυξε κακοδικία και διέταξε ότι ο Δρ Burzynski, θα απαλλαγεί από σχεδόν το ήμισυ των τελών!
Για άλλη μια φορά, η κυβέρνηση «δεν είχε υποβάλλει επαρκή αποδεικτικά στοιχεία» εναντίον του. Ο 'FDA' αναγκάστηκε να αποσύρει τελικά τις 40 από τις υπόλοιπες 41 κατηγορίες και μια δεύτερη επιτροπή τον αθώωσε τελικά ολοκληρωτικά! Ακόμη και οι ένορκοι από την πρώτη δίκη, εμφανίστηκαν για να διαμαρτυρηθούν, προς υποστήριξη του Δρ Burzynski...
Αλλά δεν είναι μόνον ο Δρ. Burzynski που έχει αυτήν την «τύχη», από τους οργανισμούς, που ΔΗΘΕΝ «προστατεύουν» τους πολίτες. Την ιδια «τύχη» έχουν όλοι οι ιατροί και οι ερευνητές, που πραγματικά, ανακαλύπτουν οτιδήποτε είναι θεραπευτικό. Οι φαρμακοβιομηχανίες είναι αυτές, που ελέγχουν και νομοθετούν, στηρίζουν στο να συνεχιστούν με κάθε τρόπο οι ασθένειες.
Ο Linnous Pauling, γιατρός, που έχει τιμηθεί δύο φορές με το Νόμπελ Ιατρικής, έχει δηλώσει στον τύπο, ότι: «ο πόλεμος και οι θεραπείες κατά τού καρκίνου, είναι σε ένα μεγάλο βαθμό καθαρή απάτη».
Ένας άλλος, δύο φορές νομπελίστας της Ιατρικής και της Φυσιολογίας, ο James Watson, αυτός, που ανακάλυψε την διπλή έλικα τού DNA το 1962 και μέλος της Αντικαρκινικής Συμβουλευτικής Επιτροπής των Η.Π.Α., όταν ερωτήθηκε, τι είχε να πει για το αντικαρκινικό πρόγραμμα, που υπηρετούσε δήλωσε ότι, «είναι ένας σωρός από κόπρανα». Ο Watson έχει αμφισβητήσει ανοικτά τις μεθοδολογίες της συμβατικής Ιατρικής, ακόμα και την γενετική Ιατρική, για τις αποτυχίες και τις παρενέργειές της. Γι΄ αυτές τις λογικές του αμφισβητήσεις τα Μ.Μ.Ε. έχουν φροντίσει να τον παρουσιάσουν ως ...ρατσιστή και αμφιλεγόμενο ερευνητή!… (Σας θυμίζουν τίποτε αυτά;)
Η Απομυθοποίηση του καρκίνου: Νωρίτερα, το 2012, η Δρ Antonella Carpenter, PhD, εργαζόταν όπως ο Δρ Burzynski, χρησιμοποιώντας την προσωπικά-κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία, για πάνω από μια δεκαετία, με στόχο την καταστολή των καρκινικών κυττάρων, με την χρήση, ενός ενέσιμου, έγχρωμου υγρού, για να θερμάνει και να καταστρέψει τα καρκινικά κύτταρα, αφήνοντας τους περιβάλλοντες ιστούς ανέπαφους, σχεδόν εξ ολοκλήρου σώους και αβλαβείς.
Η ΙΑΤΡΟΣ ΑΝΤΟΝΕΛΛΑ ΚΑΡΠΕΝΤΕΡ.
Η θεραπεία, 'Light Induced', Ενισχυμένη Επιλεκτική Υπερθερμία (LIESH), είναι βασισμένη στην χρήση μιας λέϊζερ τεχνολογίας, την οποία η Δρ Carpenter είχε αποκτήσει νομίμως, ενώ εργαζόταν για την 'NASA', κατά τη διάρκεια ενός μυστικού σχεδίου της κυβερνήσεως.
Σχεδόν ταυτόσημη με την ιστορία του Δρ Burzynski, ωστόσο, με πολύ πιο εξελιγμένες και συντονισμένες προσπάθειες, που έγιναν από επαγγελματίες πράκτορες, οι οποίοι ζητούσαν από νυν και πρώην ασθενείς, να ξεγελαστούν και να καταθέσουν εναντίον της, εκβιάζοντας και απειλώντας τους!
Επίσης, όπως ο Δρ Burzynski, και όπως γίνεται συνήθως, προσπάθησαν να την εξευτελίσουν, αλλά η ιδιόκτητη και κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία, της απαγορεύτηκε στην περίπτωσή της, παρότι δεν υπήρξε καμία απόδειξη, ότι την είχε ποτέ ασκήσει παράνομα, ή ότι οι ασθενείς της είχαν βλαφτεί με οποιονδήποτε τρόπο!
Παρά τις πολλές επιτυχείς θεραπείες σε ασθενείς, συμπεριλαμβανομένων πολλών που ήταν πρόθυμοι να καταθέσουν, αλλά ειρωνικά ποτέ δεν τους επιτράπηκε, από τους εισαγγελείς, και τους δικαστές, τόσο στο Αρκάνσας όσο και στην Οκλαχόμα, το πέτυχαν με δικονομικά τερτίπια και τελικά αναγκάσαν την Δρ Carpenter, να πληρώσει ...εκατομμύρια σε πρόστιμα και κατασχέθηκε όλος ο εξοπλισμός της(!!!). κατά τη θερινή περίοδο από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, που γνώμονας της είναι το κέρδος. Η περίπτωσή της σήμερα βρίσκεται στο Εφετείο...

Ο Δρ Max
Gerson, άλλο ένα από τα πολλά παραδείγματα, που ανέπτυξε την παγκοσμίου φήμης διαιτητική θεραπεία του, την «Διατροφή του Gerson», η οποία έχει αποδειχθεί, ότι έχει θεραπεύσει πολλές ασθένειες, μεταξύ των οποίων και τον καρκίνο σε χιλιάδες περιπτώσεις. Ως αποτέλεσμα της αποδεδειγμένης επιτυχίας του, η Επιτροπή της αμερικανικής Γερουσίας, του παρείχε χρηματοδότηση για την έρευνα της διατροφικής του θεραπείας, για τον καρκίνο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ... ΦΡΙΞΤΕ !!!
Για άλλη μια φορά, η έρευνα δεν μπόρεσε να πάει ...πολύ μακριά και ο Δρ. Gerson αγωνίστηκε ως πρωτοπόρος, γιατί διώχθηκε από το ιατρικό κατεστημένο, η δίωξη του οφείλεται στο γεγονός, ότι η θεραπεία του πήγε ενάντια στην συμβατική ιατρική. Η Αμερικανική Ιατρική Ένωση, πίεσε και απορρίφθηκε η χρηματοδότηση του, με μόλις τέσσερις ψήφους!
Σε μια άλλη περίπτωση, διώχθηκαν η 'Royal Rife Ray' και η 'Gaston NAESSENS' δύο εφευρέσεις, δύο ισχυρών πραγματικώς διαφορετικών μικροσκοπίων, που επέτρεπαν στους ερευνητές να παρατηρούν τα ζωντανά μικρόβια του καρκίνου … Ενώ τα σύγχρονα κοινά μικροσκόπια, δεν μπορούν να το κάνουν αυτό, ακόμα και σήμερα. Αυτά τα μικροσκόπια επέτρεψαν να αναπτυχθούν αποτελεσματικές θεραπείες για την καταστροφή των καρκινικών κυττάρων, αλλά και οι δύο ...διώχθηκαν για τις ανακαλύψεις τους και κατηγορούνται για την θεραπεία ασθενών, χωρίς άδεια. (Φρίκη!)
O επικεφαλής της ΑΜΑ, πήγε με το τραίνο να επισκεφτεί τον Rife, στο San Diego. Βγήκαν φωτογραφίες, η ιστορία μπήκε στην εφημερίδα 'San Diego Evening Tribune'. Ο Rife είχε πάρει τον δρόμο για το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής!
Σήμερα όσο και να ψάξετε να βρείτε αναφορές για τον Rife σε ιστορικά βιβλία, θα δυσκολευτείτε πολύ. Επικοινωνήστε με εφημερίδα για συγκεκριμένες ημερομηνίες, η για την ιστορία του και πιθανότατα θα σας πουν, ότι λείπει από τα αρχεία τους!... Είναι σαν ο Rife και η δουλειά του, να έχουν ...εξαφανιστεί από τα χρονικά της ιστορίας! Το μικροσκόπιο του δεν "υπήρξε ποτέ"! Τα μηχανήματα του, δεν "υπήρξαν ποτέ"! Ο ίδιος, δεν "υπήρξε ποτέ"!...
ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ, ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΑΥΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ, ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΗ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΑΠΛΩΣ... "ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΑΝ" !!!
Ο ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ, ΠΟΥ "ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ" ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΝΑ... "ΞΕΧΑΣΘΕΙ" !
Είναι επίσης γνωστό, ότι (τουλάχιστον) από το 1974, περίπου 60 από τα 420 ή και περισσότερα «κανναβινοειδή» που υπάρχουν στην τετραινδοκαναβιόλη THC, έχει αποδειχθεί σε πολλές περιπτώσεις, τόσο σε ιδιωτικές, όσο και μέσω επαγγελματιών ερευνών, ότι έχουν πολλά διαφορετικά οφέλη για την υγεία. Συμπεριλαμβανομένης της μειώσεως του μεγέθους των καρκινικών όγκων, σκοτώνοντας τα καρκινικά κύτταρα, σχεδόν κάθε φορά που είχαν δοκιμαστεί. Ωστόσο, αν ρωτήσετε τους τοπικούς ογκολόγους σας, ή αναζητήστε στα ΜΜΕ σας, κανείς δεν έχει ακούσει τίποτα...
Γιατί κυνηγάνε με πείσμα, όποιον θεραπεύει τον καρκίνο; Καταλάβατε τώρα τι γίνεται και από ποιούς;

- Ο ψυχίατρος Wilhem Reich, που κάποτε εθεωρείτο και ως ο διάδοχος της έδρας του Σίγκμουντ Φρόϊντ, έχασε τη ζωή του στη φυλακή – δολοφονήθηκε - μετά από την εργασία του με την οργόνη, που σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα. 
Η 'FDA' φρόντισε ο εξοπλισμός, τα βιβλία και τα γραπτά του, όλα να καταστραφούν και απαγορεύτηκε κάθε αναφορά στο όνομα του, όχι τον ...μεσαίωνα, αλλά στα μέσα του 20ου αιώνα!!! Η Βιοπάθεια του Καρκίνου (Dr. Wilhelm Reich )
- Ο Δρ Issels θεράπευε ασθενείς με καρκίνο, με τη βοήθεια μιας ολοκληρωμένης ανοσοθεραπείας με τις ίδιες αρχές, όπως η θεραπεία Gerson. Για αυτό έλαβε ποινή φυλακίσεως με αναστολή και έχουν γίνει πολλές προσπάθειες, για να αναγκαστεί να διακόψει την εργασία του...
- Ο Βιοχημικός Lawrence Burton διώχθηκε και δυσφημίστηκε για το έργο του, για τη βελτίωση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος σε ασθενείς με καρκίνο και την ανακάλυψη ενός ορρού, για την συρρίκνωση των όγκων.
- Ο Δρ Dinshah Ghadiali, ήταν ένας πρωτοπόρος στον τομέα της χρωματοθεραπείας, δυστυχώς, φυλακίστηκε και ο εξοπλισμός του, τα βιβλία και τα γραπτά καταστράφηκαν, αφού είχε αντιμετωπίσει με επιτυχία τον καρκίνο και άλλες ασθένειες...
- Ο Χάρι Hoxsey διώχθηκε και συνελήφθη για άσκηση της ιατρικής χωρίς άδεια, μετά τη θεραπεία χιλιάδων ασθενών του καρκίνου, με τη χρήση βοτάνων...
- Η Δρ Kristine Nolfi άρχισε να βοηθά τους ασθενείς της, να ξεπεράσουν τον καρκίνο μέσω της διατροφής, μετά τη θεραπεία του δικού της καρκίνου με την κατανάλωση μιας χορτοφαγικής διατροφής, με οργανικές πρώτες ύλες τροφίμων. Στην συνέχεια, διώχθηκε και της πήραν την άδεια της!!!
- Ο William F. Koch μετανάστευσε στην... Βραζιλία, ως αποτέλεσμα των σοβαρών διώξεων, που υπέστη για την επιτυχία του στην θεραπεία ασθενών με τη χρήση των ομοιοπαθητικών οξειδωτικών καταλυτών.
- Η ερευνήτρια Δρ Johanna Budwig, αποτράπηκε από την δημοσίευση της ανακαλύψεώς της, για τα λιπαρά κατάλοιπα α΄ μαργαρίνης, σε μαλακούς όγκους, αλλά και έχασε την... δουλειά της στην πορεία!
ΤΟΝ "ΤΕΛΕΙΩΣΕ" ΜΙΑ... ΛΙΜΟΥΖΙΝΑ!
- Ο Georges Lakhovsky (1869 στην Ρωσία – 1942 στην Νέα Υόρκη, ΗΠΑ) ήταν ένας Ρώσος μηχανικός, επιστήμονας, συγγραφέας και ανεξάρτητος ερευνητής, εφευρέτης. Η ανεξαρτησία του έδωσε την ελευθερία να πειραματιστεί με νέες και φρέσκιες ιδέες, χωρίς να ενταχθεί στο δόγμα του κατεστημένου. Σε όλες τις κατασκευές οργονίτες στο orgonodrome.gr υπάρχει και ένας Πολυκυματικός Ταλαντωτής Lakhovsky. Σε ηλικία 72 ετών, το 1942, ο Lakhovsky χτυπήθηκε από μια ...λιμουζίνα (!) Τρεις ημέρες αργότερα ο Lakhovsky πέθανε στο νοσοκομείο, υποκύπτοντας στα τραύματα του...
Dr. Ruth B. Drown, η μεγαλύτερη επιστήμων της Ραδιονικής, την κυνήγησαν μέχρι εξοντώσεως, γιατί έβγαζε αξονικές φωτογραφίες, τομογραφίες εξ αποστάσεως(!), με ένα φιλμ και δέκα ποτενσιόμετρα. Έκανε απόλυτα σωστές διαγνώσεις εξ αποστάσεως και θεράπευε επίσης! Όλα αυτά στις αρχές του προηγούμενου αιώνος. Φυσικά αυτό, δεν μπορούσε να γίνει ανεκτό απ’ το γνωστό κατεστημένο. Ειδικά όταν άρχισε να κάνει αξονικές φωτογραφικές τομές, σε φωτογραφίες από ...UFOs. !!!
- Τι να πούμε για τον γιατρό Dr Ryke Hamer. Δείτε τα βίντεο του Dr Ryke Hamer και σε ελληνικές ιστοσελίδες.
Πραγματικά υπάρχουν πολλές διαφορετικές εναλλακτικές θεραπείες, για σχεδόν κάθε ασθένεια που υπάρχει. Το καλύτερο φάρμακο είναι η ΔΙΑΤΡΟΦΗ … Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ. Αξίζει και είναι καθήκον όλων μας, να ενημερωθούμε και να ενημερώσουμε, για τις αληθινές θεραπείες που υπάρχουν. 
(Κείμενο της κ.Ευαγγέλου Μαριάννας, Βιοχημικού)
 


Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης