Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

«Όσα δεν πέτυχε ο κομμουνισμός τότε τα κάνουν τώρα»

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ 1947 (vid)
«Όσα δεν πέτυχε ο κομμουνισμός με την ανταρσία εναντίον του Έθνους γίνονται σήμερα κατορθωτά με τους πρόθυμους συνοδοιπόρους του που βρίσκονται στον δεξιό χώρο».
 
Αυτό δήλωσε ο Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης Ανδρέας, στο το καθιερωμένο μνημόσυνο που τελέστηκε την Κυριακή 12/01/2014 εις μνήμην των πεσόντων στρατιωτών κατά την Μάχη της Κονίτσης τον Δεκέμβριο του 1947. 
 
Προηγήθηκε αρχιερατική θεία λειτουργία στον Μητροπολιτικό ναό Αγίου Νικολάου ενώ μετά το μνημόσυνο ακολούθησαν ομιλίες από τον κ. Τζιαφά Γεώργιο τ. εκδότη-δημοσιογράφο που μίλησε για τα δραματικά γεγονότα της μάχης και του Μητροπολίτη Κονίτσης Ανδρέα, που με την δυναμικότητα που τον χαρακτηρίζει, αναφέρθηκε σε σειρά ζητημάτων της επικαιρότητας.
 
Ο σεπτός ιεράρχης τόνισε ιδιαίτερα ότι "την περίοδο 1947-48 η Ελλάδα αντιμετώπισε έναν εσωτερικό εχθρό, τον κομμουνισμό, ο οποίος προκάλεσε περισσότερες συμφορές από την κατοχή.
 
Αυτά τότε, σήμερα όμως τα ιστορικά γεγονότα έχουν ξεθωριάσει στην μνήμη των μεγάλων και οι νεότεροι τα αγνοούν. Εμείς όμως διατηρούμε τις εκδηλώσεις μνήμης γιατί είναι σήμερα περισσότερο αναγκαίες από ποτέ.
 
Να προσέχουμε τους προδότες που προέρχονται μέσα από την Ελλάδα διετύπωσε ο Σεβασμιώτατος. Η χώρα έχει γεμίσει από νέους εφιάλτες. Τούς βρίσκουμε στο κυβερνητικό στρατόπεδο και στην αντιπολίτευση, στις δήθεν κοινωνικές οργανώσεις, σε κοσμικά ισχυρούς παράγοντες, στον τύπο…
 
Όλοι αυτοί προπαγανδίζουν το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης, είναι αυτοί που στέλνουν τους πολυτέκνους στο ικρίωμα με φόρους κλπ, ευνοούν τους αγάμους και έχουν στο στόχαστρο τους οικογενειάρχες."
 
Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην πολιτική της κυβέρνησης που είναι αντι-πολυτεκνική, αντι-οικογενειακή και αντι-δημογραφική, καθώς πλήττει ανελέητα τους πολυτέκνους και τους τιμωρεί για όσα περισσότερα παιδιά έχουν!
 
Επεσήμανε επίσης, ότι "είναι εκείνοι που έχουν νομοθετήσει δύο θανάσιμα αμαρτήματα, τις εκτρώσεις και την μοιχεία. Καί τώρα ετοιμάζονται να νομιμοποιήσουν και τους γάμους των ομοφυλοφίλων.
 
Είναι οι περιβόητοι συνδικαλιστές και οι κομματικοποιημένοι καθηγητές που ουσιαστικά έχουν διαλύσει την μέση εκπαίδευση και κυρίως την ανωτάτη εκπαίδευση."
 
Εξέφρασε παράλληλα την οργή του για όσους περιφρονώντας την εντολή του Θεού καταστρατηγούν την αργία της Κυριακής, επαναφέροντας τη δουλεία και κάνοντας σκλάβους τους Έλληνες.
 
Κι ακόμη, όσοι πολεμούν την Εκκλησία θέλοντας να αρπάξουν και τα ελάχιστα απομεινάρια της λεγομένης εκκλησιαστικής περιουσίας.
 
 
(synodoiporia.blogspot.gr)
 
 


Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης