Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Ποιος προστατεύει τον «Πακιστανό Δράκο» ;

Ποια είναι τα τεράστια ερωτηματικά που δημιούργησαν οι Αρχές φορώντας του κουκούλα; Προστατεύουν τον Πακιστανό ή κάποιον πολιτικό;
Γιώργος Αδαλής
aegeantimes.gr



Τι συμβαίνει με τον Πακιστανό που κατηγορείται ότι κακοποίησε βάναυσα την ανήλικη στην Πάρο;

Κατ αρχάς, είναι Πακιστανός ή πρόκειται για κάτι άλλο που δεν μας το λένε γιατί πολύ απλά, δεν είναι σε θέση να μας ... το πουν;


Αυτή την στιγμή κυκλοφορούν άπειρες πληροφορίες στο διαδίκτυο ενώ απείρως πιο … άπειρες είναι οι φήμες που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά θεωρεία!


Αλλά ας δούμε τα γεγονότα με όση ψυχραιμία μπορεί πλέον να έχει απομείνει στη χώρα μας!!!


Κατ αρχάς, πως γνωρίζουν ότι ο εν λόγω κατηγορούμενος είναι … Πακιστανός;


Εχει γίνει ταυτοποίηση με τα πραγματικά του στοιχεία μέσω της Interpol ή άλλων διεθνών Αστυνομικών Αρχών, για να διαπιστώσουν ότι πρόκειται πράγματι για Πακιστανό ή για άλλη μια φορά, το ελληνικό κράτος πιάστηκε κορόιδο;


Είναι γνωστή η μόδα της τελευταίας δεκαετίας, να έρχονται στη χώρα μας κάθε λογής κατάδικοι πχ. από το Ιράκ και να … αυτό-βαφτίζονται Παλαιστίνιοι! Αυτό, το επίσημο Ελληνικό κράτος το ονομάζει «κατά δήλωσή του…» με την διαφορά ότι λίγο αργότερα, αποκτά νόμιμα χαρτιά παραμονής, γιατί το κράτος μας δεν έχει αναπτύξει κανένα σοβαρό δίκτυο διασταύρωσης στοιχείων ταυτότητας!!! Και δεν έχει αναπτύξει,
προκειμένου 50 γνωστοί-άγνωστοι τύποι, να «οικονομούν» από το δράμα των λαθρομεταναστών!

Ακόμη και σήμερα, ο Πακιστανός ή «Πακιστανός», ζήτησε από την ανακρίτρια και τον Εισαγγελέα, να
διορθωθεί η ημερομηνία γέννησής του στα χαρτιά του, η οποία είναι λάθος κατά ΔΥΟ χρόνια!!!

Αρχικά, είχε γίνει λόγος για … «
ατύχημα της κοπέλας» από την τοπική αστυνομική Αρχή, ενώ ακόμη κι ο Δήμαρχος του νησιού είχε κινηθεί στην ίδια λογική! Γιατί άραγε;

Βιάστηκαν οι Αρχές της Πάρου να το καταχωρήσουν ως ατύχημα, μπορεί να πει κανείς! Είναι όμως έτσι ή πίσω από την υπόθεση κρύβεται και κάτι άλλο;


Η προσαγωγή του στον ανακριτή μου θύμισε λίγο από ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ!


Εκτός του ότι τα αστυνομικά μέτρα ήταν πρωτοφανή και θύμιζαν κάτι παραπάνω από την χολιγουντιανή υπερπαραγωγή του
Σάββα Ξηρού, υπήρχε και κάτι παραπάνω από υπερβάλλον ζήλος από τους αστυνομικούς!

Το να φοράνε μάσκα όμως σε έναν Πακιστανό (που κατηγορείται για βάναυση κακοποίηση ενός ανήλικου κοριτσιού, με σαφή πρόθεση να το δολοφονήσει χτυπώντας το στα βράχια), μάλλον το κατατάσσουμε … εκτός Ελληνικής πραγματικότητας!


Ο ζήλος δε των αστυνομικών να μην φωτογραφηθεί ο Πακιστανός ήταν τέτοιος, που ξυλοφόρτωσαν δημοσιογράφο της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα»
, προκειμένου να μην τον φωτογραφίσει! Και αφού έδειραν τον δημοσιογράφο που έκανε την δουλειά του, κατόπιν τον συνέλαβαν κιόλας!!!

Βλέποντας όλα αυτά
ο δράστης, αποθρασύνθηκε εντελώς και κατηγόρησε τους Αστυνομικούς ότι τον έδειραν, παρέα με ένα «delivery-boy» που του πήγε πίτσα στα κρατητήρια!

Αν είναι δυνατόν, να δέρνουν τον Πακιστανό οι αστυνομικοί, δηλαδή, αυτοί που δέρνουν δημοσιογράφους για να μην τον φωτογραφίσουν!!!

Κι επειδή η κοινωνία μας είναι … υποχρεωτικά ευαίσθητη από τους «εργολάβους» των λαθρομεταναστών, ο ιατροδικαστής σκεπτόμενος ο άνθρωπος ότι μπορεί να δει τον εαυτό του σε … κείμενο επερώτησης στη Βουλή από το … κυβερνών κόμμα της ΔΗΜΑΡ , έσπευσε αστραπιαία να εξετάσει τον Πακιστανό για να διαπιστώσει αν τον έδειραν ή όχι όπως κατήγγειλε!

Στο δρόμο βέβαια, ξέχασε να κάνει το ίδιο για τον δημοσιογράφο του «Πρώτου Θέματος», πολύ απλά, διότι για τους ξυλοδαρμούς Ελλήνων, δεν υπάρχει κανένα κόμμα που να έχει πάρει το ζήτημα τόσο … «εργολαβικά»!

Λίγο πριν ξεκινήσω να γράψω αυτές τις γραμμές, ήρθε μια καταγγελία στο ηλ.ταχυδρομείο μου, ότι ο δράστης ήταν πολύ γνωστός στην κοινωνία της Πάρου!

Δυστυχώς, δεν εξηγούσε, πως ένας Πακιστανός είχε αναπτύξει τόσο μεγάλες δημόσιες σχέσεις σε ένα κοσμοπολίτικο νησί!
Τι ακριβώς έκανε δηλαδή στην Πάρο ο Πακιστανός;;;

Σύμφωνα με ένα δεύτερο μήνυμα, πρόκειται για ιδιαίτερα γνωστό και πολιτικοποιημένο άτομο, το οποίο έχει συμμετάσχει και στα δρώμενα της «Υπατείας»!


Φυσικά,
αυτή τη φήμη δεν την υιοθετούμε, αλλά πλέον είναι τόσο διαδεδομένη που κάποιος πρέπει να απαντήσει επ αυτού! Διότι αν αληθεύει, τότε όλοι μας καταλαβαίνουμε, γιατί τέτοια πρεμούρα να μην φωτογραφηθεί! Το θέμα πλέον εκτός από την δικαστική του πτυχή, αυτομάτως, αποκτά και μια τεράστια πολιτική!!!

Όπως η εισαγγελία έχει διατάξει την δημοσιοποίηση φωτογραφιών για κατηγορούμενους για εγκλήματα όπως η παιδική πορνογραφία, έτσι θα πρέπει να διατάξει και την δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του φερόμενου ως δράστη του ειδεχθούς αυτού εγκλήματος!

Να δει η Ελληνική Κοινωνία, ποιος είναι, διότι η κατάσταση έχει αρχίσει να φεύγει εκτός ελέγχου, με την παροιμιώδη αυτή υπερ-προστατευτική επιχείρηση απόκρυψης του προσώπου του!


Και μην πει κανείς ότι θα τον λιντσάρουν, διότι με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό , δημοσιοποιούν φωτογραφίες παιδεραστών!


Αφήστε που είτε ΜΕ είτε ΧΩΡΙΣ κουκούλα, οι Χρυσαυγίτες θα τον κυνηγούσαν όπου κι αν τον έβλεπαν! Όπως άλλωστε έγινε στο λιμάνι του Πειραιά κατά την άφιξή του, όταν
δεκάδες Χρυσαυγίτες, κυνήγησαν με μηχανές το περιπολικό που τον μετέφερε, μπουκάροντας αρχικά μέσα στο πλοίο! Ουσιαστικά, το περιπολικό έφυγε καταδιωκόμενο από το πλοίο!
Σε τι βοήθησε άραγε η κουκούλα, εκτός από την κατακόρυφη αύξηση των φημών, ότι πρόκειται για κάποιο «προστατευόμενο» του «συστήματος»;;; Αυτό μπορεί να το εξηγήσει κανείς;;

Ειδικά όταν θα μεταβεί στις φυλακές, το σκεπτικό της κουκούλας, καταντά γελοίο, αφού με το που θα πατήσει το πόδι του μέσα, άπαντες εκεί θα γνωρίζουν ποιος είναι, είτε έχει δημοσιευτεί η φωτογραφία του στον τύπο είτε όχι!


Αρα, προς τι όλες αυτές οι γελοιότητες κύριοι της ΕΛ.ΑΣ;;

Να σταματήσει λοιπόν η ΕΛ.ΑΣ. να «ακούει» τα κελεύσματα της αριστερής θολοκουλτούρας που εκπροσωπεί η ΔΗΜΑΡ και ο ΣΥΡΙΖΑ στα θέματα των λαθρομεταναστών και η Εισαγγελία να δώσει αμέσως τη φωτογραφία του Πακιστανού στη δημοσιότητα!


Όπως έκαναν με τον παιδεραστή Σηριγάκη από την Κρήτη και δεκάδες άλλους! Εδώ τι συμβαίνει και τον κρύβουν;


Σε τι διαφοροποιείται η περίπτωση του με όλες αυτές, για τις οποίες διέταξαν την δημοσιοποίηση φωτογραφιών, κατηγορούμενων, για λιγότερο ειδεχθή εγκλήματα;


Φοβούνται άραγε, μην τον δούμε και τον αναγνωρίσουμε σε κάποια φωτογραφία , πλάι-πλάι με κάποιον πολιτικό;
Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης