Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Έως και 4.000 βαρέλια ημερησίως από την Kavala Oil, ενέργειες για την αύξηση τους..

Bookmark and Share
 
Σε σταθερή πορεία έχει μπει η παραγωγή πετρελαίου από την εταιρία Kavala oil η οποία κυμαίνεται σε 3.500 έως 4.000 βαρέλια την ημέρα, ανάλογα με το ποια πηγάδια είναι σε λειτουργία και με το σε ποια πηγάδια γίνονται επεμβάσεις, ενώ παράλληλα η επιχείρηση θα προχωρήσει και σε ενέργειες βελτίωσης της απόδοσης της εξόρυξης.

Μιλώντας στο Kavalanet o Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Ρήγας Μαθιός υπογραμμίζει πως «Η παραγωγή είναι σταθερή, ενώ τώρα ξεκινάμε και κάποιες επεμβάσεις στα πηγάδια για να καθαρίσουμε κάποια από αυτά γιατί πιστεύουμε ότι θα βελτιώσουμε την παραγωγή μας. Με την τιμή του πετρελαίου η οποία έχει σταθεροποιηθεί σε ένα πολύ ικανοποιητικό επίπεδο των 85 δολαρίων είμαστε αρκετά αισιόδοξοι για τη χρονιά που τρέχουμε».

Το θέμα το οποίο αυτή τη στιγμή απασχολεί την επιχείρηση είναι η εκκρεμότητα που υπάρχει με την επίλυση του θέματος των εργαζομένων και τους Καναδούς και η διοίκηση της εταιρίας εκφράζει την αισιοδοξία της σχετικά με την επίλυση της για να μπορέσει να ξεκινήσει και κάποια στιγμή και η διάνοιξη νέων γεωτρήσεων.

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν οι επενδύσεις της Kavala Oil στην περιοχή να δημιουργούν προβλήματα με την γειτονική Τουρκία ο Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Ρήγας Μαθιός τονίζει πως «Εμείς δεν μπαίνουμε σε πολιτικές αντιπαραθέσεις ή σε όποια πολιτικά ζητήματα τίθενται. Εκεί που μας επιτρέπει το υπουργείο Ανάπτυξης να κάνουμε γεωτρήσεις θα πάμε».
Δημήτρη Καστώρη-Κavalanet,gr


Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης