Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Ανθρωπισμός ΜΗΔΕΝ. Κράτος ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ.


Ο συνομιλητής του «φαρμακοχέρη»  εκτελεστή Κουφοντίνα, έγκλειστου στις φυλακές του Κορυδαλλού για δολοφονίες, υφυπουργός της δικαιοσύνης, της υπό την τρόϊκα κυβέρνησης, κ. Πεταλωτής, εκδηλώνοντας πλήρως τις δημοκρατικές του ευαισθησίες και τα αισθήματα περί δικαίου και ισονομίας, καταφέρθηκε κατά του Μητροπολίτου Αιγιαλείας και Καλαβρύτων κ. Αμβροσίου, ο οποίος εξεδήλωσε την επιθυμία να επισκεφθεί εις το δεσμωτήριό του στις φυλακές του Κορυδαλλού, τον έγκλειστο εκεί επί 37 έτη, καταδικασθέντα για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου (Νοέμβριος 1973), τέως Συνταγματάρχη εις το στράτευμα και νύν οπλίτη για την πολιτεία κ. Ν. Ντερτιλή.
Το τι προσέφεραν και οι δύο αυτοί άνδρες για την Πατρίδα, δεν θα το σχολιάσω. Ο μέν ένας τιμημένος με μετάλλια, παράσημα και χρυσούν αριστείον ανδρείας στα πεδία των μαχών, ο δε έτερος, εισελθών στο κόμμα του ΠΑΣΟΚ, απολαμβάνει πλήρως ότι του παρέχει το καλπονοθευτικό σύστημα και η υποταγή του κράτους στο κόμμα, υποβοηθούμενος από ταϊσμένους κεκράκτες δημοσιογράφους, οι οποίοι επιτέθηκαν πάραυτα στον Μητροπολίτη, αποκαλώντας τον,  χουντικό, ακροδεξιό κατάλοιπο, φασίστα κ.α.
Ο κ. Πεταλωτής υφυπουργεύει ενός υπουργείου, όπου επιβλέπει των φυλακών δια των νόμων, τους οποίους έχει θεσπίσει, για όλους τους πολίτες η Ελληνική πολιτεία και οι οποίοι προβλέπουν ανώτατο όριο φυλακίσεως, ακόμη και σε ποινή ισόβιας κάθειρξης, αποφυλακίσεις για όλους όταν συμπληρωθούν τα 3/5 της ποινής που τους έχει επιβληθεί, άδειες από τις φυλακές, συγχωνεύσεις ποινών, άλλες διευκολύνσεις κλπ. Κάνοντας χρήση αυτών των ευεργετημάτων των νόμων εξήλθαν από τις φυλακές αλλοδαποί κακοποιοί, έμποροι ναρκωτικών που σκορπίζουν θάνατο στα Ελληνικά νιάτα, ληστές που σκότωσαν για να αρπάξουν χρήματα, φονιάδες αδίστακτοι, απατεώνες ολκής, λαθρέμποροι, εκβιαστές, κλέφτες εθνοπροδότες και κάθε είδους απατεώνες.
Για τους καταδικασμένους και τιμωρηθέντες πρωταιτίους της 21ης Απριλίου 1967 δεν υπάρχει το έλεος της πολιτείας. Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Αυτό λέγεται ισότης και ισονομία.
Και το  κάνουν αυτό εκδικούμενοι οι πολιτικοί για έναν και μόνο λόγο. Καθαρά και ξάστερα και χωρίς περιστροφές. Το ότι τους παραμέρισαν από την εξουσία οι στρατιωτικοί και έχασαν το γκουβέρνο και την κουτάλα, έχασαν και το επάγγελμά τους, εδώ που τα λέμε. Αυτό δεν τους το συχώρεσαν ποτέ. Και ούτε πρόκειται. Ομιλούμε για κακότητα.
Οι στρατιωτικοί ήλθαν φτωχοί και έφυγαν από την εξουσία ενδεείς και στιγματισμένοι και το περίσσευμα των χρημάτων, που κατόρθωναν να δημιουργούν δια του συνετού τρόπου διακυβερνήσεως, το έδιδαν σε έργα και στην ευημερία του λαού, εν αντιθέσει με τους πολιτικούς, οι οποίοι ήλθαν στην εξουσία πτωχοί, έγιναν πάμπλουτοι και το περίσσευμα του δημοσίου κορβανά του δανεισμού πλέον, το έτρωγαν μεταξύ τους και με τα κομματόσκυλά τους. Και οι κλέπτες πολιτικοί ποτέ δεν θα  περάσουν την πόρτα του δεσμωτηρίου διότι έτσι υπαγορεύει η δημοκρατία που οι ίδιοι έφτιαξαν. Οι καταχραστές του δημοσίου χρήματος και του ιδρώτα του Ελληνικού λαού, οι απατεώνες εκμαυλιστές συνειδήσεων και κοινοί κλέπτες ψήφων, παραμένουν στο απυρόβλητο, ατιμώρητοι, θρασύτατοι, και ανάλγητοι.
Επί πλέον, αυτοί που καταβαράθρωσαν την Ελλάδα και τη βύθισαν στην ηθική, πολιτιστική και προ παντός οικονομική και νομισματοπιστωτική χρεοκοπία. Αυτοί που παραβίασαν κατάφωρα το Σύνταγμα και παρέδωσαν την Εθνική Ανεξαρτησία και εδαφική ακεραιότητα της χώρας. Αυτοί που ταπείνωσαν το λαό και τη χώρα και την έριξαν στη παγκόσμια χλεύη και ανυποληψία. Αυτοί είναι οι τιμωροί ενός πολιτικού εγκλήματος που συνέβη 37 χρόνια πριν.
Και επιτέλους. Τι φοβάται πλέον η οχυρωμένη δημοκρατία, κατασκεύασμα των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων και κρατά δέσμιο, ένα 90χρονο κρατούμενο;
Διατί σιωπούν όλες οι ευαίσθητες τάχα φωνές που υποστηρίζουν άλλες περιπτώσεις; Πού είναι οι λαλίστατες μούρες των δήθεν ανθρωπιστών, υπέρμαχων των δικαιωμάτων του ανθρώπου;
Δεν συγκινεί τις «καρδιές» των κατευθυνόμενων οργανώσεων, ένας υπέργηρος και ανίσχυρος άνδρας στο δεσμωτήριο;
Ανθρωπισμός ΜΗΔΕΝ. Κράτος ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ.
Ο Γενναίος Συνταγματάρχης Νικόλαος Ντερτιλής, θα φύγει από την φυλακή και από τη ζωή τυλιγμένος με μία στρατιωτική κουβέρτα, το μοναδικό ίσως περιουσιακό του στοιχείο. Μία στρατιωτική κουβέρτα την οποία απεχθάνονται να ακουμπήσουν τα λερά χέρια των δεσμωτών του……

Σημ. Ο αγωνιστής Μητροπολίτης δεν άφησε αναπάντητη την δήλωση Πεταλωτή.
Του γράφει:

Αξιότιμον Κύριον
κ. Γ. Πεταλωτήν
Υφυπουργόν Δικαιοσύνης
Μεσογείων, 96
105 57 ΑΘΗΝΑΣ


Κύριε Υπουργέ,
Μετά προσοχής ανέγνωσα τις δηλώσεις σας στην εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» της 10ης τρ. και σπεύδω να σας εκφράσω την αγανάκτησίν μου.
«Διαβάζοντας το έγγραφο του κ. Αμβρόσιου, με το οποίο εξυμνούσε επί μακρόν τον κρατούμενο Ντερτιλή, αδυνατούσα να το πιστέψω» είπετε επί λέξει.
Αλλά τι έγραψα εις το επίμαχον έγγραφόν μου, το οποίον δεν ηδυνήθητε να πιστεύσετε; «Άνθρωποι, οι οποίοι έχουν Αρχές και ΔΕΝ τις θυσιάζουν, έναντι οιουδήποτε τιμήματος, αποτελούν πρότυπα ζωής! Ακόμη και τότε που οι Αρχές των δεν γίνονται αποδεκτές από την πλειονότητα ενός Λαού! Δεν είναι δυνατόν οι διάφοροι «κουκουλοφόροι» να κινούνται, να καταστρέφουν κατά βούλησιν και να παραμένουν ατιμώρητοι, ενώ κάποιοι γενναίοι Άνδρες -το αν είναι Στρατηγοί η Στρατιώτες είναι όλως επουσιώδες- να ευρίσκωνται εις την φυλακήν!»

• Δυοίν θάτερον: Ή ο γράφων παρεφρόνησεν ή υμείς, ο αναγνώσας τα παραπάνω! Σας εκφράζω λοιπόν την αγανάκτησίν μου και τον αποτροπιασμόν μου δια δύο τινα:
• Πρώτον, διότι εδώσατε στην δημοσιότητα ένα υπηρεσιακό έγγραφό μου, χωρίς να με ενημερώσετε, μόνο και μόνο για να με εκθέσετε και
• Δεύτερον, διότι το εσχολιάσατε με περισσήν κακότητα.
Αυτήν την «Χούντα», της ιδικής σας εκδόσεως, την απεχθάνομαι!
Αυτήν την «Χούντα», η οποία διαγράφει τον Βουλευτή της από το Κόμμα, μόνον και μόνο επειδή ετόλμησε να έχη μια προσωπική του γνώμη, την αποστρέφομαι!
Αυτήν την «Χούντα», η οποία παρακάμπτει την Βουλή και υπογράφει το ΜΝΗΜΟΝΙΟ με την υπογραφή ενός, την αντιμάχομαι!
Αυτήν την «Χούντα», η οποία παίρνει δύο Δικαστές του Σ.Τ.Ε., (Δικαστές του ακυρωτικού Δικαστηρίου που απέρριψαν την κατά του Μνημονίου προσφυγή, για να υπηρετήσουν τα Κυβερνητικά Σχέδια) και τους διορίζει Συμβούλους του Κυβερνητικού Μηχανισμού, την μισώ!
Ναι, την σημερινή πολιτική κατάσταση, η οποία κυβερνά απολυταρχικά, έχει όμως κοινοβουλευτικό μανδύα, δεν την αποθαυμάζω!
Επιστεγάζω το παρόν με μερικά λόγια από την χθεσινή «ΕΣΤΙΑ»:
«....τα προ και τα μετά πολιτικά γεγονότα του 1974 επέτρεψαν στην ακραία αριστερά να απολαύσει μία «δόξα» που ουδέποτε είχε γνωρίσει στο παρελθόν και η οποία της προσπόρισε και πολιτικά οφέλη και ισχύ αντιστρόφως ανάλογη προς το κομματικό της μέγεθος. Κατέλαβαν θέσεις-κλειδιά στον κρατικό μηχανισμό, ενώ συγχρόνως έθεσαν υπό διωγμό κάθε συντηρητικό στοιχείο που ήταν εμπόδιο στον φρενήρη καλπασμό της προς την υπονόμευση του Κράτους», γράφει ο κ. Β. Κοραχάης στο κύριο άρθρο.
Αρνούμαι εξ ίσου να αποδεχθώ μία «Χούντα» η οποία προέρχεται είτε από τα δεξιά, είτε από τα αριστερά! Θαυμάζω όμως τους ανθρώπους, δεξιούς η αριστερούς, μαύρους η λευκούς, οι οποίοι προτιμούν να θυσιάσουν την ζωήν των και όχι τις ιδέες των!
Ταύτα προς σωφρονισμόν και ...επιμόρφωσιν υμών, κύριε αξιωματούχε της κοινοβουλευτικής ...... «Δημοκρατίας» των ημερών μας.

Επί δε τούτοις διατελώ μετά τιμής
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης