Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Οι ΗΠΑ εκτόξευσαν τον μεγαλύτερο δορυφόρο του κόσμου με χορηγό τον μεγάλο αρχιτέκτονα του σύμπαντος. ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/02/blog-post_2454.html#ixzz1yMlIecCc

Με έναν γιγάντιο κοριό οι ΗΠΑ ενισχύουν τις δυνατότητες των μυστικών τους υπηρεσιών. Ο πύραυλος Delta-4 μετέφερε, την Κυριακή το βράδυ, στο διάστημα, τον κατασκοπευτικό δορυφόρο "NROL-32" (Παρατηρήστε το λογότυπο της αποστολής ... και στο τέλος έχουμε περισσότερα).


Ο δορυφόρος είναι του National Reconnaissance Office (Εθνική Υπηρεσία Αναγνώρισης - NRO). "Αυτή η αποστολή θα συμβάλει ώστε το NRO να αυξήσει τις "πηγές" του και να ενδυναμώσει την αμυντική πολιτική των ΗΠΑ", δήλωσε ο στρατηγός της Αεροπορίας Ed Wilson μετά την επιτυχή εκτόξευση του δορυφόρου από το Cape Canaveral (Florida).
αυτο το μάτι δεν ειναι το κοινο αλλα ερπετοειδους...
Η αποστολή του δορυφόρου "NROL-32" είναι άκρως μυστική, αλλά σύμφωνα με ειδικόυς πρόκειται για δορυφόρο παρακολούθησης συνομιλιών. "Ο δορυφόρος αποτελείται από ευαίσθητους δέκτες και από μια κεραία ακτίνας 100 μέτρων" σύμφωνα με τον ειδικό Ted Molczan. 
Δείτε την εκτόξευση εδώ 
ΥΓ. Όποιος ήταν τόσο παρατηρητικός ώστε στο λογότυπο της αποστολής να διακρίνει την γνωστή πυραμίδα με το μάτι στην κορυφή (το φως που βγαίνει από την κορυφή)... είναι τσίφτης μιας και το mission patch δηλ. το λογότυπο της αποστολής που είναι ραμμένο στο μπράτσο της στολής όσων σχεδίασαν το δορυφόρο είναι πιο αποκαλυπτικό:
ενώ στο launch patch δηλ. στο λογότυπο που είναι ραμμένο στη στολή όσων ασχολήθηκαν με την εκτόξευση δεν τηρούνται ούτε καν τα προσχήματα μιας και απεικονίζεται κανονικά το γνωστό σύμβολο της μασωνίας δηλ. το ιερό τρίγωνο με το μυστικό μάτι που συμβολίζει τον μεγάλο αρχιτέκτονα του σύμπαντος
 * Να σημειωθεί ότι το εν λόγω σχήμα κοσμεί και το δολάριο...
Το αλίευσα ΕΔΩ 


Η ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΟΥ:

 
http://www.youtube.com/watch?v=2Eb-0dcDS48


http://www.youtube.com/watch?v=9lADrIiSdWU

Σχόλιο Σσσστ: Ευχαριστώ τον/την  str and για την αποστολή του θέματος.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης