Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Αφιερωμένο στους προοδευτικούς του ΣΥΡΙΖΑ που "κόπτονται" για τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων εκτός των Ορθοδόξων Χριστιανών εναντίον των οποίων έχουν κηρύξει πόλεμο

Αποκεφάλισαν νεαρό γιατί αλλαξοπίστησε 
(ΣΚΛΗΡΟ VIDEO)
Αποκεφάλισαν νεαρό γιατί αλλαξοπίστησε (ΣΚΛΗΡΟ VIDEO)
Ένα πραγματικά αποτρόπαιo βίντεο θρησκευτικού φανατισμού από την Τυνησία ήρθε στην δημοσιότητα, υπόθεση, που θα πρέπει να κινητοποιήσει τον ΟΗΕ. Πρόκειται για το βίντεο του αποκεφαλισμoύ ενός νεαρού ατόμου από την Τυνησία ο οποίος αποφάσισε να αλλάξει πίστη και από Μουσουλμάνος να βαφτιστεί Χριστιανός.
Ο άτυχος νέος πλήρωσε με την ζωή του την απόφαση αυτή ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο δήμιος όσο και απάνθρωπο να ακούγεται για ένα μέσο άνθρωπο έκοβε επί δύο λεπτά το κεφάλι του νεοβαπτιζμένου χριστιανού φωνάζοντας  "Allahu Akbar" για να τον τιμωρήσει τον «αποστάτη» που γύρισε την πλάτη στον Αλλάχ και ασπάστηκε μία πολυθεϊστική θρησκεία σύμφωνα με τους φανατικούς ισλαμιστές.

Το πλέον απίστευτο και απάνθρωπο δείγμα του φανατισμού που επικρατεί σε ορισμένους ανθρώπους είναι ότι μόλις ο δήμιος αποκεφάλισε τον νεαρό πήρε το κεφάλι του σαν τρόπαιο στα χέρια του και πανηγύριζε. Το βίντεο μεταδόθηκε από την αιγυπτιακή τηλεόραση και έκανε μέχρι και τον Αιγύπτιο παρουσιαστή Tawfiq Okasha έξαλλο ο οποίος ούρλιαζε και αναρωτιόταν αν είναι δυνατόν να είναι αυτό το Ισλάμ.

Αν και το βίντεο χαρακτηρίζεται από πολύ σκληρές σκηνές το...
defencenet.gr αποφάσισε να το παρουσιάσει  για να καταδειχτεί ότι ο ισλαμικός φονταμενταλισμός αλλά και κάθε φανατισμός από όπου και αν προέρχεται μπορεί να  οδηγήσει  σε αποτρόπαιες απάνθρωπες βάρβαρες  πράξεις καταδικαστέες από κάθε πολιτισμένο άνθρωπο.

Προειδοποιούμε τους αναγνώστες ότι το βίντεο είναι φρικιαστικό και ακατάλληλο:


Σχόλιο Κλασσικοπερίπτωσης:
Το video είναι πάρα πολύ σκληρό  και θεωρούμε  ότι η θέαση  των λεπτομερειών  της φρίκης  δεν θα προσθέσει τίποτα στην ενημέρωσή σας.Αντιθέτως  πιστεύουμε επειδή έχουμε  ήδη   καταθλιβεί απο τις εφαρμογές  της  "πολιτισμένης " Ευρώπης  και την  απελπισία  που μας προσφέρουν  σαν  ζαχαρωτό  οι  διάφοροι  "σωτήρες" και ελλαδέμποροι, δεν χρειάζεται να προσθέσουμε απο αυτό  τουλάχιστον το ιστολόγιο  και άλλο φαρμάκι στην ψυχή μας.
Συνιστούμε  λοιπόν σε όλους ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΝ ΤΟ  VIDEO . 
πηγή
Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης